Wasp ρε! 20/11 σαλόνικα, 21/11 αθήνα

Ακριβώς!!! :lol::lol::lol: Επίσης αυτή τη φορά δεν έφερε το μικροφωνο υπερπαραγωγή οπότε πάει ο μισός χαβαλές!!!

Εχεις καποιο προβλημα με τους Maiden? Εσυ αν δεν θες να ΜΗΝ πηγαινεις στις συναυλιες τους.Κατσε να κλαις τη μοιρα σου. Και φετος οπως ειπε και πιο πανω ο Bleedin History ηρθαν πολλα συγκροτηματα για πρωτη φορα. Μονο και μονο τους Ulver εβλεπες η φετινη χρονια σε καλυπτε και με το παραπανω!

αν κρινω πιστεψω (και μαλλον τα πιστευω )απο αυτα που λες τοτε αν μπορούσαν θα εβαζαν πλαυ μπακ και στα τύμπανα (βασικα δεν χρειαζεται γιατι δεν πολυφαίνονται τα λάθη)
καταλαβα οτι ειχε playback αλλα όχι σε τετοιο βαθμο ρε παιδί μου
Θυμαμαι σε καποια φαση ειπα μεσα μου μπραβο σε τετοια ηλικα να διατηρει τετοια φωνη-φωτια

Παρεπιπτόντως τις πρηγούμνες δυο -τρεις φορες στην ελλάδα ήταν και ο Ηοlmes?

Το μεγαλο πιτ στο chainsaw charlie το ξεχασες ??
Στα πρωτα τραγουδια το κοινο οντως ηταν ηρεμο.
Μετα ομως ζωντανεψε για τα καλα και αρχισαν και τα πιτ.

Στο τελειωμα του Heaven’s Hung In Black, o Blackie σταθηκε μακρια απο το μικροφωνο, κοιτουσε ψηλα και ελεγε προσευχη και στο τελος της προσευχης εκανε ευλαβικα τον σταυρο του.

Μου αρεσε το σκηνικο αυτο.

Ευτυχως που πήρα μπλούζα grimsοn Idol και όχι babylon
θα λενε χρονια αργότερα Α τότε που επαιζε όλη την συναυλία σε playback:har::thumbdown::stereo::stereo::stereo::stereo::stereo:

Τι πλειμπακ ρε σοβαρευτειτε.

εξω το Headless Children? Ας κάνουν κανα αστειο.

μολις με ενημερωσε ενας φιλος οτι θα βγαλουν εισητηρια!!! ξεκιναω για γκαγκαριν !! δεν ειναι 100% σιγουρο. το λεω για να μην παρω ατομα στον λαιμο μου

Ρε παιδια, και χθες στη Θεσσαλονικη στο ticket house δεν ειχε εισιτηρια το απογευμα της συναυλιας , αλλα μας ειπε ο υπαλληλος οτι θα ειχε στο χωρο της συναυλιας.
Μην τρελενεστε Αθηναιοι, μαλλον και εκει το ιδιο θα γινεται.
Πατε ωρε !!!

Μολις γυρισα απο τη συναυλια η οποια ηταν θεικη!!! Ο Blackie ηταν θεος!!!

η φωνη τι ελεγε?.flac?

απο φωνη… ΦΩΝΑΡΑ!!! τι παπαριες ακουγαμε για play back ολη τη βδομαδα, ο ανθρωπος τα’σπασε… μπορει να επινε το νερακι του η το powerade του μετα απο καθε κομματι αλλα τετοιο πραγμα δεν το περιμενα… πολυ καλη παρουσια κ απο τους αλλους που εδειξαν μεγαλη διαθεση…
για μενα τωρα,καταφερα κ χωθηκα στο καγκελο αν κ πηγα μετα τις 7 κ πηρα κ “μιση” μπαγκετα μετα απο ομηρικη μαχη, αρα οπως καταλαβαινετε προσωπικα αυτη η συναυλια θα μου μεινει για πολυ καιρο… παντα τετοια!!!

