Καλή επιλογή κομματιών από το Holy Empire.
Θα ήθελα περισσότερο Battle, Invaders & Sons από το Rising.
Περίεργη η σειρά (γενικώς δεν είμαστε έτσι συνηθισμένοι)
Αλλά η αλήθεια βρίσκεται στα deliver us & cannons.
Ειδικά αυτά τα 10 είναι εκ των ων ουκ ανευ…
τη δευτερα θα παιξουν στους αρβυλα
//ελα ρε ειναι δυνατον να μη παιζουν το 70.000 sorrows?
Είμαι σίγουρος ότι Ελλάδα θα παίξουν 1-2 παραπάνω, αλλά και έτσι να μείνει δεν πειράζει. Γαμάτο σετλιστ. Το Ep και Cannons τα παίζουν ολόκληρα.
+1
κρίμα
Κι εμένα η σειρά μου φαίνεται λίγο παράξενη. Δεν είναι θέμα συνήθειας. Η σειρά δεν είναι σωστή. Αφού εγώ λέω να δω τη αίλυανυσ αδοπάνα.
Μια χαρά μου φαίνεται η σειρά. Ήταν γνωστό εδώ και πολλούς μήνες ότι το σετλιστ θα βασιστεί πάνω στα παλιά άσματα, γι αυτό επιλέχτηκε ο Giles. Το είχε γράψει ο ίδιος ο Anderson στο FB. Επίσης ο Μπιλ είχε πει το ίδιο πράμα, ότι δεν τους ενδιαφέρει να προωθήσουν το νέο άλμπουμ συναυλιακά όπως έκαναν το 2002.
Εγώ το είχα σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν με Ντελιβράς
Δύσκολα μπορώ να φανταστώ καλύτερο setlist. Ακόμα και από τα μη κλασσικά κ το Lordian Guard υλικό παίζουν τα αγαπημένα μου πέρα κάνα δυο εξαιρέσεων. Να δω πως θα αντέξουμε τόσο headbanging από τα support μέχρι το τέλος.
Οι Doomsword κάνουν κακό στο σβέρκο
απτα καινούργια θα θελα 70.000 και thy kingdom come μέσα.
επίσης θα θελα invaders αντί για achilles revenge. βασικά ήθελα οπωσδήποτε invaders μέσα αλλά κλάιν.
και θα θελα τπτ άλλο από lordian αλλά και πάλι κλάιν
απο τα παλια αν παιξουν και το child of the damned (μεγαλη απωλεια αυτη) ουσιαστικα θα τα χουν παιξει ολα οποτε μια χαρα.
τρολάρεις?
Το έπαιξαν ρε συ
http://www.metalkaoz.com/metal-news/9798-warlord-setlist-from-keep-it-true-festival.html
4ο τραγούδι
α καλα στραβωμαρα
οκ
Καύλα το σετλιστ και με τη σειρά που πρέπει!!! Ελπίζω να μην πειραχτεί ούτε τραγούδι!!!
Η αλήθεια είναι πως κ γω ήθελα invaders & thy kingdom come αλλά δε γαμεις? Το θέμα είναι ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές… Κλαίω από τώρα!!
ονειρο ζω μη με ξυπνατε…αυριο θα ειναι στο ραδιο αρβυλα παντος.ενταξη καποια απτα νεα τραγουδια θελουν αντερσον στη φωνη.
Τέλειο το σετλίστ!
Λέτε να προσθέσουν 1-2 ακόμη τραγούδια στα ελληνικά live;
Σε ικετεύω πες μου ότι κάνεις πλάκα…!!!
Αν εμφανιστουν εστω και απεξω απο τους ραδιο αρβυλα, προφανως και μιλαμε για ενα αρρωστημενο παιχνιδι των Θεων.
Phoebus Dokos στο https://www.facebook.com/groups/warlordbattlechoir/?fref=ts
[WO] We would like to thank the AMAZING crowd at KIT XVI for everything. See you Wednesday in Thessaloniki. Don’t forget to tune in Antenna TV and Antenna TV Satellite (For USA and Australia) Monday night for Warlord live on TV!