Warrel dane greek tour 2015

Θεσσαλονικη Τεταρτη 4 Νοεμβριου στο 8ball

Καστορια Παρασκευη 6 Νοεμβριου στη μπυραρία Prague Draft Kastoria!

Λαμία Κυριακή 8 Νοεμβριου στο Τόπος Τεχνών Χώρα

Warrel Dane LIVE IN ATHENS!
Δευτερα 9 Νοεμβριου στο Κυτταρο !
Dead heart in a dead world Anniversary tour!
Τιμη: 10 euros ( Περιορισμενος αριθμος εισιτηριων )
13 euros προπωληση
15 euros ταμειο

WARREL DANE LIVE στην ΚΡΗΤΗ!
Σαββατο 14 Νοεμβριου στο Ηρακλειο , στο Cine studio!!!

Άσε ρε Dane με τις αρπαχτές σου να πούμε, επετειακή περιοδεία χωρίς Nevermore :")

Θα το σκεφτόμουν να γίνω πρόβατο και να πάω μόνο και μόνο για να δω την παιχτούρα τον Gus Drax, ευτυχώς η καθημερινή με έβγαλε από το δίλημμα.

Μάλλον οι Sanctuary δεν πήγαν πολύ καλά, άντε και νέο δίσκο Nevermore χωρίς τους Nevermore :!:

Τι άλλο να κάνει με Sanctuary; Το Year The Sun Died - ΥΠΕΡΔΙΣΚΑΡΑ - δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο και τα λάιβ μόλις κάποιους μήνες. Με τέτοια είσοδο, έστω λίγο να σου αρέσουν οι Nevermore, πιστεύω αξίζει να πας.

Επετειακές συναυλίες για το refuge denied χωρίς τους sanctuary προτείνω.

Αν και η τιμή είναι δελεαστική, θα απέχω διότι δεν θέλω να στηρίξω μια τέτοια κίνηση. Αν ήταν μάγκας, ας ερχόταν να παίξει ολόκληρο τον (μέτριο) προσωπικό του δίσκο μαζί με κάποια Nevermore.

Για αρπαχτή καλή τιμή αλλά κι εγώ παλεύω μέσα μου για το αν πρέπει να πάω.

Ισχυει οτι παιζει και Λαρισα?

θα κανει και ακουστικ λαιβ…(τωρα που βρηκαμε παππα)…

Τα εισητηρια που εχω εδω διπλα,ετσι λενε

πήρες από νωρίς για να προλάβεις το σολντ άουτ; :stuck_out_tongue:

σε τι χωρητικότητας μαγαζί παίζει εκεί;

Για να πιω τα 2 ευρω της διαφοράς των πρώτων 50 εισιτηρίων σε καμιά μπύρα :stuck_out_tongue:
Δεν εχω ιδέα γιατί είναι ενα sports center(!) εκτός λαρισας και δεν εχω ξαναπάει. Πάντως γίνονται και εκει αρκετά λαιβ πλέον.
Δεν περιμένω και πολύ κόσμο, αλλά θα δείξει. Ελπίζω να είναι σε ψιλοκαλη κατάσταση. Και αν ειναι και ο gus drax λαρισα εκείνη την μέρα, να ρίξει και αυτός καμιά πενιά

φιξντ :stuck_out_tongue:

στο Αγρίνιο που θα πάω εγώ το μαγαζί που θα παίξει χωράει μαξ 120 άτομα. πάντως φαίνεται πως πλανάται ένα ροκσταριλίκι στην ατμόσφαιρα βάσει κάποιων απαιτήσεων που έμαθα πως έχει

Ειναι λιγο γεια σου ο dane γενικά, αλλά τι να κάνεις. Ξαναλέω οτι περιμένω να είναι σε ανεκτό/ψιλοκαλο επίπεδο .

