W.A.S.P. Live in Athens@Fuzz Club 29 Οκτωβριου

φωνη και μπασο δεν ακουσα…οκ απλα μπορω να πω οτι ειδα αυτη την μορφη…

κ στο χτεσινο live εγινε οτι εγινε στους σκορπιονσ αλλα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο…

[B][SPOILER][SIZE=“5”]ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΛΑΜΠΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΕ HARD ROCK/METAL ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ…ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…[/SIZE][/SPOILER][/B]

1 ώρα και 10; Λιγότερο από το 1 και τέταρτο της πρώτης φοράς;;;
Ποιοι είναι; Οι Μotorhead; Ή οι Ramones;

Κάτι ήξερε ο πάνσοφος τοξικός που τους είχε διαγράψει από την πρώτη φορά… Τις ίδιες παπαριές έκαναν και τότε… Άσε που δεν μου έχει φύγει η υποψία του playback ποτέ…[-X

[SPOILER]Φαντάσου ότι στα 75 λεπτά οι Rush κάνουν διάλειμμα και συυεχίζουν για άλλη μιάμιση ώρα…[/SPOILER]

είδατε που στο τελευταίο τραγούδι ο κιθαρίστας τον Cyanide 4 έφαγε τούμπα?:stuck_out_tongue:

[B]toxikos[/B] υπάρχει playback μαζί με κανονικά(Live) φωνητικά…στα audio bootleg Που εχω ακούσει είναι η φωνή του στούντιο μπροστά και από πίσω η Live όμως, και κάνει πολύ εμφανές τον playback ήχο…

edit:…δεν μιλάω για αυτήν την εποχή, για την περιοδεία για τα 15 χρονιά του crimson idol μιλάω…

Χθες παίζει να ήταν και η πρώτη φορά που δεν είχαν ούτε προηχογραφημένα backing vocals.

ναι αλλα νταξει το παληκαρι μια χαρα συνεχισε κ τα σπασε στο σολο…

δεν τα σπαγε τα μηχανηματα να γουσταρουμε??? :stuck_out_tongue:

χάλια λαηβ χτες…ακου 11 τραγούδια!

70 λεπτα συνολο μεν, εαν εξαιρεσεις ομως το 5λεπτο (και βαλε ισως) σολο στο τελος του αηντολ, την εισαγωγη κτλ…1 ωρα καθαρα…

οκ, τους ειδα μια φορα για το ονορε και τελος

επισης ηχος χαλια

Ουτε εγω εμεινα ευχαριστημενος. Τα καλα της συναυλιας ηταν οτι τα τραγουδια τα επαιξαν πολυ καλα ολα και γουσταρα και η φωνη του ηταν σε πολυ καλα επιπεδα. Περασα καλα δηλαδη με τις κομματια που παιξανε. Τα αρνητικα ομως ηταν πολλα. Αρχικα κακος ηχος, ελεος δηλαδη με αυτους τους ηχοληπτες, τοσο ασχετοι ειναι ολοι τους? Επισης πολυ μικρο setlist, 1 ωρα καθαρη συναυλια και μετα ‘‘γεια σας’’. Τι σκατα γινεται, αν δεν μπορουν ας μην περιοδευουν ή να μην εχουν τοσο γεματο προγραμμα, αλλα να δινουν αξιοπρεπεις συναυλιες με ενα ικανοποιητικο αριθμο τραγουδιων. Κοιταγα το προγραμμα και δινουν συναυλιες συνεχομενα καθε μερα 6 μερες, μετα 1 κενο και μετα παλι 6 μερες… Λογικο να μην αντεχει ο Blackie σε αυτη την ηλικια, οκ, αλλα τοτε γιατι κανονιζουν ετσι τις ημερομηνιες?

Τελος μετα περιμεναμε για καμμια φωτο και κανα αυτογραφο. Δεν αργησε πολυ ο Blackie, αλλα απαγορευσε να βγουν φωτογραφιες και υπεγραψε σε ενα μονο αντικειμενο. Θα του πιανοταν το χερι αν υπεγραφε πιο πολλα? 20 ατομα ημασταν ολοι και ολοι… Εγω πηρα υπογραφη στο booklet του W.A.S.P. αλλα γενικα πολυ ξενερα η ολη φαση, καθοταν στο λεωφορειο, το εδινες στο υπεγραφε και μετα ο επομενος. Ξενερα.

Hail σε freedomofrock που γνωρισα χτες.

Ώπα ρε, τι ώρα βγήκαν; Την ώρα που πετάχτηκα για σουβλάκια; ΕΛΕΟΣ!

Ζητώ συγνώμη για το οφ τόπικ, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται έλεγχος στην πόρτα για την είσοδο αλκοόλ.

Κανένας έλεγχος χθες.

Πάντως περί Blackie, παίρνεις μια τζίφρα για τα τυπικά και αράζεις με Duda και Dupke που είναι και γαμώ τα άτομα 8)

πως παίρνεις αυτογραφα απο wasp ???

ισχυει…ακριβως αυτο οπως ειπες εκανα…8)

Γιατι οχι Chainshaw ρε γμτ???

δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εγώ τους ξανάβλεπα ευχαρίστως

http://rocking.gr/live/WASP_Cyanide_4_@_Fuzz_291010/8371/

Και το επίσημο κείμενο του site.

Γιάννη συμφωνώ σε όλα. Μάλλον ήταν η τελευταία φορά που τους βλέπω η προχθεσινή.

Σκέτη κοροιδία, τα λεφτά μας πίσω και τέτοια…είχα δει όλα τους τα show στην Ελλάδα. Αυτό θα είναι το τελευταίο.

Ακριβως αυτο που λεει το review, ωραια αποδοση και πωρωση αλλα πολυ μικρη διαρκεια και εξω αγαπημενα κομματια οπως το Chainsaw Charlie, Hellion και αλλα. Αυτο που μου εχει αφησει η συναυλια ειναι αναμικτα συναισθηματα, αν τους ειχα ξαναδει κιολας φανταζομαι θα ειχα απογοητευτει πιο πολυ.

Έλειπα εκτός Αθηνών και δε μπόρεσα να έρθω, αλλά με αυτά που γράφετε καλύτερα που δεν ήρθα. Το setlist είναι απελπιστικά μικρό, 11 κομμάτια είναι πολύ λίγα για μια μπάντα με τόσους δίσκους και θα ξενέρωνα τη ζωή μου. Σε σχέση με πέρυσι έπαιξαν ένα μόνο καινούργιο κομμάτι και έβγαλαν έξω πολλά [-X[-X Κρίμα γιατί πέρυσι είχα περάσει σούπερ και ήθελα να τους ξαναδώ.