Γονιδης vs ΛεΠα

Zημια μας εκανες ρε πουστη,πρωινιατικα!!!:smiley:

Elric μπερδεύεις τους γύφτους…Όχι ότι είναι και δύσκολο δλδ…

Άλλο γυφτάκι είχε κλέψει ο γονίδης… Ένα 12χρονο που είχε γράψει τραγούδι για το πως τον απάτησε η γκόμενα του ενώ αυτό την αγαπούσε χρόνια…:lol:

Ο σαντιγκάι μόνο κάτι χριστουγεννιάτικες πίπες τραγουδούσε για να ξεπλένει χρήμα ο κουρής… Κοντά μισό μύριο λέει κόστισαν τα βίντεο κλιπ του…:lol::lol:

έγώ ξέρω ότι ο μικρούλης γλυκός χρήστος σαντιγκάι είχε βρει ένα μικρό παράθυρο στη δόξα τραγουδώντας ιερούς χριστιανικούς ύμνους και ο αδηφάγος σταμάτης γονίδης (με το που είδε τη μεγάλη επιτυχία του μικρούλη χρήστου) πήγε κι έβγαλε cd ώ γλυκή μου έαρ.και πάλι ντροπή:!:

Σωστός… το είχα ξεχάσει αυτό το CD… πάντως αν ποτέ το έβαζαν σε εκκλησία να παίξει εγώ θα γινόμουν φανατικός πιστός μόνο και μόνο γι αυτό…

σταμάτα να λες οτι να ναι…θρόνο εχει μόνο ο σφακιανακης.!!
ρε πούστη μου, δεν μπορώ να βρω φωτο… deckard, floydized, κομαντα, κάντε το καλο

http://www.youtube.com/watch?v=5JAzQubecwE

στο “ξεβρακωθείτε” στο 4:57 λυγίζω κάθε φορά

σταμάτησα το Six Degrees Of Inner Turbulence για να ακούσω σφακιανακη να τραγουδά Epitaph … σαν τον πούστη τον σουρεαλισμό δεν έχει

*ρε σεις In the woods…ετσι γίνονται οι διασκευές…γατάκια.!

oh the humanity!

Ρε τι κομματαρα ειναι αυτη!

Μας ντροπιασε ο ΛεΠα.
Οταν ειχα ποσταρει τελευταια φορα ημασταν μπροστα.

Κοσμά δεν το περίμενα αυτό από σένα! :Ρ

Μαα Γονίδη??!! :Ρ

Ρε σε λέω… μιλάμε για έπος… Πέρσι το ακούγαμε στο ριπιτ σε ταξίδι από βόλο-Θεσσαλονίκη και μετά για κανένα 6μηνο το σιγοτραγουδούσα ασυναίσθητα…

Βέβαια αντικειμενικά πρέπει να είσαι μεγάλος μαλάκας αν τα ξέρεις όλα και ακόμα είσαι μαζί της…

Γονίδης ρε μνες!

Ρε σεις πώς μ’ αρέσει αυτός ο “θρόνος των αγκαθιών”…
Έτσι όπως κάθεται είναι λίγο σαν τον μελαγχολικό εωσφορικό βασιλιά του σκυλάδικου σα να λέμε.
Για να μην πω και για το κοινωνικό μήνυμα της μετάφρασης των στίχων μέσα σ’ ένα background από πορφυρές (get it?) φλόγες.
Φαντάζομαι διάλογο θαμώνων την πρώτη φορά που το ζήσανε.

“Ρε συ Σούλα, τί ν αυτά ρε γαμώτο, πάλι ξένα τραγουδάει; Γιατί δεν παίζει απ’ τα δικά του που είναι πολύ πιο κλασσικά; Έτσι να τα σπάσουμε; Άσε που δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μα τί λέει ρε πούστη;”
“Όχι Ανέστη, έχει και μετάφραση, κοίτα από πίσω του σ’ αυτό το πράγμα σαν φωτιά!”
“Ωπ, ναι, δίκιο έχεις. Γειά σου ρε Νότη αρχηγέ. Πωπω τελικά μιλάμε πολύ νόημα αυτό το τραγούδι ε. Γκαρσόν! Πιάσε άλλο έναν Τζόνη αγορίνα μου.”

exw na dhlwsw oti o filos mou o boersenprofi exei apoluto dikio,

hmoun se teleth maurhs mageias mazi me to noti,sth sphlia tou ntavelh,

auta pou ekane to palikari dn uphrxan, pio kalos k apo to harry poter,!!!

np7akg Πριν από 1 έτος 3

Τι να πρωτοθυμηθω ρε πουστη!!!

Εκδηλωθηκες!!!
…με την πρωτη ευκαιρια σε εναν αλλα δοθηκες!!!

Απλα προσκυνημα!!!

ο γονίδης σε θερμό εναγκαλισμό-χαιρετισμό με μαζωνάκη…

ααααα όχι και έτσι ρε! Είδωλο είναι ο Γονίδης! Μας τα χάλασε τώρα… :cry::cry:

γιατι ετσι.

[B][SIZE=“4”]ΝΟΤΗ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ!![/SIZE][/B]

Ωπωπωπωπωπωπωπωπω…τρομερη εκτελεση η αποπανω…ισως η πρακτικη εφαρμογη δυο υμνων του Νοταρου :stuck_out_tongue:

1. http://www.youtube.com/watch?v=I5_Jti5AYfc

2. http://www.youtube.com/watch?v=kaM_niM996k

Αλλα για να ειμαστε και on topic, ιδου το μεγαλο διλημμα της ζωης:
On the one hand, [I]και με πιααααανουυυυν τα κλαματα που ειμαι μοοοοοονοοος χαΡΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ[/I] [B]click![/B]

On the other hand (αυτο δυνατα γιατι ειναι ψιλοσκατα ο ηχος :p), [I]ΤΑραχη στην καρδια μου να φερνει, ΤΑραχη να με παρασερνει, ΤΑραχη η μορφη της θεεεεεεεεεεε μουυυ με απειλειιιιιιιιι[/I] [B]click![/B]

Εγω πιστευω οτι σαν ροκ-μεταλ φορουμ που ειμαστε, πρεπει να στηριξουμε την ροκ δημιουργια του ΛεΠα, που διαθετει τα παντα ολα ακομα και σολο κιθαρας.