Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Σαν αυτο;
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=27395

Ε, σήμερα έγινε, δεν το είχα δει…δικαιολογούμαι :stuck_out_tongue:

Θα παιξουν το ιδιο setlist και τις δυο μερες η διαφορετικο?

Μάλλον το ίδιο, αφού ο χρόνος για πρόβες είναι περιορισμένος με μέλη στην Αμερική, Ιταλία και Ελλάδα

Τα εισητήρια για τη δεύτερη μέρα πως πάνε; παίζει να έχει ξανά sold out;

Δεν εχω διαβασει ολα τα post και δεν εχω χρονο να το κανω, απλα αν και περασε καιρος θελω να το γραψω… [B][SIZE=“4”]ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΜΗ?[/SIZE][/B]

Μαλακα μιλαει και κραζει τους Kreator, ποιος, ο Τσαμης που εχει να βγαλει ενα EP και ενα δισκο το 80 και αλλους 2 δισκους απο τοτε. Με καμμια 30αρα κομματια συνολικα σε 32 χρονια καριερας θα μιλησει για τους Kreator των 13 studio albums, των παγκοσμιων περιοδειων, ποιος, ο Τσαμης… Και μετα ειναι τοσο κοτα και υποτιθεται το “παιρνει πισω” και ζηταει συγγνωμη…

Απλα νιωθω τυχερος που δεν ειχα παρει εισιτηριο και την γλυτωσα…

Περσινά ξινά σταφύλια. Μόνο τη πρόσφατη συνέντευξη σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης να διαβάσεις, αλλά και τη συνέντευξη στο Μεταλ Χαμμερ, θα καταλάβεις γιατί ο Τσάμης δεν έβγαζε άλμπουμ τόσο καιρό. Όταν η γυναίκα σου πεθαίνει και είναι ανάπηρη, δεν νομίζω ότι προτεραιότητά σου είναι τα άλμπουμ.

Όσο για Kreator, το έχουμε ξεπεράσει .

Για το αν είσαι τυχερός που δεν αγόρασες εισιτήριο, θα σου το πούμε σε λίγο καιρό.

Κρίμα, διότι ορισμένοι δεν κατάλαβαν τίποτε και κυρίως δεν καταλαβαίνουν τι μορφή στη μουσική είναι ο Τσάμης και τι προσέφερε στο μέταλ. Ασχολούνται με τις δηλώσεις που έγιναν προ πολλού… στην τελική κανείς δεν σας υποχρεώνει να πάτε.
Σιγά, θιχτήκατε. Τη γνώμη του είπε ο άνθρωπος και καλά έκανε. Είχε το θάρρος και την τόλμη.

Εδω ο κομπλεξικος ειχε κανει κατι δηλωσεις τυπου “ειμαι καλυτερος απο την Beyonce”, απο εκει και περα τι να πει κανεις? Ο Ελληναρας ο Τσαμης που δεν εχει ερθει ουτε για διακοπες και μας πουλαει μουρη, αλλα τον συγχωρουμε γιατι ειναι τουλαχιστον ειλικρινης… Παπαρια μαντολες…

Δεν είναι έτσι τα πράγματα, διάβασε για την περιπέτεια της υγείας του (ευτυχώς ξεπεράστηκαν τα προβλήματα), αλλά και της γυναίκας του. Μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα!

Για ποιές διακοπές μιλάς; Γιατί να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα; Πλάκα κάνεις; Επειδή είναι από Έλληνες γονείς, πρέπει οπωσδήποτε να κάνει ένα υπερατλαντικό ταξίδι για να κάνει διακοπές στην Ελλάδα; Με γυναίκα άρρωστη και μικρό παιδί; Έχεις διαβάσει τις συνεντεύξεις του πρόσφατα; Εκτάκτως η γυναίκα του θα μπει και πάλι στο χειρουργείο σε λίγο καιρό, και ο ίδιος δήλωσε ότι τελικά ο Απρίλης δεν ήταν καλός μήνας για συναυλίες, αλλά αυτό δε μπορούσε να το προβλέψει 6 μήνες πριν. Λίγο ανθρωπιά δε βλάπτει, και κυρίως κατανόηση. Για μένα κακώς έρχεται για συναυλίες τη στιγμή που η γυναίκα του χειρουργείτε. Έπρεπε να τις ακυρώσει, γιατί η υγεία έρχεται πρώτα και μετά όλα τα άλλα.
Μας έθιξε τους KREATOR και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Λες και πληρωνόμαστε από τον Μίλλε και παίρνουμε και ποσοστά.

Ενω εσυ που υπερασπιζεσαι τον Τσαμη το κανεις για τα ποσοστα ε?

Εγώ ξέρω ότι θα ζήσουμε ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και ότι το όνειρο ετών χιλιάδων φαν των WARLORD γίνεται πραγματικότητα χάρη στον Βασίλη Τσάμη.
Όλα τα άλλα περιττεύουν!

Φίλε, το πολύ κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Δεν υπερασπίζομαι τον Τσάμη ούτε πληρώνομαι. Απλά το θέμα έχει ξεφουσκώσει εδώ και καιρό

Εγω δεν ειχα γραψει εδω και καιρο και για αυτο το εγραψα τωρα. Απο εκει και περα ναι, τον συμπονω για οτι περναει στην ποσωπικη του ζωη, αλλα αυτο τι σημαινει, οτι μπορει να βγαινει και να λεει οτι παπαρια του κατεβει στο κεφαλι? Δηλαδη αν καποιος εχει συγγενη με προβληματα υγειας να βριζει το αφεντικο του, να κραζει τον συνεργατη του και να λεει ο,τι μαλακια του ερθει… Εκανε ολοκληρη ιστορια η κομπλεξαρα επειδη δεν εγινε sold out στην Θεσσαλονικη και εκραζε ενα ακυρο με το θεμα συγκροτημα (Kreator) και τον κοσμο που δεν ειναι true fans? Μιλαμε σοβαρα τωρα? Σε περιοδο οικονομικης κρισης που ο αλλος ειναι ανεργος και δεν εχει να φαει? Αλλα ενταξει, του δινω δικιο γιατι εχει συνηθισει να γεμιζει σταδια στις arena-tour που κανει με τους Warlord… Αλλα εμεις οι αχαριστοι που μας κανει την χαρη να ερθει για συναυλια στην ταπεινη μας χωρα τιποτα…

Έχουμε ακόμα μερικές μέρες. Η προπώληση συνεχίζεται. Και 80% πληρότητα να έχει πάλι καλά είναι.

Εγώ πιστεύω ότι θα γεμίσει.

Για το δεύτερο δεν είμαστε σίγουροι ακόμα αλλά για το πρώτο μην μας θεωρείς ηλίθιους. Οποιοσδήποτε λέει κάτι ενάντια του μέσα σε μισή ώρα έχεις απαντήσει σαν εκπρόσωπος του.

Πείτε κι άλλα, δεν το έχουμε καλύψει ακόμα το θέμα…

Πάντως αν ξενερώσει και κανένας ακόμα, εδώ είμαι γω, ψάχνω άλλο ένα εισιτήριο για φίλο για το Σάββατο, φωνάχτε! :lol:

όταν η γυναίκα σου πεθαίνει και είναι ανάπηρη, νομίζω προτεραιότητά σου δε θα έπρεπε να είναι ούτε να ανεβάζεις φωτογραφίες της στο facebook ανά τακτά χρονικά διαστήματα, but that’s just me.

τη συνέντευξη στην εφημερίδα δεν τη διάβασα, είπε τίποτα πιο αστείο απ’όσα είπε στο χάμερ;

[SPOILER][/SPOILER]