W.A.S.P. Live in Athens@Fuzz Club 29 Οκτωβριου

εκει περα παιζει να εχει τικετς εε? δεν παιζει κανα σολντ αουτ…?

οσοι το πιστευαν αυτο περσι τελικα εμειναν απ’εξω…:wink:

:confused: πωω μη μου λες τετοια…θα παω πρωτα απο τικετ χαους και αν δεν εχει θα παω λεγκασι να πιω για παρηγορια :confused:

άντε μία μέρα έμεινε!!! :yahoo:

[SPOILER]Στο fuzz άμα θυμάμαι καλά άμα θες μπορείς να πας και να κάτσεις πάνω?[/SPOILER]

Έχει εξώστη ναι.

ωραία :smiley:

μετά την συναυλία βρίσκεις εύκολα ταξί η θα μου βγει η πίστη?:stuck_out_tongue:

διπλα ειναι η πειραιως, θα βρεις ευκολα…
μη σ πω κ μετρο προλαβαινουμε με τα σελιστ που εχω δει…:stuck_out_tongue:

μακαρι να κανει καμια εκπληξη, ας αλλαξει 3-4…

21.30 λογικα θα βγει το support ετσι? Αντε μια μερα εμεινε, να δω πρωτη φορα W.A.S.P. επιτελους…

Λογικά ναι. Αντί να χώσουν Shadowside ρε γμτ :frowning:

20.30 βγαινουν οι Cyanide 4…

21.30 οι WASP…

Απο επισημο στομα…

ευτυχως, αλλιως θα τελειωνε μετα τη 1…
με τα νεα δεδομενα ευκολα προλαβαινουμε μετρο…:wink:

[B][SIZE=“3”]W.A.S.P. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ…[/SIZE][/B] Ανυπομονω να τους δω και να χτυπηθω με τις κομματαρες τους… Τρελανε μας Blackie…:vibrate:

στα τελευταια σετλιστ βλεπω να παιζουν 11-12 τραγουδια… θα πεσει πολυ κραξιμο το βραδυ…[-X

edit: παιζει να ανοιξουν νωριτερα οι πορτες απο τις 7:30 που γραφει η αφισα??
μιας κ θα αρχισει στις 8:30…

παιδια ξέρουμε αν υπάρχουν θέσεις παρκινγκ εκεί γύρω??

πολυ καλο αλλα λιγο…:frowning:
οι wasp ανεβηκαν στη σκηνη στις 9:45 κ μας αποχαιρετησαν οριστικα στις 10:55…
μονη εκπληξη στο σετλιστ το live to die another day…

οι cyanide 4 ηταν γαματοι, δεν τους ειχα ξαναδει … δεμενη μπαντα κ πολυ καλα κομματια… ας ανεβασει καποιος το setlist τους…

το μονο καλο ειναι οτι προλαβα ηλεκτρικο-μετρο-μετρο-ηλεκτρικο για να γυρισω σπιτι…
το θεμα ειναι οτι κ να ξαναερθουν λογικα θα παω γιατι τους εχω μεγαλη αδυναμια, αλλα ουτε το chainsaw charlie ρε γαμωτο???:?[-X

Αδιάφορη εμφάνιση. Μέτριο (βαρετό καλύτερα, ως ξανασερβιρισμένο μενού) σετλιστ, και μικρή διάρκεια. Ικανοποιητική απόδοση, αλλά τι να σου κάνει.

Hail σε Angmar και rasputin, καθώς και σε angus7pl!

Cheers man. Χαρηκα που σε ειδα, οπως κι αρκετους που ειχα καιρο να τους δω.

Κακη εμφανιση απο Wasp για μενα, ενθουσιαστηκα μεν, αλλα σε στιγμες μονο. Το Babylon ρε γμτ δε μ αρεσε και τοσο, το Dominator μου χε φανει μιλια ανωτερο. Και νταξει, τρια κομματια απ το δισκο σε σετλιστ των 11. Καλα αυτο με το Chainsaw Charlie, ξενερωσα τρελα οταν το πηρα χαμπαρι. Αφου ημουν σε μια φαση στο encore ‘‘ρε μλκ, κατι λειπει… κατι λειπει… κατι… ε, οχι’’. Κι ειναι η αγαπημενη μου στιγμη στα live τους, δε βαριεμαι ποτε να το ακουω.

ειναι εμφανες πλεον οτι ερχετε στεγνα για τα λεφτα!

κριμα ρε γαμωτο

το chainsaw επρεπε να το παιζανε

εγω τα ευχαριστηθηκα τα κομματια απο το babylon

και ενας λογος που πηγα ηταν επειδη ηθελα να ακουσω
crazy και babylon’s burning
αλλα…

δεν πηγα γιατι ειμαι εκτος αθηνών, αλλά έμαθα και εγω ότι η εμφάνιση 'ηταν της αρπαχτής… κρίμα Blackie…