We.own.the.sky + One Leg Mary Live at Six D.O.G.S. 21/4/12 Free Entrance

we.own.the.sky + One Leg Mary Live

Σάββατο 21 Απριλίου στις 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

we.own.the.sky

Οι we.own.the.sky είναι ένα instrumental σχήμα από την Αθήνα, που πήρε την οριστική του μορφή τον Οκτώβρη του 2010. Αντλώντας τις επιρροές της από πληθώρα ήχων, που ξεκινούν από το παραδοσιακό post rock των Explosions In The Sky και τον τραχύ ήχο των Pelican και φτάνουν μέχρι την alternative rock και experimental σκηνή, στόχος της μπάντας είναι ο συγκερασμός ετερόκλητων στοιχείων σε έναν ιδιαίτερο, προσωπικό ήχο. Το υλικό της μπάντας χαρακτηρίζεται από ατμοσφαιρικές multilayered κιθαριστικές μελωδίες και groovy metal ξεσπάσματα.

Προς το παρόν, έχουν κυκλοφορήσει ένα αυτοχρηματοδοτούμενο Demo EP με 2 κομμάτια, σε digital μορφή, το οποίο έχει αποσπάσει ένθερμα σχόλια στην ιντερνετική κοινότητα και συνέβαλε στην επιλογή τους ως support σε γνωστά ονόματα της ευρωπαϊκής post rock σκηνής, όπως οι Tides From Nebula, Midas Fall και Long Distance Calling. Στα άμεσα σχέδια της μπάντας περιλάμβανεται η ηχογράφηση της πρώτης της ολοκληρωμένης δουλειάς το Μάιο, ενώ στις 21 Απρίλη, στη σκηνή του six d.o.g.s, το συναυλιακό του ντεμπούτο θα κάνει και ο καινούργιος μπασσίστας της, Jay, σε ένα setlist που θα περιλαμβάνει τόσο παλιές, όσο και ολοκαίνουργιες συνθέσεις.

Alex : κιθάρα
Ηλίας: κιθάρα
Jay: μπάσσο
Μανώλης: drums
Gas: κιθάρα

http://weowntheskygr.blogspot.com/

One Leg Mary

Οι One Leg Mary είναι μία τετραμελής μπάντα από το χολαργό με επιροοές από την post-math και post-punk σκηνή. Η μουσική της μιλάει περισσότερο από τα λόγια της.

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

κατσε κατσε… οι one leg mary θα κατεβουν με την παλια συνθεση??