exteme metal live στο bar της εστίας του πανεπιστημίου πατρών. Στηρίζουμε οικονομικά το κουτί8)
Το live Warfuck / Death Courrier / Delete The Mass ακυρώνεται λόγω ανευθυνότητας και πουστιάς από τους ανθρώπους της μουσικής ομάδας της εστίας και του bar της εστίας του Πανεπιστημίου. Οι μισοί ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν επικοινωνήσαμε μαζί τους, ενώ οι άλλοι μισοί αναγνωρίζουν ότι ξέχασαν να το μεταφέρουν στους υπόλοιπους υπεύθυνους. Είναι πραγματικά γαμημένο να σε βγάζουν ψεύτη και τρελό, είναι επίσης γαμημένο να σε γράφουν στ αρχίδια τους, να πληρώνεις αφίσες από την τσέπη σου και να τις αφισοκολλάς το προηγούμενο βράδυ, αλλά ακόμη πιο γαμημένο είναι να σου ακυρώνουν τελευταία στιγμή μία συναυλία. Ζητούμε ένα τεράστιο συγνώμη από τα συγκροτήματα που ήτανε να παίξουν σε αυτό το λάιβ. Τέλος εποχής για την εστία. Κάντε share και ξεφτυλίστε το μπουρδέλο της εστίας. Να μη ξαναγίνει live στο νταβάδικο μέρος που ούτε 50 ευρώ από την κάβα του δεν μπορεί να δώσει για τα μεταφορικά τον μπαντών. Share και ξεφτίλα.
Εκ μερους της μουσικης ομαδας της Φοιτητικης Εστιας . Ουδεποτε υπηρξε τηλεφωνικη επικοινωνια με εμας απο εσας . Καποιος Ντινος (προφανως εσυ) μιλησε με την επιτροπη του στεκιου και η επιτροπη συμφωνησε να μας ενημερωσει για το λαιβ ετσι ωστε να μπορεσουμε να το οργανωσουμε και τελος να επικοινωνησετε παλι με το στεκι για να κλεισει . Δεν εγινε κατι απο αυτα . Εχουνε γινει απειρα λαιβ στο στεκι και το συγκεκριμενο θεμα δεν προεκυψε ποτε . Το να βγαινεις ετσι και να λες πραγματα που δεν ισχυουν επειδη προφανως στο μυαλο σου ολα ειναι δεδομενα εμενα δε μου λεει κατι , ουτε και τα παιδια της μουσικης ομαδας και του στεκιου . Οσον αφορα γενικοτερα τον τροπο λειτουργιας μας , μπορεις να ρωτησεις ολες τις μπαντες που επαιξαν εδω για να μαθεις και για το χωρο και για το πως εχουμε φερθει και λειτουργουμε . Προφανως το φταιξιμο ειναι δικο σου γιατι η δικια μας προθεση ειναι να γινονται οσα περισσοτερα λαιβ μπορουμε να οργανωσουμε και να χρησιμοποιειται ο χωρος στο επακρο . Μονο και μονο απο αυτα που λες προφανως το προβλημα ειναι δικο σου . Η ανευθυνοτητα βρισκεται στη δικη σου μερια , μιας και ακομη και να στεκανε αυτα που λες , δεν παιρνεις μια μερα πριν για να τακτοποιησεις το οτιδηποτε .
επιτροπη
Οπως και να 'χει, ο χωρος ειναι ελευθερος αυριο και η εστια στου διαολου τη μανα.
Θα μπορουσε να γινει το λαηβ, να 'ρθει και καποιος κοσμος εκει να παρει μια μπυρα να μπει και κατι στο στεκι (ετσι κι αλλιως στα μεταφορικα απο τις μπαντες δε συμβαλλετε :p)
Τελοσπαντων, αντι για καλη διαθεση, παιζει γραφειοκρατεια αναμεσα σε νεαρα παιδια. Μαγαζατο δημοσιοϋπαλληλικι σε στεκι για φοιτητες. Γελαει ο κοσμος.
Φιλαρακο εφοριακε στηνω λαιβ στην εστια απο πριν πατησεις το ποδι σου εκει. Προφανως ξερω πως λειτουργει το πραγμα. Το οτι πλεον ειστε αναξιοπιστοι δεν θα το φορτωσεις σε εμενα. Πεστα στον χεστη που φοβαται να πει οτι μιλησε μαζι μου
Πες μου εσυ το ονομα του να ξερω με ποιον μιλησες .Ρωτησα τους παντες και κανεις δεν ξερει . Οσο για το αν ειναι ο χωρος ανοιχτος και τα λοιπα , πρεπει να ξερεις (αφου στηνεις και τοσο καιρο λαιβ στην εστια) οτι πρεπει να ειναι και καποιος υπευθυνος απο τη μουσικη ομαδα εκει . Προσωπικα δε θα ειμαι και απο οτι ξερω κανενας αλλος επισης γιατι δεν ειχε προγραμματιστει . Το να δινεται συνεχεια σε κατι που προφανως φταιτε δεν εχει και τοση σημασια . Οταν ειστε απ την απ’εξω ολα ευκολα τα λετε . Δε θα δωσω παραπανω βαρυτητα στο θεμα .
Φιλαρακο αυτη τη στιγμη γαματε μια μπαντα που εχει ταξιδεψει απο τη γαλλια. Απο κει κ περα ναι κ εγω δεν δινω αλλη βαρυτητα… ειναι πολυ ωραιο να εισαι βολικα
ότι είπε ο Iron Aris …
οπότε just0m3 αν έκανες τον κόπο και ξαναμπήκες, τράβα και φούνταρε στο λιμάνι βλάκα γύφτο, μικρογραφία μουσικής βιομηχανίας… βγάλε φράγκα από τις μπάντες που παίζουν και παίξτο και ιστορία στα γκομενάκια μετά.