Τελικά την σημερινή μέρα θα την θυμάμαι για κάμποσο καιρό ?
Αρχικά είχα την ΜΕΓΙΣΤΗ κωλοφαρδία και βρήκα εισιτήριο από κάποιον που του περίσσευε ένα και μου το έδωσε για 30 ? (αν το διαβάζεις αυτό σε ξαναευχαριστώ) \:D/
Από ?κει και πέρα μπήκα μέσα και είδα ένα Gagarin ΤΙΓΚΑ γεμάτο και λίγο μετά άρχισε και η συναυλία ?.
Το set list το ξέραμε και οι ύμνοι έπεφταν ο ένας μετά τον άλλο καθώς και 2 από το καινούριο album τα οποία ακούγονταν πολύ καλά ?.:wink:
Highlights για μένα ήταν τα The Idol , Heaven’s hung in Black και το Blind In Texas ?.:bow:

Αυτό όμως που πραγματικά τα έσπασε (κυρίως γιατί δεν το συνηθίζει) είναι ότι όταν βγήκε ο blackie έξω για να φύγει έκατσε και υπέγραψε στους 10-15 που περίμεναν
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Καθώς και η υπόλοιπη μπάντα ?
=D>

Βρηκα τυπο να μου δωσει εισητηριο στα μισα της συναλιας και καταφερα και μπηκα πριν ακριβως απο το Hellion…

Οσο ειδα γαμησαν και ηταν πολυ ενεργητικοι…Ο Blackie & o Duda σε μεγαλα κεφια και δεν παρατηρησα καποια playback, παρα μονο οτι σε καποια φαση το εχασε λιγο το φωνητικο στο Chainsaw Charlie…

Και αφου δεν το παρατηρησα δεν καθομαι να το ψαξω…Μου αρεσε αυτο που ειδα οσο το ειδα…

Απο κει και περα δεν θα πω παραπανω γιατι δεν μου αρεσει να το κανω οταν δεν εχω δει ολοκληρη συναυλια…

Θα πω μονο οτι θελω να τους ξαναδω…

Playback και μαλακίες. Το σημερινό ήταν από τα πιο τιμια λαιβ που έχει δώσει ποτέ η μπάντα, εκρηκτική ενέργεια, ειδικά ο Duda πόσο θεούλης, hails σε Angmar, Guardian of the blind και Rasputin 8)

εγω παιζει να ημουν! 20Ε στο εδωσα?
κατα τ’αλλα δεν καταφερα να μπω στη συναυλια…οκ συμφωνω με το να μην αφησετε να μπουνε με ενα εισητηριο 2 ατομα αλλα ρε παιδια ειδα τοσο πολυ βυσμα που σιχαθηκα τη ζωη μου. και νομιζω οτι αφησαν να μπουν ατομα με λιγοτερα εισητηρια αλλα δεν ειμαι σιγουρος.δεν πειραζει. θα τους δουμε την επομενη φορα

μεγάλη πίκρα σήμερα :stuck_out_tongue:

οσο ειδα ηταν μαζι με τον λοχο που βλεπαμε απ την χαραμαδα της πορτας :stuck_out_tongue:

Τελικά το headless children εκτός setlist :frowning:

Και εγώ δεν κατάλαβα κάτι για playback ή αν είχε δεν ήταν και πολύ προφανές. και εγώ στο κάγκελο κατάφερα να φτάσω αν και πήγα 9 παρά. Η ομηρική μάχη για την μπαγκέτα έγινε στα δεξιά μου :lol:

Καλά είσαι πολύ τυχερός. Εγώ έφυγα μετά το τέλος της συναυλίας :cry:

Το setlist ήταν αρκετά καλό. Μπροστά είχε φοβερό παλμό, όλο το κοινό τραγούδαγε…ονειρικά!!! Ο Μπλάκυ σε απόσταση αναπνοής και έλεγε συνέχεια thank you όταν μας πλησίαζε. Είχε και πίσω video wall στο οποίο έπαιζαν video clip από τα κομμάτια. Εμένα μου άρεσε πολύ η όλη φάση και αν έρθουν ξανά θα πάω σίγουρα

http://rapidshare.com/files/310628633/WASP__Athens_2009.rar.html

Ότι φώτος τράβηξα, όποιος θέλει κατεβάζει:)

όχι λινκς φίλος. Θα πατήσω ριπόρτ.

Έχω αγοράσει τα δικαιώματα:p