Αρα για Τριτη ευχαριστω
Ανταλάσσω βινύλια/CD με εισιτήρια άμα θέτε, χαχα.
Πάντως Σάββατο μόνο από Tkt House Αθήνας είχαν αγοραστεί καμια 60άρα κομμάτια μέχρι το μεσημέρι/απογευματάκι. Και δεν τα πήρα όλα εγώ 8O
Σε 1-2 μέρες κυκλοφορούν τα εισητήρια στην Θεσσαλονίκη.
ΠΗΡΑ ΤΙΚΕΤ. PREPARE FOR THE FINAL AWAKENING, PREPARE FOR THE TIME IT HAS COME!
Περιμενω να δω τι χρημα θα περισσεψει απο μερικα τρεχοντα εξοδα, και εφυγα κι εγω για εισιτηριο…THE HAMMER WILL FALL ON US…ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΑΣ…
"αν σε ρωτάνε πώς πάνε τα εισιτήρια να λες [I]τελειώνουν γρήγορα, πάρε τώρα γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται μέχρι τον απρίλιο[/I] "
:’)
σκεφτομουν να μην τιμησω την συναυλια λογω κλασικα $$ και ενα σωρο υποχρεωσεων που εχω στην καθημερινοτητα.
αλλα πριν 5 λεπτα μπηκα facebook και ειχα αιτημα φιλιας απο τον zonder!
zboing!!!
μηπως ειναι σημαδι?! ( δεν κανω πλακα για το αιτημα φιλιας )
και εμενα με εκανε…!! εχουμε μιλισει κιολας και με τον τσαμη! γενικα και οι 2 ειναι πολυ φιλικοι ενα βραδυ μιλουσα για savatage με τον τσαμη κανα μισαωρο χαχαχα
Μία απ’ τα ίδια!!! Ο Τσάμης πρέπει να γουστάρει άπειρα Savatage.
τον τσαμη τον εχω φιλο απο περυσι τετοιο καιρο που εσκασε μυτη στο φβ.
ειμαι και στην ομαδα warlord.μαλλον απο εκει με ειδε ο zonder!
ειχα παρει και t shirt περυσι deliver us που τυπωσε ο thomas kellerners o drummer των blacklands που ειναι καμμενος warlord fan!βεβαια πηρε αδεια απο τον τσαμη για να τα τυπωσει.
ναι ο τσαμης ειναι μεγαλος φαν savatage.
αφου το εχει εκφρασει απειρες φορες στην ομαδα μεσα η στον δικο του τοιχο.
παντα τα καλυτερα λεει για tage & Criss.
τωρα για την συναυλια…χμ…δεν ξερω θα δειξει.θελω να παω αλλα ειπαμε.
χρημα και κυριως υποχρεωσεις θα δειξουν.
Για ρίχτε του ιδέα να παίξει και διασκευή Savatage στο gagarin, να καεί (δις) το σύμπαν…
πωωωω τι ειπες τωρα…!
σοβαρευτείτε παρακαλώ. έρχονται οι Warlord και σεις μιλάτε γιά διασκευές Savatage? Ημαρτον
ε καμμενα παιδια ειμαστε τι να κανουμε…
το ξέρω
το hilight της βραδιάς θα είναι όταν οι war dance παίξουν το gloves of metal
'Η τη διασκευή Warlord…
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
περιπτωση ξεπεριπτωση, οταν ειναι να δω warlord, ωραια παιζουν τα παιδια και τους γουσταρω, αλλα ΠΟΛΥ λιγο με νοιαζει τι διασκευη θα παιξουν…