την κόβω τη δουλειά μετά τις χθεσινες μαλακιες να έχουν πιάσει Εγνατία και να συνεχίζουν κατευθείαν για Κωνσταντινούπολη που είναι η επόμενη συναυλία.
Καλύτερα να ακυρωθεί η Θεσσαλονίκη και να πάρετε πίσω τα λεφτά σας παρά να περάσετε τη χθεσινή ξενέρα…
Και εγω αυτο ακριβως σκέφτηκα! :lol::lol::lol:
Ανυπομονώ να δω την επίσημη ανακοινωση των ντιντίδων και τι ηλίθιες δικαιολογιες θα πουνε πάλι!
ξεκινω και στη χειροτερη θα παμε για μπυρα
Ακυρων οι ΠΟλη απο τους προμοτερ εδω και 5 μερες
Παιδιά πριν μάθετε τι έχετε γίνει μη κατηγορείτε την DiDi! Αλήθεια. Και εγώ την έχω κράξει άπειρες φορές αλλά σε αυτό το θέμα την μαλακία την έχει κάνει η μπάντα
Ρε συ Ασταλντο, μια ανακοινωση εστω και ανεπισημη δεν πρεπει να βγαλει; Και ασε εμενα που ειμαι καμμενος και πηγα υπερβολικα νωρις! Τόσος κοσμος θα κατεβει, πολλα ατομα εχουν κανονισει ρεπο, πολυς κοσμος εχει κατεβει απο τις γειτονικες πολεις γι’αυτη την συναυλία! Δεν μπορουν να μας βεβαιωσουν αν θα γίνει ή δεν θα γινει η συναυλία; Τι σκατα διοργανωτρια εταιρια ειναι τοτε!
πολλα ζητας…
χτες εδω βγηκε η ανακοινωση της ακυρωσης στις 21:30 και την πηραν πισω στις 21:32
στιγμές απείρου κάλους…
πόσο χαίρομαι που δεν τους έχω δει ποτέ μου…
στην προκειμένη φάση δεν ξέρω από που παίχτηκε η μαλακία και ποιον θα έρπεπε να κατηγορήσει αυτός που έσκασε το 30άρι για να τους δει,αλλά δεν μπορείς να μιλάς για καλή απόδοση όταν βγαίνουν με 2 ώρες καθυστέρηση,χωρίς το “σόου” που υποσχέθηκανκαι με μείον 2 τραγούδια στο σετ τους και από κει που ήταν να παίξουν 120 λεπτά να παίζουν 70…
ακόμα και μαλακία να παίχτηκε από τους διοργανωτές εσύ σαν επαγγελματίας που ζεις από τους οπαδούς σου (για να μην το πάω από την “ρομαντική οδό” ότι ζεις για τους οπαδούς σου και το κάνεις για την καύλα σου κλπ κλπ κλπ") έπρεπε να προσφέρεις το 100%,να βγεις πάνω στην σκηνή και να τους κάνεις να τα ξεχάσουν όλα τα παρατράγουδα,όπως έγινε πριν μία βδομάδα στους Kreator.Kι εκεί υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση και ταλαιπωρία,αλλά ήρθαν,τα γάμησαν όλα και μετά ελάχιστοι θυμούνταν την καθυστέρηση.Και όλο το πακετάκι 4 μπαντών με 30 γιούργια.Οχι 1 με 28…
Σέβομαι τον καμένο οπαδό που θα τα σκάσει ο,τι και να γίνει,αλλά πρέπει να μάθουμε να κρίνουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες…
Θέλω για την ταλαιπωρία μου να με αποζημιώσεις με την απόδοση σου πάνω στην σκηνή…Δεν με ενδιαφέρει να αποζημιωθώ με λεφτά από την στιγμή που τα έχω ήδη δώσει,αλλά με ενδιαφέρει να με σεβαστείς.Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο…Σήμερα όλο παράπονα ακούω.Και η πλάκα είναι ότι είναι σαν να διαβάζω το θρεντ της προηγούμενης συναυλίας τους ως προς την απόδοση τους…
Αν και πάλι σε 6-7 μήνες που θα ξαναέρθουν πάλι γεμάτο θα είναι,οπότε τζάμπα γίνεται τόσο θέμα.Αλλωστε πολλές φορές έχει τεθεί θέμα μαζοχισμού από τους Ελληνες.Εγώ προτιμώ να μείνω με την εντύπωση που μου αφήνουν κάθε φορά που ακούω τα υπερέπη που έχουν βγάλει κι ας είναι από τους λίγους “παλιούς ή γερόλυκους” που δεν έχω δει…
Αυτά!
Φύγαμε για διημεράρα Devon Graves…
ασε ειχαμε σοου χτες μιλαμε.να δουμε τι θα παιχτει σημερα σαλονικα.παντος αμα παιξουν οπως χτες.κουτσουρεμενα ολα.σετλιστ-σκηνικα,θα ειναι ξενερα.για να δουμε.μακαρι να παιξουν κομπλε.
