αποτι εβγαλα νοημα δεν ηθελαν να φορολογηθουν ? το ποσο του φορου ηθελαν να τα δωσει ο λωρης ? δεν ειχαν συννενοηθει ? ειναι καλη χρονια φετος για να φυτεψω μαρουλια ? ποσο εχει τη φετα ο σκλαβενιτης ? καυτα ερωτηματα που μας απασχολουν ολους… ματι δεν θα κλεισω και σημερα…
Ας υποθέσουμε οτι για τις δύο συναυλίες είχε συμφωνηθεί αμοιβή 20000 ?. Η εταιρία θα τους έδινε 16000? στο χέρι και 4000? θα τα έδινε στη εφορία για λογαριασμό της μπάντας. Μετά κατά την εκκαθάριση θα προκύψει αν πρέπει το γκρουπ να καταβάλει επιπλέον φόρο ή αν θα πρέπει να του επιστραφέι κάποιο ποσό. Προφανώς θα προέκυπτε φόρος και αυτόν ζήτησε να πάρει μαύρα.
Γιατι δεν μας λεει η διδι ποσα ειχε συμφωνησει καθαρα? Τι τους νοιαζει τους Wasp τι θα κανει ο Λωρης και ο καθε Λωρης με το φπα? Αν για παραδειγμα οι Wasp ειχαν συμφνησει οτι δεχονται να παξουν για 20.000?, για καθαρα δεν μιλαμε ή πρεπει απο αυτο το ποσο να κρατησει ο Λωρης το ΦΠΑ, και να τους δωσει τα 16.000? (ας πουμε)?
Αφου ειχε κανει μαλακια συμφωνια, να εδινε τα 20000? στους Wasp που ειχε συμφωνησει, και να εδινε και τα 4000? στην εφορια (συνολο 24.000? ας πουμε το ολο πακετο, μπαντα+ εφορια).
Ας μας πει και κανας αλλος διοργανωτης εδω περα…τοσοι μπαινετε…οταν λετε για την αμοιβη τν συγκροτηματων τους λετε για καθαρα ή μικτα ?
ζαμποελεος με την διδι…και επιτελους κατι παπαγαλακια, επειδη παιρνουν προσκλησεις ας σταματησουν να την δικαιολογουν την εν λογο εταιρια…
και για τους οπαδους…αφου τα βλεπατε γιατι πηγατε??? #-o
Ετσι όπως το κόβω μάλλον έγινε παρεξήγηση στα μικτά και στα καθαρά και εκεί που η μπάντα νόμισε πως θα πάρει ένα χ ποσό ,πήρε το χ μείον 20% που παρακρατείται.Αυτοί προφανώς είχαν καταλάβει ότι θα βάλουν στην τσέπη ας πόυμε 10 χιλιάρικα και πήραν οκτώ.Για να τσεπώσουν τα δέκα θα έπρεπε η συμφωνία να ήταν 12500 ευρώ.
Ολα έγιναν για το merchandise…σε άλλες συναυλίες υπεύθυνος είναι ο διοργανωτής και σε άλλες η μπάντα ανάλογα την συμφωνία. Στους wasp ηταν υπεύθυνη η ίδια η μπάντα δηλαδή να πάρει τα φράγκα απο τις πωλήσεις των μπλουζακίων και να πληρώσει τον φόρο εισοδήματος και το 23% απο τις πωλήσεις. Ε ο μπλάκης είπε στους διοργανωτές ή πλερώνετε τους φόρους ή δεν παίζουμε…ε δεν μπορεί ο διοργανωτης να πληρώσει φόρους για κάτι που δέν θα εισπράξει.
Στα παπάρια μου την γράφω την διδι αλλά εδώ έχουν δίκιο…ας βγάλει μια ανακοίνωση ο μπλάκης να τους διαψεύσει
χρηστη που γραφεις με αυτη την επικη σιγουρια και τον αερα ανωτερωτητας, θα μπορουσες να ειχες κανει και μισο σερτς στο ιντερνετ και τοτε θα ειχες μαθει χωρις πολυ κοπο οτι αυτο το ‘‘οπως σ’ολες τις αλλες χωρες’’ που γραφεις, δεν ισχυει?
