Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

…για τριπλό by pass πάει αυτό:p…και τα ποδαράκια μια χαρά τα έκοψα:):!:

Respect!!!

Τα παντα ολα…της πουτανας…το θρεντ ειναι μνημειο μεγιστης πολιτιστικης κληρονομιας

Επιπροσθετως

Πατσα ειναι ρε η γκομενα η μαγειριτσα? :stuck_out_tongue: (και δεν φαινονται και ποδια :p)

Προσοχή φίλε Πάνο.Είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μου τους λάτρεις των ποδιών σε αυτό το φορουμ και οπουδήποτε αλλού.:stuck_out_tongue:

Αλλο ποδια, αλλο ποδαρακια :stuck_out_tongue:

:lol:Μα πως διάολο θα εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας αν όχι με ένα υποκοριστικό;Στο κάτω κάτω άλλη η ώρα του πατσά και άλλη αυτή των όμορφων θηλυκών υπάρξεων:p

Για τις γυναικες ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιεις την εκφραση ποδαρακια…βυζακια ναι, κωλαρακια ναι, ποδαρακια NEVER, NJET, ΠΟΤΕ!!! :stuck_out_tongue: ειναι ακρως μειωτικο ειδικα οταν προκειται για γλυπτα που σε προκαλουν να τα εξερευνησεις στα γλυφτα :stuck_out_tongue: :naughty: :naughty:

…να τα πούμε μπούτια να τελειώνουμε;:p…γαμπούλες;:):!:

Χαχαχα! Κλαίω γαμώτο σας! Κι επειδή έχω μέρες να ποστάρω δω μέσα, άντε ρε, καλή διασκέδαση!

Της πουτανας το καγκελο.

πολυ μπριζολες ολες εκτος απτη 3η.σοβαρευτειτε

Eιδικα η τελευταια παει καρφι για το θρεντ "αβυζες ή ακωλες ? "

τι μπριζολες ρε μαλακα :stuck_out_tongue: σε χαλαει το τριο παρτουζο στην πρωτη, η λαρακω της δευτερης και η αντιστοιχη της τεταρτης?

Η τελευταια φοραει το μποξερακι του ετσι της, μαλλον αφου τον εφαγε θα ητανε και οι δυο τοσο πιωμενοι που ο τυπας θα κατεληξε με κανα τανγκα :p…α και επειδη ειναι ακωλη, αναγκαστηκα να προσεξω τη μαπα της και δεν ειναι καθολου μα καθολου ασκημη…αυτα

Καλημερα 8)8)8)

[/SPOILER] [SPOILER]

Γκομενα σου ειναι ρε και θιχτηκες ?

nope αλλα το κοριτσακι μετραει ασχημα.

Μπορει αλλα στη συγκεκριμενη φωτο δν αντιπροσωπευει καμμια απ τις δυο λεξεις της επικεφαλιδας του Θρεντ . Πρωτον γτ κρυβει τα βυζια της και δευτερον γτ φοραει το βρακι σου . :slight_smile:

Aλλαχ παντοδυναμε τι κωλαρα ειναι αυτη !?! 8O

Έπεσα πάνω της, δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί

Διαλέγω την τέρμα δεξιά