Steven επειδή τυχαίνει να ξέρω τι παίχτηκε πίστεψε με δεν είναι τόσο απλό. Όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε από την ίδια τη didi
Εγω με μια υπευθυνη της διοργανωτριας που μιλησα παντως με έλεγε οτι προσπαθουν να επικοινωνησουν με τον μανατζερ του συγκροτηματος και δεν τα καταφερνουν και επισης δεν μπορουν να το ακυρωσουν μεχρι μια συγκεκριμμενη ωρα επειδη δεσμευονται απο το συμβολαιο! Τωρα αν ξέρεις κατι παραπανω ( που σιγουρα θα ξερεις ) και εμενα με διαφευγει, πάω πάσο!
εγω παντος χτες.ακουσα απο την υπευθυνη της didi,που βγηκε εξω να μας μιλησει.οτι οι μπαντα μας απειλει οτι δε θα παιξει και κατι τετοια.τωρα αμα περιμενουν τελευταια ωρα να κανονισουν θεματα φορολογιας κτλ.τι να πω.δηλαδη εγω καταλαβα οτι δε θελαν να κοψουν αποδειξεις για το μερκανταιζ.δηλαδη τη μπλουζα απο 25 που θα την ειχαν.θα την παιρναμε 15-20 παραδειγμα.ναι και φοβοντουσαν μη σκασει κανα σδοε.
μερΤΣαντάιζ
Ναι στέφανε όντως ξέρω κάτι παραπάνω αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα. Αύριο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση
Αν είναι θέμα της μπάντας λοιπόν, ακόμα ένας παραπάνω λόγος για να τους παρατήσετε τελείως και να μην ξαναπατήσετε σε live τους. 4 ώρες αναμονή για καπρίτσια και βλακίες δεν θα περίμενα κανέναν, ειδικά όταν μετά παίζουν 1 ώρα σόου.
Ακυρώθηκε τελικά…
‘’…λογω μη προσελευσης της μπαντας…’’
Blackie, καλοι χρυσοι οι δισκοι σου, αλλα γαμιεσαι ρε φιλε !
ναι το διαβασα και γω.νταξη στεναχωρηθηκα τωρα.κριμα και για τον κοσμο.πραγματικα δε ξερω τι να πω.πρεπει να δωσουν μια πιστικη εξηγηση.εγω φανταζομαι αλλα θα συμφωνησαν και αλλα θα τους ειπαν στην πορεια.τι ανακατεβεται καθε φορα η ντιντι για λαιβ μικρομεσαιων γκουπ.ασε εκει στο ροκγουειβ καλα ειναι.και σε τπτ ριανες και μαντονες.
επειδη η πικρα ολων μας ειναι μεγαλη, ας μετρησουμε τα λογια μας. επισης η didi music εχει ασχημο παρελθον μεν αλλα δεν φταιει για ολα. καταλαβαινω την αγαπη σας (μας) για τις μπαντες αλλα βαλτε καπου μεσα σας οτι ειναι και επαγγελματιες και αλλωτε αντιεπαγγελματιες.
επισης οτι στα μπαρ δεν κοβεται ποτε αποδειξη, δεν εχει σχεση ο διοργανωτης αλλα η ιδιοκτησια του χωρου. ο διοργανωτης εχεις σχεση με ολα τα αλλα οπως ειναι και το merch στην περιπτωση μας.
η ταπεινη μου γνωμη ειναι να περιμενετε να ακουσετε αυριο την επισημη ανακοινωση του διοργανωτη.
εκει στον βορρα λυπαμαι για την ακυρωση. εχετε πολυ ομορφη πολυ καπου θα ξεχαστειτε:wink:
σε μια μιζερη πραγματικοτητα γυρω μας, δυο live, το πακετο με τους kreator και αυτη η επετιακη των Wasp, ηταν μια αποτυχια! κριμα γιατι τα λεφτα δεν περισευουν στην εποχη μας.
εν αναμονη της ανακοινωσης μετραμε μερες για τα διημερα των Firewind.
διαβαζοντας ολα τα παραπανω μαλλον αισθανομαι δικαιωμενος που δεν πηγα στο gagarin… εχοντας βιωσει μια αλλη αρπαχτη του απαραδεκτου blackie πριν μερικα χρονια υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναπατησω σε συναυλια wasp…
παιδια καταλάβετε το ΕΜΕΙΣ τους ταιζουμε μπαντες και διοργανωτές ΕΜΕΙΣ τους πλουτιζουμε ΕΜΑΣ εμπαιζουν…
δεν μπορω να ξερω ποιός πραγματικά φταίει η μπάντα ή η ντιντι. όμως αυτός που την πληρώνει πάντα ειναι ο καημενος οπαδος που εξευτελιζεται με τετοιο αλγεινο τροπο.
η απάντηση είναι γνωστή ΜΗΝ ξανατατήσετε σε τέτοια φιάσκα…