Wanted! μπασίστας και πληκτράς!

Ζητούνται μπασίστας και πληκτράς για progressive metal/psychedelic/space rock μπάντα με επιρροές από Opeth, Cynic, Death, Rush, Pink Floyd κ.ά. Ηλικία 16-22 και περιοχή Αθήνα, Νότια προάστια. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ. :smiley:

Τι ναι ολα αυτα τα false?παιξτε κανα return of the warlord να γινεται αντρες.

Φιλε ατομα ψαχνουμε οχι αποψεις αν δεν σε ενδιαφερει μην ασχολεισαι. Εμεις θελουμε να παιξουμε τη μουσικη που μας αρεσει.

Δε μπορειτε να παιξετε αληθινο χεβυ μεταλ,γιαυτο.

θα πω και γω την αποψη μου… ρε παιδες η μουσικη ειναι για τον καθε ανθρωπο διαφορετικη… το οτι το prog/space/ψυχεδελεια φαινεται στον εναν “ψευτικο” metal ειναι αποψη του και καλα κανει και την εχει… για τον αλλον που θεωρει το αληθινο metal μαπα και γουσταρει κατι ποιο ψαγμενο και τεχνικο, καλα κανει και αυτος… βεβαια παιχτικα και απο θεμα συνθεσης το κλασσικο heavy metal δεν κλανει μια μπροστα στο prog… οχι βεβαια πως χρειαζεται να γραψεις κατι περιπλοκο για να κανεις επιτυχια, ισα ισα τα πιο απλα τραβαν τον κοσμο και κανουν μεγαλυτερο μπαμ… οποτε… γενικως δεν νομιζω ολη η συζητηση απο πανω να χρειαστει και συνεχεια γιατι τα 2 ειδη δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους…

υ.γ ρε elric83 δεν λεω θεριζουν οι manowar, ειναι απο τα αγαπημενα μου μαλιστα bands, αλλα μην τους συγκρινουμε με floyd και opeth… :-k

Αν πιστέυεις ότι το return of the warlord φίλτατε είναι true epic μάλλον δεν έχεις καλή γνώση της epic metal μουσικής.Ξεκίνα να ακούς Medieval Steel,Heathen’s Rage,Tytan,Manilla Road,Parasite.

Άιντε άιντεεεεεεεεεε…

οχι αλλο καρβουνοοοο…

ti false re file!
auta den einai kan metal.
pou to eides to metal stous rush,opeth,floyd ktl?
tzaba asxoleisai

Παιδια νομιζω οτι ο zaxos92 τα ξεκαθαρισε τα πραγματα… αν ηταν ολοι να παιζανε τρου χεβι μεταλ δεν θα υπηρχε και αλλο ειδος… οποτε οχι αλλα ασχετα σχολια το thread το εφτιαψα επειδη ψαχνω δυο ατομα οποιος δεν ενδιαφερεται ας βαλει baby oil και να ακουσει manowar.

Αυτοι παιζουν επικ;;ακου λιγο loki god of fire να μαθαινεις,που μιλαει και για τους βικινγκς.

Κανονικα δε πρεπει να υπαρχει αλλο ειδος. If you re not into metal you are not my friend.

Οι φολς δεν εχουν θεση αναμεσα μας.

[B][SIZE=“5”]ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ HEAVY METAL BAND!!! [/SIZE][/B]

Ναι,γιατι δε μπορειτε να παιξετε αληθινο χεβυ μεταλ.

Εγώ λέω να βουτήξετε τίποτα σαξόφωνα και να το γυρίσετε στο epic reggae…

Ρε φιλε elric83 και μενα η αγαπημενη μου μπαντα ειναι οι maiden αλλα δεν εχω κολλησει απ τη στιγμη που υπαρχουν τοσες μπαντες που μουσικα ειναι χιλιες φορες καλυτεροι

το παλικαρι ή τρολαρει ασυστολα για να περναει η ωρα ή απλα χανει κ δεν τον προσβαλω,δεν φταει αυτος που χανει

Ει,παρτο πισω αυτο.

xaxaxaxaxxaaxaxaxaxx λιωνω…