Warlord-6 ioyλιου gagarin 7 ioyλιου principal

Οι WARLORD θέλοντας να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους στην Ελλάδα για την αφοσίωση, την αγάπη και την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιούν ΜΙΑ ακόμη και ΜΟΝΑΔΙΚΗ συναυλία στην ΑΘΗΝΑ τη Δευτέρα 21 Ιουλίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
Η τιμή εισιτηρίου θα είναι 8? ενώ τα έσοδα θα δωθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ΜΑΡΙΑ - ASTARTE.
Δε θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων!
Μόνο στην είσοδο μπορείτε να προμηθεύεστε εισιτήρια.
Οι 300 πρώτοι θα πάρουν δώρο μια συλλεκτική αφίσα των WARLORD!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 ενώ οι WARLORD θα εμφανιστούν στις 21:00 ακριβώς!

Ούτε οι clutch έτσι

ε τώρα είναι για καλό σκοπό. δεν χωράει γκρίνια.θα διακοπαρουν μέχρι το λαιβ και δεν θα πληρωθούν.

Πάλι εκεί!!! Και για καλό σκοπό αυτή τη φορά

“θα πληρώσω και εγω το εισιτήριο μου” λέει ο θεος ο τσαμης. α μωρε μαλάκα τι την ήθελες την περσινή την μαλακία με τους Kreator και ξενέρωσες κόσμο. άμα θέλεις εισαι νορμάλ τύπος

Ορίστε λοιπόν, βρέθηκε η λύση για τους οπαδούς που γκρίνιαζαν για το ηλεκτρονικό εισιτήριο :stuck_out_tongue:

Ακριβως αυτο, τι την ηθελε την μαλακια? Πολυ καλη η κινηση τους παντως.

Περασμένα - ξεχασμένα.

Άραγε θα παίξουν πλήρες σετ;

Προβλέπω το ίδιο σετ με όλες τις προηγούμενες εμφανίσεις εντός του 2014

ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ πριν από λίγο στο Κύτταρο. Καμία απολύτως σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους.

λεγεεεεεεεε

WARLORD [SIZE=4]WARLORD [/SIZE] [SIZE=5][/SIZE]WARLORD ναι ρε και FATES και SHADOW GALLERY δικά μου προβλήματα αυτά.Ναι σήμερα είδα πραγματικά τη μπάντα που λατρεύω εδώ και 28 χρόνια .Και ρε συ Νικόλα σήμερα με τάπωσες,γιατί πραγματικά είσαι ο DAMIEN KING.

Συγκλονιστική εμφάνιση. Τους είδα πέρυσι στο Gagarin, πριν δύο εβδμάδες στο Stage Volume, αλλά η σημερινή δεν συγκρίνεται. Ο κόσμος παλαβός. Ο Λεπτός ρεσιτάλ, όλη η μπάντα μία κλάση πάνω σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που τους είδα, ο ήχος κρύσταλλο, μέχρι και stage diviνg στο 70000 sorrows. Τρέλλα!

επος λεμε

κ εγω νομιζα οτι ηταν ιδεα μου πως ηταν καλυτερη η σημερινη απο την προ 2 εβδομαδων επισης γαματη εμφανιση…κ για τον ηχο μια απο τα ιδια…του χρονου ξανα με το νεο αλμπουμ…

Αν εξαιρέσω ελαφρώς την πρώτη από τις δύο περσινές, αποκλειστικά και μόνο λόγω προσωπικών συναισθημάτων, η χθεσινή ήταν μακράν η καλύτερη συναυλία τους που έχω δει…
Απόδοση όλων (μπάντα, κόσμος) στα κόκκινα!
ps. Άτσα και mosh pit (ακαδημαϊκά μιλώντας) στο Child! :metal:
ps2. Μακάρι να πουλήθηκαν αρκετά εισιτήρια (τα δικά μου ήταν γύρω στο 400-φεύγα) για να βοηθηθεί κάπως η οικογένεια της Μαρίας…

Κάπου πήρε το αυτί μου ότι έγινε sold out. Μακάρι.

Επίσης, στην αρχή είχε μπλουζάκια Warlord με 2 ευρώ :).

Πάρα πολύ καλή συναυλία, όλοι σε τοπ φόρμα. Το συγκρότημα ίδρωσε τη φανέλα μεταφορικά και κυριολεκτικά - είχαν λιώσει όλοι τους, το πουκάμισο του Paolo είχε κολλήσει στο κορμί του. Το setlist νομίζω ήταν το ίδιο με την προ 2 εβδομάδων συναυλία. Ο Leptos πολύ ταιριαστός και τα έβγαλε όλα τέλεια. Mark Zonder τεράστιος, μαγεύει με απλότητα.

Τι λες τώρα;;;;; Ούτε που τα πρόσεξα. Φτου!!!

Το άκουσα και εγώ. Βασικά ήταν τίγκα το μαγαζί. Θέλω να πιστεύω ότι μαζεύτηκε ένα αρκετά σεβαστό ποσό.

Αν χωράει 500 άτομα και βγάλεις το ΦΠΑ μένουν περίπου 3000 Ευρώ. Ελπίζω να διατέθηκε το μαγαζί δωρεάν και να μην κουτσουρευτεί και άλλο το ποσό…
Όντως μείνανε λίγοι απ’έξω. Άρα τηρήθηκε το fair play της χωρητηκότητας.