αν είχαν έστω και 10% δίκιο οι wasp θα έβγαζαν ανακοίνωση με τη δική τους εκδοχή των γεγονότων.
το ότι κατάφεραν να κάνουν την ντιντι φακιν μιουζικ να φαίνεται αδικημένη και με όλα τα δίκια του κόσμου θέλει έξτρα κρέντιτ, δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας
νταξει, κριμα που την πατησατε, αλλα το “δεν το περιμενα τετοια συμπεριφορα προς το κοινο και πεφτω απο τα συννεφα” ειναι γελοιο. περιμενες να σε λυπηθει δηλαδη η ντιντι ?.. οαι η ντιντι κρατησε τα λεφτα της, και οι γουασπ πηραν τα δικα τους, ο μονος μαλακας εισαι εσυ που και τα εσκασες, και ταλαιπωρηθηκες, και ειδες κουτσουρεμενο σετ, με το 1/4 απο αυτα που υποσχεθηκαν… εταιρεια ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ που λεμε :lol:
καλά, σε αυτό το τουρ πριν έρθουν Αθήνα πρέπει να παίξαν γύρο στις 50 συναυλίες, ξαφνικά στην Αθήνα θυμήθηκαν να απειλήσουν τους άγιους αυτούς διοργανωτές? εγώ πήγα και αυτό το λίγο που παίξαν το χάρηκα (αυτή δεν είναι και η ουσία). επείσης τον έλβις και τα βίντεο wall δεν τα βάλαν επειδή ήταν να ακυρωθεί το λαιβ, σε άλλες χώρες που παίξαν κανονικά τα είχε όλα.
Εγώ πάντως άκουσα άλλα έξω απο το λαιβ, ότι σπρώξαν τον μπλακι και όταν αυτός πήγε να φύγει κράτησαν με το ζόρι τους roadies του και αυτός πήρε την αστυνομία.
αυτά. Τώρα γιατί μπαίνει ο καθένας που ούτε καν πάτησε στο λαιβ εδώ και κράζει δεν το καταλαβαίνω.
και δεν το παίζω δικηγόρος του μπλακι, μπορεί να την έχει χεσμένη την φωλιά του και αυτός :!:
Ρε παιδια , ρε παιδια, το πραγμα με τα live των WASP βρωμουσε απο πολυ νωρις , και δεν εννοω για φετος!! Ειναι απο τα γκρουπ που παντα μου αρεσαν και μου δοθηκε η ευκαιρια να τους δω για μια και μοναδικη φορα πριν 7 χρονια (αν θυμαμαι καλα…) στην Μαλακασα , τοτε με Priest.
Πολυ μικρο σε διαρκεια σετ λιστ, αδιαφορη σκηνικη παρουσια, σε σημεια ειχες την εντυπωση οτι το playback πηγαινε συννεφο και μια γενικη performance ουτε στο ελαχιστο ανταξια της ιστοριας και προσφορας τους. Δεν ξερω αν ειναι ετσι και σε αλλα μερη στο εξωτερικο αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ μετα απο εκεινο το Live δεν θα ρισκαρα να τους ξαναδω ουτε τζαμπα…Σας λεω οτι βρωμουσε απο τοτε, απορω πως δεν το ψιλιαστηκαν μερικοι…:-k
Οσο για τους ντι-ντιδες, επειδη τους ξερουμε ολοι, ειμαι σιγουρος οτι καπου θα εκαναν κ αυτοι την μαλ@κια τους, εννοειται οτι δεν ειναι για να τους λυπασαι, ντεμεκ επαγγελματιες…:lol:
καλα αμα τελικα δεν επαιζαν.τοτε στο gagarin,δε βλεπω να εφευγε το πουλμαν απο κει.ειδικα με το λογο που παρουσιασαν.σου λεει κατσε να παιξουμε σημερα μη μας κυνηγησει ο κοσμος.και αυριο λεμε οτι θα παμε σαλονικα και καλα.και αντε γεια τελικα.
?Έχουν μία ανωμαλία από το 2004 όπου συνεργαστήκαμε με τα μπλουζάκια. Τους ενημερώσαμε λοιπόν για το τι προβλέπει η φορολογική νομοθεσία για την πώληση εμπορευμάτων και τους ζητήσαμε μία επιστολή όπου θα αναλάβουν εκείνοι την ευθύνη.
Να τα πουλήσουν μόνοι τους. [B]Ίσως πίστευαν πως υπάρχει ελαστικότητα, όμως πλέον γίνονται έλεγχοι και οι ποινές είναι εξοντωτικές[/B]. Πρόκειται για παράνομη πώληση.
Την “ανωμαλία” την είχαν από το 2004 μας λέει. Τότε και όλες τις υπόλοιπες φορές που ήρθαν μέχρι τώρα δεν ήταν παράνομη πώληση χωρίς απόδοση φπα;
Μόνο τώρα που ξέρουν ότι γίνονται έλεγχοι ζητήσανε επιστολή που να αναλαμβάνει ευθύνη; Και ποιος τους άφησε τόσα χρόνια που έρχονται και πουλάνε μπλουζάκια να πιστεύουν ότι υπάρχει ελαστικότητα σε αυτό το ζήτημα;
Για το πόσο απαράδεκτος είναι ο Μπλακι και ο μάνατζέρ του δεν χρειάζεται καν να πούμε κάτι. Τουλάχιστον τα πλειμπακ ήταν φανερά και τα ξέραμε, αλλά το να μην εμφανιστεί σε κανονισμένη συναυλία χωρίς να ενημερώσει κανένα δεν το σώνει με τίποτα.