WASP -- Athens 23/11 & Thessaloniki 24/11 [2012]

Astaldo ειδες τι καλα εκανα που δεν πηγα πανω??
Οχι οτι πηγα αλλου,αλλα λεμε…παντα κατι γινεται…κριμα για τον κοσμο…τιποτα αλλο

Δεν ξέρω ακριβώς τι παίχτηκε αλλά μια, δύο, τρεις, ε,νομίζω δεν χρειάζεται να ξαναασχοληθεί κάποιος. Ακόμα κι αν έχει μαλακιστεί η Didi, είναι απαράδεκτη συμπεριφόρα της μπάντας. Κρίμα για τον κόσμο.

Ευτυχως δεν πηγα…

Έχεις καλό feeling μάλλον. Σε παρακαλώ πες μου αριθμούς για joker!

για τζοκερ δεν ξέρω, άλλα οτι δεν θα γίνει αυτο που λεγαν στο αρχικό δελτίο τύπου, ημουν σίγουρος…βέβαια δεν ξέρω τι έγινε σε αυτη την περίπτωση, αλλά κρίμα για τον κόσμο

Αύριο λογικά θα μάθουμε ακριβώς :wink:

δε με χαλασε

πηγα γραμμη στο 8μπολ με 1000mods,this is nowhere και million hollers

δε με χαλασε

Πάντως αν έγινε για τα μπλουζάκια το όλο σκηνικό οι τύποι είναι για κλάματα… βασικά έπρεπε να τους πουν οκ καμία απόδειξη και να γίνει πέσιμο και ψείρισμα στα μερσανταιζ…

και να την πληρώσει το μαγαζί…

Βασικά αν γινόταν πέσιμο ή τους διοργανωτές ή τον υπεύθυνο του μαγαζιού θα “δένανε” κι όχι κανέναν από την μπάντα…

τι εννοεις ακριβως?

https://www.youtube.com/watch?v=0W3QsX9cRis&feature=player_embedded χωρια τα παρατραγουδα.ακουσα για αλλη μια φορα το επος.

Εαν πηρατε πισω τα λεφτα σας εχει καλα :slight_smile:

“Είναι σίγουρο ότι στις δύο αυτές συναυλίες θα ακούσουμε τα Wild Child, I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine και δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ρυθμικά
Bla-ckie, Bla-ckie, Bla-ckie!”

κλαιω με οπαδικες “οδηγιες” που προσπαθουν να “ξεσηκωσουν” το διψασμενο κοινο …

Περιμενω να δω το δελτιο τυπου της didi… Αλητεια αλητεια αλητεια (θα βγει ο Προεδρας απο μεσα μου :lol:). Κανενας σεβασμος στο κοινο. Ολα για τα φραγκα. Να ζησει η πειρατεια ρε λαμογια για αυτους που το αξιζουν.

Παντως μην υπερβαλουμε, δεν περιμενε ο κοσμος 4 ωρες για την Παρασκευη και επαιξαν καθαρα πανω απο 1 ωρα ακομα και αν βγαλεις την 5min αναμονη και το 5min playback. :stuck_out_tongue: Επαιξαν καθαρα 70min. :lol: Οχι οτι τους ριχνω αλλοθι αλλα να μην το κανουμε χειροτερο απο οτι ειναι για να βγαλουμε την πικρα μας.

Για την ακρίβεια βγήκαν 23.40 και τελειωσαν 1.05

Μαν, παρα τεταρτο ακριβως βγηκαν και οντως τελειωσαν 1:05. Καταγραφονται αυτα. :lol::lol::lol:#-o

Στο 5λεπτο κολλήσατε;

Όπωs και να έχει το πράγμα, φταίει η δεν φταίει, ο Blackie έπεσε σε μεγάλο ατόπημα
μην δίνονταs ούτε το μισό από αυτό που υποσχέθηκε.
(Ήμουν απο αυτούs που υποστηρίζαν τον Blackie από την αρχή τηs περιοδείαs του).
Βγαίνειs στην σκηνή γαμάs και άμα έχειs δίκιο για την καθυστέρηση βγαίνειs διπλά κερδισμένοs.
Αλλά άμα φταιs και με αυτή την συμπερυφορά σε βλέπω να μην περνάs για τα επόμενα 10 χρόνια ούτε με αεροπλάνο από την Ελλάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=bZVNk7rejSI&feature=player_embedded B.L’‘somebody said…you know what,you don’t play…this probably gonna be a riot.and i figured,well there’s been enough rioting around here for a while.so we play the show.’’