…για τριπλό by pass πάει αυτό:p…και τα ποδαράκια μια χαρά τα έκοψα:):!:
Respect!!!
Τα παντα ολα…της πουτανας…το θρεντ ειναι μνημειο μεγιστης πολιτιστικης κληρονομιας
Επιπροσθετως
Πατσα ειναι ρε η γκομενα η μαγειριτσα? (και δεν φαινονται και ποδια :p)
Προσοχή φίλε Πάνο.Είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μου τους λάτρεις των ποδιών σε αυτό το φορουμ και οπουδήποτε αλλού.
Αλλο ποδια, αλλο ποδαρακια
:lol:Μα πως διάολο θα εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας αν όχι με ένα υποκοριστικό;Στο κάτω κάτω άλλη η ώρα του πατσά και άλλη αυτή των όμορφων θηλυκών υπάρξεων:p
Για τις γυναικες ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιεις την εκφραση ποδαρακια…βυζακια ναι, κωλαρακια ναι, ποδαρακια NEVER, NJET, ΠΟΤΕ!!! ειναι ακρως μειωτικο ειδικα οταν προκειται για γλυπτα που σε προκαλουν να τα εξερευνησεις στα γλυφτα
:naughty: :naughty:
…να τα πούμε μπούτια να τελειώνουμε;:p…γαμπούλες;:):!:
Της πουτανας το καγκελο.
πολυ μπριζολες ολες εκτος απτη 3η.σοβαρευτειτε
Eιδικα η τελευταια παει καρφι για το θρεντ "αβυζες ή ακωλες ? "
τι μπριζολες ρε μαλακα σε χαλαει το τριο παρτουζο στην πρωτη, η λαρακω της δευτερης και η αντιστοιχη της τεταρτης?
Η τελευταια φοραει το μποξερακι του ετσι της, μαλλον αφου τον εφαγε θα ητανε και οι δυο τοσο πιωμενοι που ο τυπας θα κατεληξε με κανα τανγκα :p…α και επειδη ειναι ακωλη, αναγκαστηκα να προσεξω τη μαπα της και δεν ειναι καθολου μα καθολου ασκημη…αυτα
Γκομενα σου ειναι ρε και θιχτηκες ?
nope αλλα το κοριτσακι μετραει ασχημα.
Μπορει αλλα στη συγκεκριμενη φωτο δν αντιπροσωπευει καμμια απ τις δυο λεξεις της επικεφαλιδας του Θρεντ . Πρωτον γτ κρυβει τα βυζια της και δευτερον γτ φοραει το βρακι σου .
Aλλαχ παντοδυναμε τι κωλαρα ειναι αυτη !?! 8O
Έπεσα πάνω της, δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί
Διαλέγω την τέρμα δεξιά