Καλημέρα σας πουλιά! Τραλαλάααα! Τραλαλάααα! Σηκωθείτε με χαρά!
ΣΔΑΣΔΑΟΔΤΦΔΙΘΗΦΤςΙΘΕ;ΗΕΘΙΟΗΞςΟΘΙΤςΗΞΡΟΙΣΛΓΔΦΞςΙΡΞΓΤΚΣΛΔΙΦΣΞΡΘΙςΓΗΘΙΡΗΣΚΞΔΗΦΚΟΘΣΕΡΗΞΟΙΦςΕΞΙΦΟςΗΑΛΕΙΦΞςΙΟΡΗΞςΡΝΦςΟΘΡΦΞςΙΕΞΚΡΠςΕΤςΗΡΘΚΦΗΨΞΚΑΔΝΑΣΔΙΦΗ;ΟΙΕΞΗΡΙ;ςΗΕΞΤΙΟΗςΕΟΙΤΗςΟΙΕΘΦΚΛΣΑΞΗΦΙ [SIZE=“1”]πλιτς[/SIZE]
Τρελο ποστ…
[SPOILER]Σ’αγαπω…:oops::naughty:[/SPOILER]
ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ…
τα μισα και παραπανω εχουν ξαναμπει
Δεν θελεις να σου θυμησω πως συνδυαζαν οι αρχαιοι επαναληψεις, μανες και μαθησεις
Don, παρά το οτι επιμένεις να το πιστεύεις εγώ σου θυμίζω πως τα παντελόνια μου δεν έχουν χώρο για άλλα πράγματα! Δεν έχω τίποτα που να μοιάζει με μπανάνα και κεράσια! Οπότε δεν έχω αναπτύξει ακόμα την ικανοτητα να απομνημονεύω τον κάθε κώλο που ποστάρεται εδώ μέσα στις 196 (μέχρι τώρα) σελίδες του θρεντ!
Όπως πολύ σωστά είπε και ο αποπάνω κάποιο λόγο θα είχαν και οι αρχαίοι και θα συνδύαζαν μάνες και μαθήσεις.
Επίσης, το οτι έχουν ξαναμπει δεν αναιρεί το γεγονός οτι είναι ωραίοι κώλοι!
Ετσι πατα ποδι
Αντε και μια συνεισφορα απο τον Stargazer στο αγιο αυτο θρεντ μετα απο αρκετο καιρο απραξιας.
[SPOILER][/SPOILER]
μα δε χρειαζεται να εχεις μπανανες και κερασια για να χρησιμοποιεις την μνημη σου.
επισης το οτι ιεναι ωραιοι κωλοι δε σημαινει οτι πρεπει να αρχισουμε να βαζουμε παλι τους κωλους που εχει στην σελιδα 1 κοκ.
παρολαυτα αναγνωριζω την προσπαθεια σου να μετατρεψεις τα αγγουρακια τουρσι σε αγγουρια σαλατας και σε μπανανες.
επισης τα κερασια λεγε τα καλυτερα βερικοκα,νεκταρινια η καρυδια .
ΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧχΧ
εδω δε πιανει:(
Ε,και τι να κανει η κοπελα, να παρει ολο το θρεντ απο την αρχη; Παραπονιουνται σε ολο το ιντερνετ για repost, μην το κανουμε κι εμεις σε τετοιου ειδους θεμα, θα μας πουν και αχαριστους!
Αναφλεκτορα ωραιο κωλαρακι ρε
[SPOILER]
[/SPOILER]
παραπέμπει σε τραγούδι των cannibal corpse.
μην τα μπλέκεις πάνο…
προσπαθω να προσφερω καλο λαδι στο τοπικ, για το καλο των συνανθρωπων μου
πω το μπουστη κοιτα τι πηγε και βρηκε!!! ΜΑΛΑΚΑ ΩΡΥΟΜΑΙ :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Καλημερες 8)8)8)
2η-3η-5η pic, ολα τα λεφτα :respect:
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
=D>=D>=D> Μπραβο neniel δυνατες κωλαρες!!!
Και όπως λέγατε και πιο πριν, σίγουρα θα έχουν ξαναμπεί αλλά who cares?
Το τόπικ είναι τεράστιο…
αυτο
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
Touching universal perfection