Wednesday 25/12 - Xmas of the Undead: neofolk/gothic rock/new wave/darkwave @ DADA

Xmas of the Undead: neofolk/gothic rock/new wave/darkwave
On decks: Steve NLT
Starts 23:00

To DaDa bar σας προσκαλεί σε ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Όσοι έχετε βαρεθεί τα 80?s pop και italo-disco parties και προτιμάτε να παραμείνετε ακόμα κ αυτές τις μέρες σε ένα πιο σκοτεινό mood, τότε ελάτε να ακούσουμε παρέα τη μουσική που αγαπάμε.
Ένα party που θα ξεκινήσει υπό τους επιβλητικούς ήχους των Arcana, Rosa Crux, Death in June και Forseti, θα συνεχιστεί κάτω από την σκοτεινή ατμόσφαιρα των Bauhaus, Joy Division και Christian Death , θα πορευτεί με τo λυρισμό της Siouxsie, του Nick Cave και των Cure και θα καταλήξει στο δυναμισμό των Sisters of Mercy, Garden of Delight, Nosferatu και των Fields of the Nephilim?. και ίσως να φτάσει στους Danzig η στους Black Sabbath όταν η ώρα θα είναι περασμένη και το κέφι σε υψηλό επίπεδο. Σε γενικές γραμμές ένα πάρτι που δεν θα αφήσει παραπονεμένη καμιά σκοτεινή ψυχή.
Ελάτε λοιπόν να γιορτάσουμε παρέα τα Χριστούγεννα με ένα πιο ?μαύρο? και παραδοσιακό -για τα δικά μας δεδομένα- τρόπο. Ένα τρόπο που ακoλουθούμε όλο το χρόνο και δεν μας αφήνει να βγάλουμε τα μαύρα ούτε αυτές τις μέρες.