Τι έγινε; sold out!!! 8O
και νομίζεις ότι σε πιστέψαμε με αυτά που λες :lol::lol:
Τι έγινε; sold out!!! 8O
και νομίζεις ότι σε πιστέψαμε με αυτά που λες :lol::lol:
To show των W.A.S.P. στην Αθήνα, για το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο Gagarin205 είναι ήδη SOLD OUT!!
Ναι αληθεια ειναι sold out… Ελπιζω σημερα στη σαλονικα να εχει κοσμο…:-s
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο τίκετ χάουζ γιατί δεν ήθελα να σε πιστέψω ρε voodoo child:( και η κοπέλα γελούσε με την αντίδρασή μου…Της λεω “ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ???”
και όσο σκέφτομαι ότι έχω τα λεφτά πάνω μου για να πήγαινα μετά τη δουλειά να πάρω και τελειώσαν πριν λίγο…άι σιχτίρ…ΚΩΛΟΒΔΟΜΑΔΑ…ΝΑ ΠΑΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ…ΣΚΑΤΑ!!!
Μαυραγορίτες του φόρουμ ενωθείτε…δίνω 15 ευρουλάκια παραπάνω λέμε…δεν είναι λίγα…άντεεεεεεεεεεεε:(
Μηπως ειχαν βαλει καποιον αριθμο εισητηριων για προπωληση και οχι ολα ?
Πηγαινετε στο Gagarin.Ολο και κατι μπορει να γινει.
Καλά…ότι θα πάμε …θα πάμε…
Πάντως, χθες το απόγευμα οπου και επικοινώνησα με το Tickethouse, το παλικάρι με το οποίο συνομίλησα με πληροφόρησε για το ότι όντως είχαν μείνει πλέον ελάχιστα εισιτήρια, και πως θα έπρεπε να περνούσα άμεσα από εκεί να προμηθευτώ, και έτσι έπραξα. Τα νουμεράκια των εισιτηρίων που τσίμπησα ήταν 1175 & 1176. Φαντάζομαι, όμως, πως όλο και κάτι θα πουληθεί στην είσοδο του Gagarin, επομένως όσοι πιστοί προσέλθετε. 8)
Θα περάσω και από εκεί αλλα τι ξενέρα ήταν αυτή ./… :?:?:?:?
(οχι δεν περίμενα για κανένα λόγο να γίνουν οι wasp sold out #-o#-o#-o)
Και το 2007 ήταν
Kαι σε μια εποχη που το κλασικο χεβι μεταλ δεν ειναι και στα πολυ πανω του.
Φαινεται οτι εχουν αρκετο fanbase εδω…
Ξεκολλάτε ρε, συναυλία του Ντιντή και να μην μπείτε δε παίζει. Θα σας τα τσεπώσει στην είσοδο. Απλά πάρτε και μαγιό για τη ζέστη.
Εγώ αρκούμαι στις δύο φορές που τους έχω απολαύσει.
sure ?
γτ από όσα θυμάμαι δεν ήταν και τοοοοσο τίγκα … :-s:-s
(και μην ξεχνάμε ότι έπεζαν και ενα crimson idol τότε …)
2007 ηταν τίγκα, αλλά λόγω Crimson Idol, και δε το περίμενα ούτε εγώ το φετινό sold out.
εσείς τσακώνεστε για βλακείες κι εγώ υποφέρω που δεν βρήκα εισιτήριο …
αμάν με συγχύσατε ? :S
πάω να ακούσω λίγο maiden και iced earth να συνέλθω ?..
Βαλτε με στη λιστα με τους ξενερωμενους…Πηγα και εγω το απογευμα τικετ χαουζ και πηρα απο τα 3 το μακρυτερο…Ελπιζουμε στις μαγικες εμφανισεις εισητηριων του Λωρη αυριο…
Εν τω μεταξυ μπαινω να δω μηπως ξερει κανεις τιποτα γι’αυτο και βλεπω οτι να ναι ποστ…
Ρε συνελθετε…Εδω χανουμε WASP…και ναι για να προλαβω τον φιλο βαμπιρ θα τους εβλεπα για 3η φορα και θα γουσταρα ξανα…
Κοινως περι ορεξεως…Blackie Lawless…
Το crimson idol είναι εκεί ψηλά και ασελγεί σε όλους μας … 8)8)8)8)
Δεν ειμαι σε θεση να πιασω τετοια κουβεντα τωρα…Ψαχνομαι και θα ψαχνομαι ως αυριο για το πως θα μπω…
Αλλη ωρα αυτα…
φιλε μου tickets τελος και μαλιστα εδω και 2 μερες ! Λυπαμαι…
ρασπουτιν, λογικα θα υπάρξουν εισιτήρια στο γκαγκάριν πάντως
ναι ου!!! τι να σου πω…
Την ωρα που θα μπορεσω να παω λογω δουλειας (19.30) αμφιβαλλω αν θα εχουν μεινει ακομα και αν εχουν βγαλει κι αλλα…Σκατα…