Σε αυτο στη Λαρισα ειδα τους Varathron. Δεν μιλαμε για συναυλιακο χωρο αλλα μαλλον για αντι-συναυλιακο… Ενα αναψυκτηριο ειναι που του εχουν βαλει και ενα βαθρο 50 ποντων για να παταει η μπαντα. [B][U]Μηδεν ατμοσφαιρα[/U][/B]… Μου θυμισε λιγο το Soulatso club που ειχα δει του Rotting Christ το 99, τοτε βεβαια ημουν καβλωμενος πιτσιρικας οποτε και σε τουαλετα να εβλεπα live δεν θα ειχα απολυτως κανενα προβλημα. Καλα να περασετε οσοι πατε, εγω 10-12 ευρω για να δω live εκει δεν δινω.

Υ.Γ.: Λεω να περιμενω καμια διετια που θα γινει το reunion και θα παιξουν 1000% ολο το Dead Heart, γιατι ειναι πολλα τα λεφτα, σε συναυλιακο χωρο και οπως τους (Nevermore) πρεπει και του (Dead Heart) πρεπει.

Ω ρε αδερφέ!! Που το θυμήθηκες το σουλάτσο?!!! Να ειμαι 15 χρονών το 98, να σκάω στο μαγαζί για το λαιβ των ολέθριο ρήγμα με άσπρο μπουφαν, και να μένω στην ιστορία σαν ο μαλακας που ηρθε στο λαιβ και ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα :lol:
(Χωρίς πλάκα, εχει 3-4 χρόνια που άνθρωπος μου είπε ακριβώς αυτό. “Εσένα σε θυμάμαι απο εκείνο το λαιβ. Τι άσπρο μπουφάν φόρεσες ρε συ?” :|)

Κατα τα αλλά, έβγαλε και μπλουζακι.

Εγω θα περιμενω να ερθει στην γιορτη μπυρας σε κανα χρονο

Αυτή η, κατά φαντασία, περιοδεία είναι ο ορισμός της αρπαχτής! Ο τύπος απλά συμπεριφέρεται σαν ένας ξεπεσμένος ροκ σταρ που παίζει σε όποια τρύπα και μη βρει για να συμπληρώσει για τη σύνταξή του! Βρέθηκε και κάποιος πονηρός διοργανωτής που ξέρει την αγάπη των Ελλήνων οπαδών για τους Nevermore και είπαν να το εκμεταλευτούν.
Το να παίξει ολόκληρο ένα άλμπουμ μιας μπάντας χωρίς όμως αυτή την μπάντα είναι τουλάχιστον γελοίο!

Το έκανε ο Waters πριν κάτι χρόνια και δε θυμάμαι να λέγατε τα ίδια.

Ο Waters ήταν ο εγκέφαλος, ο δημιουργός, ο “πατέρας” του The wall και όλα όσα το αφορούσαν (άλμπουμ, ταινία, η τότε περιοδεία και οι πρόσφατες κλπ) σε κάθε επίπεδο, ναι μεν το άλμπουμ παίχτηκε βέβαια με την συμμετοχή της μπάντας αλλά ουσιαστικά πρόκειται για κάτι κατά το μεγαλύτερο μέρος αποκλειστικά δικό του, κάτι που είναι γενικότερα αναγνωρισμένο.
Διαφορετικές επί της ουσίας περιπτώσεις.

Διαφορετικές περιπτώσεις στο περίβλημα, επι της ουσίας τα πράγματα πάνω κάτω ίδια είναι (καλλιτέχνης που δεν δημιουργεί και στηρίζεται στο επιτυχημένο παρελθόν του). Το είχε κάνει και ο Peter Hook κάποτε με τα “Unknown Pleasures”/“Closer” κάποτε και είχαμε περάσει γαμώ.

Απλά του Waters ήταν πολύ πιο γκλαμ το σκηνικό ενώ του γουορελάκου είναι λίγο ντεκαντάνς η φάση. Παρολαυτά σου λέει με 10/13 ευρώ λάηβ ένας γαμάτος δίσκος με τον ορίτζιναλ ερμηνευτή (και στιχουργο, σημαντικό αυτό) . Αρπαχτή θα είναι άμα η φωνή του είναι σκατά, άμα δείχνει ότι βαριέται ή άμα τελικά παίξει τον μισό δίσκο.