μαρεσει πολυ το setlist…
αλλα το βλεπω δυσκολο να τους ξαναδω - αν και τους ειχα χασει περυσι…
δεν ειχα βγαλει τικετ…
Πρωτη φορα θα τους δω και μια χαρα μου φαινεται το setlist… Αλλα βαλε και ενα Tormentor να γουσταρουμε ακομα παραπανω…
Giati den paizoun pote tragoudia apo to dying for the world? Einai to kalitero album tous p.s sorry gia greeklish
[SPOILER]Εμενα μ αρεσει πολυ το σετλιστ. Μικρο παραπονο οτι θ’ αλλαζα πχ ενα Crazy για ενα My Wicked Heart, αλλα ενταξει γουστα ειναι αυτα. Και το I Don’t Need No Doctor ρε γμτ, απ τα λιγα κομματια του Electric Circus που δε μου πολυαρεσουν - το ομωνυμο θα ηταν απλα τελειο. Απο κει και περα το κριμα ειναι πως θα ναι μικρη η διαρκεια, δλδ με 15 κομματια με το ζορι θα φτασουν τα 80 λεπτα.[/SPOILER]
μαλακιες, τα ιδια με περσι θα δουμε…[-X
περιμενα κανα 9.5 nasty, mean man, xtc riders8) να τρελαθω τελειως…
τεσπα, καλα θα περασουμε, αυτο ειναι το μονο σιγουρο…
επιτελους θα τους δω :)! αν δεν κατσει καμια στραβη οπως τα τελευταια 2 χρονια
Κρίμα…θα λείπω εκτός Αθηνών:):!:
[SPOILER]ρε γαμώτο άνετα θα μπορούσαν να μπουν τα The Great Minconceptions of me, Hold on to my heart, sleeping in the fire, the headless children, Widomaker ή να παίξουν κανένα καλό medley
Ελπίζω ότι θα προσθέσουν και άλλα κομμάτια και δεν θα είναι μόνο αυτό. Πέρυσι έπαιξαν περισσότερο [/SPOILER]
αν ηθελε θα μπορουσε να βγαλει ολα αυτα που παιχτηκαν κ περσι, να βαλει 15 οχι τοσο “γνωστα” κ να γινει ισαξιο live,ισως κ καλυτερο (ειδικα για μας τους φαν)… δεν καταλαβαινω γιατι επιμενει στα ιδια κ τα ιδια τη στιγμη που ερχεται δευτερη φορα μεσα σε ενα χρονο στην αθηνα…
Η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσε να κανει αλλαγες στο setlist, αλλα εγω δεν τους ειδα περυσι, οποτε… μια χαρα…
τελικα ποιοι θα ειναι οι guest που λεει στο εισητηριο,ξερουμε?:-k
υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει support και να γράφει μαλακίες το εισιτήριο?
Στην Ευρώπη έχουν χωρίσει το tour σε διάφορα parts και για κάθε part έχουν από ένα supporting act. Αλλά στην Ευρώπη όμως, όχι εδώ ;ρ
τελικά μάθαμε ποιο θα είναι το support?
ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙLLI VANNILI !
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΤΕ!!!
Oi Cyanide 4!
Έλεος όμως!
Σημερα πηρα επιτελους και εγω εισιτηριο… Αντε να μας τρελανει ο Blackie την Παρασκευη…
You gotta be crazy to say you love me
No, I don’t wanna know no, no
I don’t wanna
I’m never letting you say, say you love me
No, I don’t wanna know no, no
Don’t ever ever let it show no, no… :bounce:
καλά ε, τώρα μόλις του άκουσα για πρώτη φορά. Γαμάνε άσχημα
το εισιτήριο λέει πάνω 'show begins 21:30’
δηλαδή στις 21:30 θα βγουν οι W.A.S.P. η το support?
τσιμπισα κ εγω εισιτηριο σημερα…νουμερο 877
θα χει κοσμο οπως παντα…:!: