WAR METAL ASSAULT-Steamroller Assault/War Dance/Erase 27/6 @ 7sins

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/490060364456452/

A summer’ s metal Friday night live party in Athens.
3 bands from the local scene of the town have promised to give you some melting heavy metal to salute the season the way they like…
Entrance: 6 euros (with beer).

Οι Steamroller Assault με αμέτρητες ώρες στο στούντιο και στη σκηνή, γιορτάζουν 15 χρόνια ζωής φέτος. Ανεβαίνουν στη σκηνή του 7sins πιο βρώμικοι και πιο αλήτες από ποτέ για να το γιορτάσουν και να μας δώσουν μια ιδέα απο το 3ο album τους το οποίο ηχογραφούν αυτόν τον καιρό.


Οι War Dance πάντα μάχιμοι να υποστηρίξουν το υλικό τους (και όχι μόνο) είτε σε μεγάλες είτε σε μικρές σκηνές αποφάσισαν να διοργανώσουν αυτό το live με φιλικές μπάντες για να αποχαιρετήσουν τη σαιζόν με τον καλύτερο τρόπο. Αναμένεται ελαφρώς διαφοροποιημένο setlist και η κατάλληλη διάθεση για να ισοπεδώσουν τη σκηνή με τη μουσική τους.


Οι Erase που κινούνται στον χώρο του κλασσικού Heavy Metal, έχοντας κυκλοφορήσει ένα Demo με τίτλο ?Heavy Metal Maniacs? (2011) και αποσπώντας ενθαρρυντικές κριτικές, ετοιμάζονται γιά μία πολύ δυνατή εμφάνιση τελώντας φόρο τιμής στο αγνό Heavy Metal. Παρουσιάζοντας επίσημα πλέον την νέα τους δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο ?Erase? (2014), η οποία θα βγεί σε κυκλοφορία για πρώτη φορά το βράδυ της 24 Μαϊου 2014.


http://www.youtube.com/erasegreece

Αλλαγη χωρου και ημερομηνιας λογω ασυνενοησιας με 7sins κλπ.

Κυριακη 22 Ιουνιου στο Αν λοιπον…

6 ευρακια…νταξ τι αλλο θελετε?