Βασικά ο DeMaio γυρίζει να παίξει τη συναυλία που δε πληρώθηκε από το διοργανωτή λόγω οπαδών βλ. March Metal Day
σας χώνουμε όλους ρε γατάκια!!!
[SPOILER]σκάστε μαλάκες θα μας πούνε για το 99 :p[/SPOILER]
Σιγα την ντιβα
[SPOILER]Τι έγινε το 99; [/SPOILER]
[SPOILER]ολοι ξερουνε τι εγινε το '99…[/SPOILER]
Οταν καταλάγιασε ο ενθουσιασμός που τους είδα πρώτη φορά τότε, σκεφτηκα και εγώ τα ίδια…Οτι 1 φορά ήταν αρκετή…Φαινόταν οτι είχαν παρει την κατω βολτα συναυλιακά και μονο οι die hard fans δεν το καταλαβαιναν…
Ακόμα και πριν έρθουν το 2004 φαινόταν ότι δεν το έχουν στα Live. Από το Live DVD Που είχαν βγάλει.
Κι επειδή τους έχω δει 2 φορές κατά λάθος (2004 και MCF II 2008 με τον Demaio παρέα…), μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι η πιο διεκπεραιωτική μπάντα EVER!!!
Ντάξει το 2004 στο Gagarin καλοί μου’χαν φανεί - μην τους ακυρώνουμε κ στα πάντα λόγω τελευταίων συμβάντων. Ξεφύγετε απ’την ελληνική νοοτροπία και να’στε αντικειμενικοί.
[SPOILER]Εγω δεν ξέρω! Το 99 έπαιζα ακόμα με playmobile! :p[/SPOILER]
Λέω για Rockwave 1η φορά Ελλάδα. Αν έκανα λάθος ημ/νία συγχωρέστε με.
Ναι τότε δεν ήταν απ’τα καλά τους έχεις δίκιο. Απλά το 2004 έπαιξαν 2 φορές - και καλοκαίρι και χειμώνα. Μιλάω γενικά για το κλίμα απαξίωσης που επικρατεί.
καλά κάνει και επικρατεί, αφού είναι for the dick ride. συμπεριφορά μπάντας είναι αυτή?
Ποτέ δεν ήταν από τις αγαπημένες μου μπάντες. Έχω σκόρπια δισκογραφία και χιτάκια.
Στα 2 Live δεν πέρασα άσχημα, ούτε με πείραξε η ώρα κλπ κλπ.
Απλά δε με κέρδισαν, ίσα ίσα, στο encore έφευγα για να προλάβω την κίνηση.
Δε διαφωνώ καθόλου για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αλλά αντιπαθώ την έλλειψη αντικειμενικότητας του στυλ “Ok παίδες - τώρα κράζουμε! Κράξε κ εσύ, μπορείς και συμφέρει! Όλοι θα συμφωνήσουν μαζί σου ”
Και θα πω και το εξής : Άν όλα πήγαιναν καλά και δεν τσακώνονταν με τη Didi και έπαιζαν όπως σ’όλες τις άλλες χώρες με full show κλπ κλπ θα έβγαινε τώρα ο x και ο y να λέει το μακρύ και το κοντό του; Ποιός θα θυμόταν ξαφνικά τις παλιότερες εμφανίσεις να τις βγάλει όλες χάλια; Made in greece
με το αν δε γάμησε κανείς, ούτε ο σφακιανάκης.
Εγώ φταίω που απαντάω σοβαρά.
Μιά τεχνικού περιεχομένου ερώτηση γιατί κάτι μου φαίνεται ότι δεν έπιασα από την ανακοίνωση του Λώρη
Σε κάποια φάση λέει [B]“να τους καταβάλουμε τον φόρο του εισοδήματος ΜΑΥΡΑ”[/B], ενώ μετά επεξηγεί πως [B]“Ο διοργανωτής έχει την υποχρέωση να παρακρατά από την αμοιβή το αναλογούμενο ποσό για να το καταβάλει στις αρμόδιες φορολογικές αρχές”[/B]
Έτσι όπως τα λέει την παρακράτηση θα την απέδιδε η ίδια η didi στην εφορία, που σημαίνει πως αν τους είχε προπληρώσει τη συμφωνημένη αμοιβή, τα λεφτά τα είχε ήδη παρακρατήσει. Δεν καταλαβαίνω ποιά ήταν η απαίτηση του συγκροτήματος αφού τα λεφτά του ποσοστού της παρακράτησης δεν θα τους έδινε έτσι κι αλλιώς ο διοργανωτής και επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοεί με τα ΜΑΥΡΑ ο Λώρης.
Κάποιος λιγότερο σκράπας στα οικονομικά θα μπορούσε να με διαφωτίσει;;;
χααχα.δε περιμενα ποτε να φτασω στο σημειο να πρεπει να εχω τελειωσει οικονομικα,για να καταλαβω για τι ακυρωθηκε ενα λαιβ της μπαντας που ακολουθω εδω και 18 χρονια τωρα.
αν το επιασα, νομιζω οτι αν το μπλουζακι πωληθει 15 ευρω (καλα λεμε τωρα) και ειναι συν 23% ΦΠΑ, τα 15 να πανε στην τσεπη του μανατζμεντ της μπαντας, ενω το επιπλεον 23% να το βαλει ο λωρης ?? δεν ξερω, και εγω στα μαθηματικα επαιζα μπαλα πισω απο το σχολειο…
Βοηθείστε ρε, έχω σκαλώσει βραδιάτικα λέμε :lol:
εδιτ: nir λες για τα μπλουζάκια εσύ, αυτό το πιασα, το άλλο που λέω εγώ αφορά την αμοιβή του συγκροτήματος για τη συναυλία