Wasp ρε! 20/11 σαλόνικα, 21/11 αθήνα

Καμιά φώτο με Μπλάκυ έβγαλες μετά το τέλος της συναυλίας?

Doug & Blackie δε βγάζανε, Duda & Dupke δε τους προλάβαμε

Ντιβες και ετσι???

Και το ότι έκατσε να υπογράψει ο Blackie (πάρα) πολύ του είναι … :wink::wink::wink::lol:

Ναι μαλλον εσυ ησουν…Οντως 20 ευρω…

Κοιτα να δεις κατι πραγματα…:stuck_out_tongue:
Μικρος ο κοσμος…

lol.βασικα ησουν τυχερος γιατι μου το ζηταγε καποιος αρκετα πιο νωρις και μου εδινε 50:p

Ε ενταξει στην αρχη και εγω παραπανω θα σου εδινα…Στο ειπα κιολας…

Αλλα με το μισο live χαμενο θα ηταν υπερβολικο…

ναι ρε. στην αρχη μου ειπες 40 νομιζω. χωρις πλακα παντως μετα αν δεν μου ελεγες να μου δωσεις 20 θα στο αφηνα τσαμπα :D. ειχα πολλα νευρα και σκεφτομουν πως απο το να το πεταξω καλυτερα να εβλεπε καποιος αλλος. ακουσα κιολας πως ενα παιδι που μπηκε μετα απο την αρχη της συναυλιας δεν εβλεπε τιποτα και λεω δεν εχει καθολου αξια το εισητηριο

Εϊναι μια μπάντα που πάντα ήθελα να δω live και με δικαίωσαν και με το παραπάνω. Πολύ καλό setlist-αν και άκυρες επιλογές για encore, κατά τη γνώμη μου. Ήθελα τουλάχιστον ένα κομμάτι ακόμα από “Babylon”, αλλά δε γαμείς κύριε πρόεδρε;

All hail Duda, δεν έχω δει στη ζωή μου πιο γελοίο μουτσούνι σε μικρόφωνο και πιρουέτα με μπάσο (για καλό το λέω, ο τύπος έχει φοβερό χαβαλέ). Συναυλία από αυτές που περνάς καλά και τις θυμάσαι για αυτό το λόγο. Δεν τους είχα δει τις προηγούμενες δύο φορές αλλά πρέπει να ήταν η καλύτερη εμφάνιση τους στην Ελλάδα.

Χμμ, από άποψη απόδοσης νομίζω ξεπέρασαν και την εμφάνιση του 2007. Σκληρό αυτό που λέω, καθώς εκείνο το βράδυ γίναμε μέρος της ιστορίας, τεράστιος δίσκος το Crimson Idol, αλλά νομίζω πως χθες ήταν το κάτι άλλο.

Χαίρομαι που το λες αυτό, γιατί το είχα χάσει εκείνο το live :cry:
χτες περάσαμε φοβερά!!! είχε και 3 κομμάτια από το crimson( arena of pleasure, chainsaw charlie & το τεράστιο idol). κάτι είναι και αυτό

By the way και slightly off topic, έχει παρατραβήξει η μαλακία με το σπρωξίδι.

Πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι α) δεν είναι όλες οι συναυλίες για moshing και β) ότι moshing σημαίνει ΞΥΛΟ, όχι σπρωξιές. Λοιπόν εγώ προσωπικά μοίρασα λόγω νεύρων κάτι ψιλές στο pit στη μέση του Chainsaw Charlie και όλοι οι μάγκες λούφαξαν σαν τις κλώσσες. Λοιπόν άκου μάγκα. Άραξε κι άσε με να απολάυσω συναυλία. Άμα θες moshing, πάμε σε καμιά thrash συναυλία (ή αν έχεις παπαράκια, σε καμιά hardcore). Στους WASP, negative.

κριμα ομως που μαλλον δεν θα ακουσω ποτε live το The great misconceptions of me…
μονο αν χρεωκοπησει ο Blackie κ κανει περιοδεια για τα 30 χρονια του crimson idol…:p:p:p

Βλεποντας πρωτη φορα τους wasp μου αρεσαν αρκετα και εμεινα σχετικα ικανοποιημενος απο την αποδοση τους και τη συναυλια(στο block33),ωραιος ο blackie,ο ντραμερ πορωτικος,ο κιθαριστας πολυ καλος. Αν μου λεγανε θα πληρωνες ξανα 30 ευρω εισητηριο για να τους ξαναδεις,μαλλον οχι,θα το σκεφτομουν πολυ παρολο που μου αρεσε η συναυλια συνολικα.

Εγω τελικα δεν καταφερα να βρω λεφτα να ερθω και απο οτι ακουω εχασα…:frowning: Ρωτησα και καποια παιδια που ειδα χτες στο Revenge και ειχαν παει και μου ειπαν οτι ηταν κορυφη… Κριμα… Την επομενη φορα, ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ

Freedom εισαι αλητης!!:evil:

Τρεις φορες τους εχουμε δει, δεν μπορει προχθες που λειπαμε να ηταν η καλυτερη. Απλα δεν γινεται. Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ τετοια περπτωση. Αληθεια!:frowning:

Αν συνεχισεις να διαδιδεις τετοια ψευδη θα πατησω ριπορτ.
Με συγχωρεις αλλα δεν μου αφηνεις αλλα περιθωρια…[-X

Άραξε thorgal μπορεί σαν απόδωση να ήταν κάπως καλύτερα ΑΛΛΑ αυτό που είδαμε πριν 2 χρονια ήταν το καλύτερο τους … και αυτό λόγω του setlist … όπως και να το κάνουμε το crimson idol ολόκληρο δεν είναι κάτι που παραβλέπεις … :wink::wink::wink:

Δε νομιζω οτι μπορουν να συγκριθουν τα δυο λαιβ:-k. Το λαιβ του “Crimson Idol” ηταν καθαρα συναισθημα κι αναμνησεις, ενω του σαββατου ενα “απλο” λαιβ και σα τετοιο πρεπει να το δουμε και να κριθει.

Γενικα παντως πρεπει να ειναι οντως μια η καλυτερη απ’ ολες τις αλλες φορες. Μπαντα γεματη ορεξη κι ενεργεια:band:, rock and roll διαθεση :dance::drunk:και τα μυαλα στο μπλεντερ. Εγω το καταχαρηκα το λαιβ :metal:

:rockon:

Αυτό που είπες, rock n’ roll διάθεση. Από το λαιβ του Crimson Idol δεν υπήρχε για προφανείς λόγους, απλά προχθές έφυγα κατά +1 ευχαριστημένος.

Ηταν μια επαγγελματικη εμφανιση των wasp,δλδ παιζουμε αυτο που πρεπει,ικανοποιουμε αυτους που μας τιμησαν κ ηρθαν στη συναυλια,λεμε thank you και φευγουμε.Χωρις υπερβολες,οτι ξες ηρθαμε να τα σπασουμε,να τα ισοπεδωσουμε ολα,ουτε ομως και αγγαρεια στυλ αντε να τελειωνουμε γρηγορα. Μια καλη συναυλια που αφησε τους περισσοτερους ικανοποιημενους,κ οσους τους ειχαν ξαναδει κ οσους τους εβλεπαν πρωτη φορα.