Καλυτερο Wasp Album Δευτερης Περιοδου

Παρολο που το Kill Fuck Die μου αρεσει πολυ και το The Neon God: Part One ειχε μια αναπαντεχη early 90’s φρεσκαδα, Dying for the World, με διαφορα κιολας.

Κι εγω το Dying for the World ψήφισα, αν και γουστάρω εξίσου Still Not Black Enough και Dominator.

Helldorado

Δεν υπαρχει το cd. ειναι κορυφαιο. Ο Blackie δίνει ρεσιταλ σε κάθε τραγουδι!

Τι ρε παιδιά; Έχουν και δεύτερη περίοδο οι WASP; Χα!!!

Εμενα παλι γιατι ολα μου φαινονται ιδια (εξαιρουμενου KFD,που ηταν και μαπα).Ειναι σα να ακουω τον ιδιο δισκο καθε φορα :smiley: Για το τοπικ θα βαλω ενα Dying For The World,αν και δε σκιζω και το καρσον μου

Ρε σεις, δεν ξερω. Πλην του Helldorado, μ αρεσουν ολοι οι δισκοι τους. Γιατι, το Unholy Terror δεν εχει μεσα ενα Hate To Love Me που κοβει τη γη στα δυο; To Dying For The World δεν εχει Stone Cold Killers και My Wicked Heart (το οποιο παντα θα υποστηριζω πως ειναι αναμεσα στα καλυτερα κομματια που εχουν γραψει ποτε). Τα Neon God δεν εχουν Raging Storm, What I’ll Never Find και Come Back To Black; Και γνκ πιστευω πως σε συνολο παρουσιαζουν παντα μια αλφα ποιοτητα, ειναι κι αλλα κομματια που δεν αναφερω δλδς, καθως ο σκοπος δεν ειναι να τις βγαλουμε να τις μετρησουμε στο κατω κατω. =p

Καλα περι KFD ειμαι στην εντελως αντιπερα οχθη! :lol: Δισκαρα! Και γνκ, το Helldorado μου φανηκε σαν την επιτηδευμενη επιστροφη που δεν τους βγηκε και τοσο. Κακο album για Wasp, απλα.

Edit: Και το τελευταιο δλδ, εχει κομματαρες μεσα.

Δευτερη περίοδος? Τωρα συνειδητοποιω ότι οι συγκρίσεις είναι αναποφευκτες. Τι να πεις εδω όταν έχουν υπάρξει το ομώνυμο, το last command και το idol?

H δισκάρα Neon God ptI για μένα.

ωσ γνωστον στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος…dying for the world…

Τρομερή η δεύτερη περίοδος των Wasp και απίστευτα υποτιμημένη. Να συμφωνήσω με Angmar ότι το helldorado είναι επιτηδευμένο άλμπουμ αν και για εμένα δεν είναι κακός δίσκος.
Με δυσκολία ψηφίζω dominator

Aπο αυτην την περιοδο δυστυχως εχω ακουσει μονο τα KFD και Dominator τα οποια τα θεωρω και δισκαρες.
Θα τ’ακουσω και τα υπολοιπα και τα ξαναλεμε. :slight_smile:

KFD=GAMAY RE.

Επειδή θεωρώ ότι η δεύτερη περίοδο W.A.S.P. είναι σαφώς κατώτερη, μόνο το “Still Not Black Enough” μπορώ να ψηφίσω…

KILL FUCK DIE

To φοβερό μουσικά και στιχουργικά neon god part1…ειχε λίγο απο την μαγεια του crimson idol…και το καινουριο τους παντως ειναι πολυ καλο album…

Kill Fuck Die!!!

σιγα evanthia … ποιο καθετη δεν γινοταν…:stuck_out_tongue:

Dying For The World Α-ΝΕ-ΤΑ…
ωραιοτατος δισκος…:slight_smile:

‘There’s a thousand voices in my head…’

Dying… βέβαια.Δισκάρα!Το Μy Wicked Heart χαλαρά στα καλύτερά τους ever.Και γενικά φοβερά ρεφρέν,σολάρες…Τέλειο!Στο top-3 για μένα.Και δε νομίζω στα 00s να έβγαλαν κλασσικές και αγαπημένες μπάντες πολύ καλύτερους δίσκους.