Επισης, συγκριτικα με τα παλια λαιβ της μπαντας, συγγνωμη, ειδαμε 2 φορες λαιβ τους WASP και ηταν τραγελαφικοι, εχουμε δει dvd της μπαντας και δεν βλεπεται, διαβαζουμε καθε χρονο την ιδια καρμπον ανταποκριση απο τα χαπατα που μετα απ’ολα αυτα συνεχιζουν να πηγαινουν σε λαιβ WASP εν ετει 2010-11-12, κι εχουμε αποκομισει την εντυπωση οτι η μπαντα λαιβ ειναι για γελια. Συγγνωμη που δεν τους δινουμε απο 30 ευρω καθε χρονο για να το επιβεβαιωνουμε συνεχεια μας και η αποψη μας να θεωρειται αντικειμενικη απο τον καθε χαζοβιολη μαζοχιστη.
αλλα για να καταλαβω.τοσα λαιβ εχουν κανει πριν απο εμας,τωρα εδω βρεθηκε να γινει η μλκια.παιζει και η αλλη εκδοχη.να ειχανε συμφωνησει απο πριν τα θεματα περι αμοιβων,φορων,μαυρα κτλ.και την τελευταια στιγμη να διερευσε οτι και καλα θα σκασει κανα σδοε οπως στους U2.και θα ειχαν τρεχαματα.λεω εγω τωρα,ενα αλλο σεναριο.
Μία απορία: με ποια λογική -χωρίς να έχω τη διάθεση να προσβάλλω κανέναν και [I]κυρίως[/I] τους οπαδούς- δίνετε ακόμα 30 ευρώ για να δείτε ένα συγκρότημα :
1ον, που ο τραγουδιστής του είναι μαλάκας και το δηλώνετε ρητά,
2ον, που παίζει playback,
και 3ον, που παίζει κουτσουρεμένο σέτλιστ με playback! ?? :lol:
Δεν τους εχω δει ποτε,πρωτη φορα μου περασε απο το μυαλο να παω να τους δω γνωριζοντας ολα τα αρνητικα τα οποια εχουν γραφτει…Playback,τα ιδια και τα ιδια(αυτο δε με ενοχλουσε αφου δεν τους ειχα δει),μικρη διαρκεια κτλ.
Ξεκινησα το Σαββατο και πηγα Θεσ/νικη,δεχτηκα ενα τηλεφωνημα απο τον Wintersun στο οποιο μου ειπε τι συνεβη την προηγουμενη στην Αθηνα,μπηκα και στο forum να δω αν υπαρχει καποια πληροφορια.Ευχαριστωντας τον θεο που δεν ειχαμε παρει εισιτηρια κατευθυνθηκαμε προς τον χωρο της συναυλιας με σκοπο να κοψουμε κινηση και να δουμε αν θα μπουμε,οταν φτασαμε ενημερωθηκαμε για την ακυρωση.
Καταρχας απ’οτι φανηκε ο Βλακι ειναι ενας μαλακας και μισος καθως συνεχιζει την περιοδεια κανονικα,οπως φανηκε χθες το βραδυ που επαιξαν στη Βουδαπεστη,χωρις να βγαλει ουτε μια ανακοινωση το οποιον σημαινει οτι μας εχει πιο κατω κι απο τα @@ του γραμμενους,δευτερον η didi δεν ειναι καμια παναγιτσα και τριτον τα θυματα τελικα ειμασταν ολοι εμεις που ξεκινησαμε απο μακρια για να παμε κανοντας καποια εξοδα.Εγω παντως ανακουφιστηκα με την ακυρωση γιατι υπηρχε περιπτωση καποιοι απο την παρεα να μπουνε στον πειρασμο να τα σκασουνε!
Εν κατακλειδι:Περασαμε ενα ομορφο Σαββατοβραδο και κρατησαμε τα 28 ευρω μας!
Απο εκει και περα εγω τελειωσα με το θεμα W.A.S.P. live στην Ελλαδα και πιστευω οτι και οι W.A.S.P. τελειωσανε σαν live μπαντα στην χωρα μας…
μάλιστα…από το 3ήμερο και από αυτά που ζήσαμε τότε κράτησες τον λόγο του Αρχηγού μόνο, και του αφιέρωσες ολόκληρη έκθεση για να τον σατιρίσεις-κράξεις… Τι αντικειμενικό
θα ήθελα πάντως να δω ένα αντίστοιχο κείμενο σου που κράζει τους αποθεωτικούς λόγους άλλων που κατά καιρούς λένε στους εκάστοτε οπαδούς πόσο γαμάνε κτλ. βέβαια ίσως η αγγλική δε σου φαίνεται γελοία και το μόνο πρόβλημα και άξιο κατ’εσέ σχολιασμού και κοροϊδίας είναι ότι ο Αρχηγός λέει να πάν να γκαμηθούν κι όχι let them go fuck themselves.
Αντικειμενικός όπως προείπα και πάνω από όλα χωρίς ίχνος κόμπλεξ και προκατάληψης απέναντι στη μπάντα