Wasp ρε! 20/11 σαλόνικα, 21/11 αθήνα

Ακομα περιμενω λεφτα, για να τσιμπησω και εγω εισιτηριο… Αντε ντε…

άντε να το ζωντανεύουμε λίγο το τόπικ, πλησιάζει8)

Αυτή τη βδομάδα ακούμε μόνο WASP…
Άντε και πλησιάζουν οι μέρες:D

Εγώ έχω φροντίσει ήδη να γειώσω τη φίλη μου που έχει γενέθλια την ίδια μέρα…της είπα ότι θα πάω ΑΡΓΑΑΑΑΑΑ

Αχ ελπίζω και εγώ να μην είναι playback. Μου έδωσες ελπίδες με το video που έβαλες

Το Crazy είναι όντως ωραίο κομμάτι

καλό το setlist, αλλά δεν έχει το sleeping :frowning:

Μαλλον δουλευω πρωι Σαββατο…Επιβεβαιωνω αυριο και αν ισχυει παιρνω τικετακι…

Δε θα ρθω αλλά παραδέχομαι πως το σέτλιστ είναι ΓΚΑΒΛΑ

θυμαμαι τι φασαρια ειχε γινει οταν ανακαλυφθηκε οτι ο μπλακι τραγουδουσε playback… δεν πιστευω να το επαναλαβουν εκτος αν δεν του χει μεινει πια φωνη. παντως τι να λεμε εχουν γραψει ιστορια…

καλα ρε παιδες οντως οι πορτες ανοιγουνε εφτα και μιση η λαθος εμαθα??? και κατι αλλο…εκει απο εξω θα εχει εισητηρια ε??δεν παιζει αν μην βρω ετσι???πειτε plz…

Χθεσινο σετλιστ απο Hristo Botev Hall, Sofia, Bulgaria

Mephisto Waltz
On Your Knees
The Real Me (The Who cover)
L.O.V.E. Machine
Crazy
Babylon’s Burning
Wild Child
Hellion / I Don’t Need No Doctor / Scream Until Your Like It
Arena Of Pleasure
Chainsaw Charlie (Murders in the New Morgue) / The Headless Children
The Idol
Take Me Up
I Wanna Be Somebody
Encore:
Heaven’s Hung In Black
Blind In Texas

:band:

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου - Block33, Θεσσαλονίκη (Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, οι WASP θα βρίσκονται στη σκηνή στις 22:00)

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου - Gagarin 205, Αθήνα (Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30, οι WASP θα βρίσκονται στη σκηνή στις 21:30)

:p:p Ενα 2ωρο πριν ανοιγουν οι πορτες…

Πω, ρε φίλεεεε… Αυτά είναι!! Τι έχουν να δουν τα μάτια μας!!! :smiley:

No 0344…Αν κ να πω την αληθεια μεχρι τελευταια στιγμη σκεφτομουν να τα δωσω τα 30,στο τελος υπεκυψα κ ειπα δε μαμιεται,πρωτη φορα θα τους δω…:stuck_out_tongue:

παιδια επειγον. θελω εισητηριο για αθηνα. το αγοραζω 10 Ε παραπανω αν χρειαστει. ηταν να παω με εναν φιλο μου στη συναυλια και πηγα πριν απο λιγο ticket house και αγορασα ενα εισητηριο που ηταν και το τελευταιο. οποιος το σκεφτεται ας μου στειλει οσο πιο γρηγορα γινεται

Παλι sold out οι WASP 8O ?!

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ???
Πλάκα κάνεις…και γω σήμερα θα πήγαινα να πάρω!!!

Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…σε μένα δώστε το!!!:(:(:(:(:(:frowning:

Το αγοράζω 15 παραπάνω:p
Και για να επηρεάσω τα πλήθη…να πω ότι περνάω σκατά μέρες…και επείγομαι να πάω στη συναυλία:(

Καλά…όλα σκατά θα πάνε αυτή τη βδομάδα???
Τι γίνεται ρε γαμώτο???

και γω επειγομαι να παω γαμωτο. αυριο εξω απο το γκαγκαριν παιζει να βρω τιποτα?

αν συμβεί όπως στους paradise lost και ως δια μαγείας εμφανιστούν εισιτήρια, τότε ναι θα βρεις:p

Η αλήθεια είναι τέτοια κάψα για τους Wasp δεν την πολυπερίμενα

Εδω σκεφτομουν εγω να παω!

Εσένα στην συγκεκριμένη φάση σου απαγορεύω να ποστάρεις!