ΓΙΑ ΤΗΝ [B]ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ[/B] ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΟΥΜ
γκαμώ τα ελλήνικος…
ΓΙΑ ΤΗΝ [B]ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ[/B] ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΟΥΜ
γκαμώ τα ελλήνικος…
Τυχαίος τραγουδιστής στους Warlord, τυχαίος μπασίστας στους Metallica, τυχαίοι προπονητές στον Παναθηναϊκό, δεν αντέχω ρε
:roll:
Announcement from Bill Tsamis: Warlord will be now fronted by Arrayan Path main man Nicholas Leptos. Although Rick Anderson did a phenomenal job for us on The Holy Empire and Giles Lavery performed extremely well during the Warlord shows in April 2013, I have had my eye on Nicholas Leptos now for a long time for a few reasons: (1) The music for the next Warlord album will offer a heavier, epic power metal soundscape in which the voice of Nicholas will elevate our sound into a whole new realm. His vocals are ideal for the powerful epic material that I am composing for the next Warlord album. (2) Nicholas has also proven that he can perfectly cover every Warlord singer “live.” In short, Nicholas Leptos will not only be able to carry Warlord into an even more epic future, but he will also be able to present the classic Warlord material in a “live context,” perfectly covering every Warlord vocalist that has come before him. Needless to say, we are very excited to have Nicholas on board. In a word, he is the ideal Damien King that we had been looking for since the inception of Warlord. “To the swords to the guns” ~ William J Tsamis
πωωωωωωωωω αυτα ειναι!!! ο τσαμης βρηκε μια απο τις καλυτερες φωνες…[SPOILER]μονο μην πανε πισω οι arryan path [/SPOILER]
AMHN!
γαμω τις ειδησεις,βγαλτε μια μπομπα ακομα
Ελπίζω μόνο αυτό το “πιο heavy/epic προσέγγιση” να το εννοεί ο Τσάμης και να μη χαντακωθεί τέτοια φωνή μέσα σε βυζαντινές ψαλμωδίες και grand ενορχηστρώσεις κλπ του “Holy Empire”…:roll::roll:
Oύτε αυτό μου φαίνεται κακό… Η φωνή του Νικόλα μπορεί σχεδόν τα πάντα…
Πολυ καλη επιλογη ο Λεπτος, αν δεν μαλακιστει ο Τσαμης μπορουν να συνεργαστουν αψογα, κολλαει με Warlord.
Λέει πάρα πολύ γενικότερα το μέχρι τώρα line up (αλλά τόσο χαμηλά τους Tygers Of Pan Tang ρε αρκουδέηδες) δε βγαίνω όμως για να πάω :(. Ελπίζω τουλάχιστον ο Τσάμης να τους παρουσιάσει σωστή σειρά στο setlist και όχι τα της περσινής περιοδείας
ο Τσαμης επιασε και γκομενα, την ειδε ροκ σταρ μου φαινεται :lol:
Πού το κονόμησε το μάχιμο το γκομενέτε πάντως ο πούστης σ’ αυτη την ηλικία…
εμ. τον γαμήσαμε στις υστερίες εδω, την ακουσε.παντρεύεται λέει.
άντε και στα δικά μας οι ελεύθερες
*είχα αποφασίσει να ζήσω μόνος μου με την κόρη μου, αλλά ο θεός είχε άλλα σχέδια…
συγγενείς του αναστασιαδη. στανταρ
ποστ πικς ορ ιτ νταζντ εξιστ
A τωρα το ειδα.Ναι ρε τη ξερω αυτη.τους ακολουθαει σε καθε live.ειναι καλη κοπελα.ενταξη της ριχνει καμια 25αρια χρονια και.αλλα ενταξη.ο ερως χρονια δε κοιταει.χαχα.η γυναικα του δε ξερω αμα ζει.παντως πριν κατι χρονια ηξερα πως ειχε σοβαρο προβλημα υγειας.
[SPOILER][/SPOILER]
Νομίζω σίγουρα ζούσε στην περσινή περιοδεία και ναι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι κλινήρης. Τώρα δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα.
Όσο για τις φωτόζ, μάλλον το γκομενέτε σαγηνεύτηκε από τον επικό λασπωτήρα. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Warlord, χαίτη, αλητεία σκέτη
γκουχ γκουχ…τον αγγιξε η φωνη της…γκουχ …