Έξω βγαίνουν 9.
Επίσης τα φωνητικά του Crazy playback σε όλο το tour.
Α ρε Blackie.
Έξω βγαίνουν 9.
Επίσης τα φωνητικά του Crazy playback σε όλο το tour.
Α ρε Blackie.
Ελπίζω και εδώ να βγουν στις 9 για να τους προλάβω από την αρχή :please:
Με αυτό που είπες για το playback με χάλασες λίγο
:lol3::lol3: όντως, στο 1:03 κοιτάει δεξιά και δεν τραγουδάει στο μικρόφωνο :lol:
sorry κιόλας αλλά είναι γελοίο…άμα δεν μπορείς να παίξεις το τραγούδι, άστο να πάει από κει που ήρθε…
Now playing: Depressive Age - Neptune Roars
via FoxyTunes
Λιγο τραγικο αλλα μαλλον συνηθες φαινομενο πλεον για τον blackie να χρησιμοποιει playback…
δεν ξενερω , δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε…
Το θεμα με τα playback ειναι ποτε τα καταλαβαινεις και ποτε οχι,δλδ αν δεν τα παρεις χαμπαρι στο live τοτε ολα φαινονται ΟΚ,αν ομως τον πιασεις στα πρασα τον blackie να τραγουδαει playback εκει στραβωνει το πραγμα,λες 30 ευρω για να σε δω να παιζεις playback?:-k
Και στις προηγουμενες φορες που ειχαν ερθει υπηρχε playback?
Όχι όλες, τα backing vocals έχουν προηχογραφημένα μέρη αρκετές φορές, ακριβώς για να ακούγονται “συναυλιακά”.
Αλλά anyway, δεν είναι το μόνο στραβόξυλο που ξέρουμε:p
χτες την εκανα την αμαρτια μου κ πηγα μπουζουκια (δεν θελω ουουου,ενα φιλαρακι μπαινει φανταρος)… αυτη η Ελεανα ειναι ιδιος ο Blackie, ειδικα οταν βγηκε με κατι δερματινα περιμενα να ακουσω κανενα L.O.V.E. Machine…
Κακα τα ψεμματα μεγαλη ξενερα αυτο με τα playback…
δεν εχω καταλαβει στο βιντεακι που εχετε ποσταρει που λετε στο 1.03
που ειναι το playback!?!
Την ώρα που ξεκινάει το ρεφραιν έχει στραμένο το πρόσωπο του στα αριστερά, μακριά απ’ το μικρόφωνο.
εχω την εντυπωση οτι κοιταρει αριστερα
γιατι πηγαινει ο κιθαριστας να ξεκινησει το ρεφραιν
αν παρατηρησετε
ο κιθαριστας πηγαινει και λαμβανει θεση μπροστα απο το μικροφωνο για να τραγουδησει
Δηλαδή λες ότι η φωνή που ακούγεται δεν είναι του Blackie? Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά έχει βεβαρυμένο παρελθόν:p
yeap
i know
αλλα τσεκαρε και αυτο το βιντεο
που ειναι ολοκληρο το κομματι
και δες στο πρωτο ρεφραιν (1.06) που γινεται η ιδια φαση
και φαινεται καθαρα οτι ξεκιναει το ρεφραιν ο κιθαριστας
το καλο ειναι οτι εχει βελτιωθει η φυσικη κατασταση του blackie
και το crazy ειναι κομματαρα!!!
Σωστός! Απλώς διάβαζα στα φόρουμς για playback λόγω αυτού του βίντεο και έμεινα εκεί.
Μου έδωσες τεράστια ανακούφιση σίγκναλ!
97’ διάρκεια, 4 κομμάτια από τους 2 τελευταίους, το Headless Children μέσα, πωπωπωπω!
τωρα ειδα το σετλιστ και ειναι πολυ καλο
ενω το ειχα αποκλεισει
τωρα μου μπηκαν ιδεες να ερθω
Join The Club! 8)
Σαλονικα βλεπω να ειμαστε 3 και ο κουκος… Τεσπα ας παρουμε εισητηριακι και βλεπουμε…