Ωραια η συνέντευξη και ευχαριστα τα νεα (μεχρις αποδειξεως της υλοποίησής τους). Πάντως και απο προσωπκή επικοινωνία που εχω μεσω facebook μαζί του είναι φοβερός τύπος, σεμνός και γνώστης πολλών πραγμάτων. Ενας άλλος λόγος που τον λατρεύω είναι ότι εχουμε συζητησει αρκετα για τους Savatage και τον Criss Oliva και πως εχει τα Ηall…King/ Gutter Ballet ως αγαπημενα του heavy metal LPs όλων των εποχών. Παντως αν γινει ποτέ αυτό το live στην Ελλάδα, δεν θα μας χωράει το Gagarin, πιστευω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που διψα για ένa τέτοιο Live. Aν δειτε σημερινη του φωτογραφία θα τρομαξετε απο το πόσο αδύναμος δειχνει λόγω του προβλήματος της υγείας του, αλλά το βλέμμα του είναι τόσο αποφασιστικό και γεμάτο πίστη που δείχνει ότι κρύβει πολλή δυναμη μεσα του. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ με κεφαλάια γραμματα.
Αντιγραφη απο το [B]Warlord fan club[/B] στο facebook.
Bill Tsamis: “The studio is bare, except for the pro engineering desk (which he wanted to remain anyway) . . . I expect that this week all the new equipment will come in, be installed, set up, synced with Mark Z.'s specs for long distance recording, personal tutorial on how to get started (and even later personal tutorials if I need them), etc. . . . the end of an old era, the beginning of a new one (hopefully).”
Ναι την προηγούμενη εβδομάδα είχε τα μαστόρια σπίτι για να του φτιάξουν ολοκαίνουριο studio! Αντε να δούμε. Απ’ότι φαίνεται όρεξη υπάρχει.
Τώρα που την βρίσκει με όλα αυτά τα προβλήματα υγείας και τα δικά του και της γυναίκας του είναι άλλη ιστορία!!!
Δυναμη ψυχης και αληθινη αγαπη για την μουσικη ειναι η απαντηση. Ειμαστε μαζι του γιατι ηταν και ειναι τεραστιος απο πολλες αποψεις.
Φοβεροί και στα λαιβ τους… αλλά μόνο 40 προβολές?? 8O
Μακάρι να το κάνει ο Τσαμάκος, να πάμε όλοι για προσκύνημα.
Η Arkeyn Steel Records, επικεντρώνεται κυρίως σε κυκλοφορίες metal δίσκων από μπάντες που μεγαλούργησαν στις δεκαετίες ?80 και ?90. Ένα πολύ μεγάλο βήμα για να επιτύχουν τον στόχο τους ήταν η επανακυκλοφορία του δίσκου ?One Small Voice?, των Heir Apparent.
Τώρα περίπου ένα χρόνο μετά από αυτή την κυκλοφορία, μεταξύ άλλων επανακυκλοφοριών, η Arkeyn Steel θέλει να επανεκδώσει ότι έχουν κυκλοφορήσει οι θρυλικοί Warlord από το Los Angeles της California. Ένα διπλό CD που θα έχει ότι έχουν κυκλοφορήσει επίσημα οι Warlord. Το Mini-LP ?Deliver Us?, τον δίσκο ?And The Cannons Of Destruction Have Begun? και τον δίσκο ?Rising Out Of The Ashes?. Το bonus υλικό θα περιλαμβάνει το κομμάτι ?Mrs. Victoria? από την Ιαπωνική έκδοση του ?Deliver Us?, το ?Lost And Lonely Days / Aliens? single που δεν κυκλοφορεί πλέον, το ?The Hands And Feet (Thunderchild?s Farewell) από την συλλογή ?The Kingdom Come? και το ?Lost And Lonely Days? από την Ιαπωνική έκδοση του δίσκου ?Rising Out Of The Ashes?.
Η κυκλοφορία αυτή θα περιέχει επίσης αποκλειστικό artwork, φωτογραφίες, στίχους και άλλες πληροφορίες. Τα 300 πρώτα κομμάτια από τα 1000 αριθμημένα στο χέρι θα έχουν και ένα βιβλίο με την επίσημη βιογραφία του συγκροτήματος με πάρα πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και δόθηκαν από τον ίδιο τον Tsamis.
O δίσκος ?Warlord ? Anthology? θα είναι διαθέσιμος τον Απρίλιο του 2012 (Keep It True Festival).
Εχει κανα preorder??? Από τώρα να το καβαντζώσουμε…
Δεν βρήκα κάτι. Μόλις βρω θα ενημερώσω άμεσα! ΤΟ ΘΕΛΩ!!!
ΠΕΣ ΤΟΥ να το βγαλει και σε 2πλο ή 3πλο βινύλιο. Για 'μας τους καμμένους που δε μας αρκεί το CD μόνο.
Όταν βγεί θα είναι διαθέσιμο από 'δω
Καλή κυκλοφορία γιατί το υλικό από warlord έχει γίνει ήδη δυσεύρετο και πολλοί αρχίζουν να πουλάνε το best of για 50-60 ευρώ.
Αν και αυτό που λέει 1000 αντίγραφα δεν είναι ενθαρρυντικό… πάλι στοχεύουν στο να πουλήσουν το ίδιο υλικό σε συλλέκτες.
Εγώ ευτυχώς ήδη έχω το “best of” και το “Rising out of the Ashes” και είμαι καλυμμένος με το υλικό αυτό.
Μόνο το dvd μένει στα υπόψιν για μελλοντική αγορά.
Τώρα προχωράω στο υλικό από Lordian Guard. Το 1ο cd το έχω βρει ήδη. Το “sinners…” είναι κάπως πιο δυσεύρετο.
Δηλαδή εγώ να αισθάνομαι τυχερός που το έχω σε picture disk;
Ο φίλος εννοεί προφανώς για CD, όπου είναι κι αυτά δυσεύρετα.
Τα βινύλια όμως … ακόμα περισσότερο.
Ναι, θυμάμαι το είχα πάρει από ένα δισκάδικο εδώ στον βόλο και μου είχε κάνει εντύπωση το πως βγήκε σε βινύλιο και ποσο μάλλον σε picture.
οποιος πληροφορηθει ποτε αρχιζει το pre order το ποσταρει εδω αμεσως!!!ελπιζω να μην χτυπησουν στην τιμη πολυ.ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ:!::!::!:
για τους κατόχους fb: μπορείτε να μπείτε εδώ και να μάθετε ότι αφορά τους warlord άμεσα.
Ο Tsamis το χρησιμοποιεί πάρα πολύ και γράφει άπειρα για οποιοδήποτε θέμα!
Εγώ έστειλα email στο contacts του http://www.arkeynsteel.com/
Έλαβα γρήγορη απάντηση, ότι προστέθηκα στο newsletter addresses και θα ενημερωθώ για pre-orders τον Απρίλη.
Οπότε υπομονή μέχρι τότε.
Αν σκάσει ο,τιδήποτε νωρίτερα, ρίχτε καμιά ειδοποίηση,
Οταν μαθει καποιος τιμη και λοιπες λεπτομερειες ποσταρει, ετσι? Το θελω τρελα αυτο.
απο το Fb του Tsamis
Mark and I have already begun recording demo tracks to some initial songs for the new Warlord album . . . things are moving quickly . . . sounds awesome!