WASP -- Athens 23/11 & Thessaloniki 24/11 [2012]

Οπα μπηχτή για την μπουγατσούπολη !!!

ότι δεν τα σπάτε σε πορείες κι έτσι, ούτε καν σας ήρθαν … :lol::lol::lol:

Αυτές τις μαλακιες λέει ο Μαυρογιαλουρος για αυτο θα φάει δυο φορές μαύρο την επόμενη φορά.
Απο τη μια απολογισε για τη μη ύπαρξη των σκηνικών, λες ότι παρόλα αυτα είμαστε εδώ, παίξε δυο τρία ακόμα τραγούδια για να αποζημειωσεις τον κόσμο που τα έχει δώσει όλα.

Μ´ αρέσει που λέει “the show almost didn’t happen”. Όντως είχε δίκιο “the show didn’t happen”.

P.S. Είμαι σίγουρος ότι στο soundcheck πιο πολυ ώρα θα παιζουνε. Εκτός και αν στο two hours show που έλεγαν είχαν συνυπολογίσει και το soundcheck…
P.S2. Ακόμα και δίκιο να είχε για το σκηνικό που έγινε με την didi, το γεγονός ότι δεν έβγαλαν ούτε μια ανακοίνωση για την καθυστέρηση αλλα κυρίως για την ακύρωση στη Σαλονικα, τον ακυρώνει αυτόματα

Μεγαλη πατατα [-X

Στην τουρκια χθες παιξαν ? :-k:-k:-k

Γιατί δεν εκπλήσσομαι από την πατάτα;;;

Α-πα-τε-ώ-νες…από την πρώτη συναυλία τους εδώ, που με έκανε να μην ξαναπάω σε καμία και να δικαιώνομαι…

επισης δεν καταλαβα τις αντιδρασεις του κοσμου, χαμος σε i wanna be somebody, love machine και βουβαμαρα στο crimson idol set…οτι να’ναι…

ξεφτιλισμενη μπαντα χωρις τραγουδια, χωρις ιστορια, αναγεννημενοι μπετοβλακες χριστινανοι, αφωνοι, playback, ταληροφονιαδες. για τον πεουλα καβαλα.

ψευτοποζεραδες αταλαντοι αμερικλανοι

αλλα…δεν φταινε αυτοι, αλλοι τους ταιζουν

Mάλλον όχι… Τουλάχιστον το FB του Τούρκου διοργανωτή τους έχει ακυρωμένους από τις 20 Νοεμβρίου…

http://www.rockhard.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3258%3Awasp-gagarin205-23112012&catid=39%3A2011-04-04-12-15-46&Itemid=189

ξεβρακωματακι :–

.skata sthn didi
.skata stous wasp
.skata sta gidia pou skane akoma 30eura gia doulema mprosta sta moutra tous,
xaironte, lene euxaristw
k xanaskane 30eura se ka8e epomeno live teleiwmenwn emporopanyghrtzidwn.

G I D I A

ουάου.

χαχαα.δε βλεπω ανακοινωση ακομα.τα μαγειρευουν μου φαινεται.πρεπει και η ντιντιι να εχει λερωμενη τη φωλια της…

Μέχρι στιγμής φαίνεται οτι φταίνε οι WASP.
Αλλα μια απορία έχω. Σε ΟΛΕΣ τις συναυλίες που έχω παει ΠΟΤΕ δεν μου έδωσαν απόδειξη οταν αγόρασα κάτι απο το merchandise. Συμβαίνει και σε σας ή εγω είμαι το κορόιδο?
Αν συμβαίνει και σε άλλους (που έτσι πιστευω) ποιος ο λόγος του καβγά της ντιντι με το συγκρότημα?Απλα οτι γίνεται τόσα χρόνια θα γινόταν ακόμα μια φορα.

σε U2 το 2010 και Deep Purple(στα Γιαννενα) το 2011 εχω παρει αποδειξεις. αλλα γενικα δεν κοβουν νομιζω.

Accept έδιναν και αλλού γενικά, δεν είναι κανόνας αλλά δίνουν …

Τώρα για το ποιος πταίει μου φαίνεται και οι 2 μεριές έβαλαν το χεράκι τους …
Ξέρουμε τι κάνουν οι wasp ξέρουμε και τι τυρέμπορες είναι στην didi …
Δεν θα μου φαινόταν παράξενο να τους “το είχαν τάξει” το “χωρίς απόδειξη” ούτε και οι άλλοι να εκβίαζαν … :-k:-k

Μπορεί το θέμα να μην ήταν καν της didi κ απλά να τους υποχρέωσαν να κόψουν αποδείξεις. Δε φαντάζομαι πως η didi θα ερχόταν σε άμεση ρήξη με το γκρουπ αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος - ακριβώς επειδή είναι φιλόκερδοι κ φραγκοφονιάδες. Άν ο ΣΔΟΕ λειτούργησε καλά κ έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο χαλάλι να χανόταν η συναυλία κ ποτέ μην έσωνε κ έπαιζε ο βλάκι. Δηλαδή καλύτερο είναι να μας κοροϊδεύουν μες στα μούτρα μας; Είναι πιό ηλίθιο κ ανώριμο ακόμα να τ’αποδεχόμαστε κ να το θεωρούμε “επουσιώδες”. Η didi κοιτάει μόνο την τσέπη της. Ο Βλάκι το ίδιο. Εσύ δύσμοιρε οπαδέ κοιτάς ακόμα την “τέχνη” και τα “τραγούδια”; Συγχαρητήρια! Είσαι ο μόνος! :wink:

Δελτιο τυπου.

http://www.rockpages.gr/detailspage.aspx?id=8395&type=10&lang=GR

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=17419 βγηκε η ανακοινωση απο vτι ντι.αποτι καταλαβα δλδ.τους κανανε πουστια.

[B][FONT="][I]"[/I]Η εξαργύρωση των εισιτήριων για την συναυλία στην Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει από αύριο 27 Νοεμβρίου από το [/FONT][FONT="]Music Land[/FONT][FONT="], Μητροπόλεως 102, Θεσ/νίκη, Τηλ. 2310 264880 .[I]"[/I][/FONT][/B]

[FONT=&quot]Εξαργυρωση για οσους ηταν Αθηνα, και φυγανε οταν ανεβηκε απο την ιδια την didi το “αυτοσχεδιο” χειρογραφο που μιλουσε για ακυρωση της συναυλιας θα υπαρξει;
[/FONT]
[FONT=&quot]Ε οχι και να συμπονεσουμε τωρα την didi με τα κροκοδείλια δακρυα τους. Λες και δεν τους ξερουμε τοσα χρονια.
[/FONT]

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δε συμπονούμε τη didi κι αυτοί φραγκοφονιάδες είναι! Και ούτε ήταν κανένας μπροστά σε όσα ειπώθηκαν… Μπορεί κ αυτοί να του’ταξαν άλλα του Βλάκι κ αυτός να γλυκάθηκε… Εγώ στέκομαι απλά στην απροκάλυπτη κοροϊδία που ετέθη τόσο ξεδιάντροπα και αφορά την κοπή αποδείξεων.