Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

Μια και ο Don Constantino με την Μadsroom θελουν να ανεβασω κατι, ας ποσταρω κατι και μια και ειμαστε μουσικο φορουμ εδω χαμου, τσιμπηστε και απολαυστε:

Βεβαια, εξακολουθω να παραμενω κωλακιας αλλα αφου εχω ηδη ψηφισει ας κανω λιγο τζερτζελο!!! :stuck_out_tongue:

Αγαπητέ Elric,
Σου γράφω για να σου υπενθυμίσω πως βρίσκεσαι στο διαδικτυακό κόσμο και εμείς οι κορασίδες αυτού του φόρουμ επιβεβαιώνουμε τις σεξουαλικές σου ορέξεις και τις βοηθάμε να “ξεσπάσουν” μέσα από απλές γυμνές/ημίγυμνες και τα σχετικά φωτογραφίες. Το ενδεχόμενο να δεις τον γυναικείο ανταγωνισμό όπως λες και εσύ ο ίδιος και ο οποιος αμφιβάλλω οτι υπάρχει ουσιαστικα, να μετατρέπεται σε πάλη στη λάσπη με μπικίνι (αυτό το προσέθεσα εγώ), δεν έχει πολλές πιθανότητες πραγματοποίησης. Άμα τη βρίσκεις όμως, μπορώ να σου βρω παιδάκια που έχουν γίνει κώλος στη λάσπη.
Ευχαριστώ!

Ατσα χωσιμο η madsroom :stuck_out_tongue: (εγω στο κανα το χατιρι παντως και ποσταρα) :stuck_out_tongue:

Ναι ρε Neniel!!!Ειδικα ο πρωτος κωλος ειναι για πολλα εγκεφαλικα,εμφραγματα κτλ κτλ…

Ναι, ενώ ο δεύτερος είναι για νηστεία και περισυλλογή…:stuck_out_tongue:

ας εστιασουμε λιγο σε αυτη,την εχω ξαναδει και ερωτευτηκα.πρεπει να βρουμε ποια ειναι μαγκες.

…έχει και ωραία τατού:):!:

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]
[/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Απ’οτι καταλαβα απο αυτα που βρηκα, δεν ειναι καποια γνωστη. Μονο αυτες οι φωτογραφιες της υπαρχουν.

Εdit : Ρεσεις, στο προτελευταιο spoiler που φαινεται το τατουαζ απο κοντα, γραφει : " Ι live for you, I [B]b[/B]ie for you ". Με κομπογιαννιτη εμπλεξε.

Επίσης γράφει κ Αμπντούλ…

:o:o:o

Ενταξει papardela υποκλινομαι!!!Εγραψες ιστορια με αυτην την φωτο!!!

Ελπιζω το ανωτερω βυζοατοπημα μου να συγχωρεθει…enjoy coca-κωλα

Υπαρχει και Vol. 2 βεβαια

Η υπερτατη:

Μια ομαδικη (σαν αυτες που βγαζεις με τις σειρες σου στο στρατο):

Και μια για να γεφυρωσουμε το χασμα:

8O8O8O stargazer δεν εχω λογια αγορι μου!!!Τι κωλαρες ειναι αυτες ρε;;;;;Exω τρελαθει!!!

…η υπέρτατη φορά υπέροχες γόβες:):!:

Stef η γυναικα σου μπαινει στο rocking και ποσταρει απο το account σου…

…όχι είμαι φετιχιστής με τα γυναικία υποδήματα…φορεμένα από γυναίκες φυσικά:):!:

Εγω παλι στην συγκεκριμενη φωτο ποτε δεν εφτασα τοσο κατω ωστε να δω τα παπουτσια…