Wes Anderson: o αρχηγός των Indieάνων

νόμιζα ότι κάπου τον αποθεώναμε, αλλά δεν βρήκα το αντίστοιχο θρεντ. αν το βρει κανείς σας, ας πει

με αφορμή την νέα ταινία του, που θα τιμήσουμε κ για την οποία γράφει ο ροκιν δε μουβιζ λούπιν σήμερα στην κεντρική, moonrise kingdom, ορίστε ένα πολλ κ μια αποθέωση για τον μεγάλο…

και για να εξηγηθώ και εγώ

σύμφωνα με τους κριτικούς, η καλύτερη ταινία του πρέπει να ειναι οι tenenbaums, δλδ η ταινία που αυτό που κάνει κ ξανακάνει, το έκανε μάλλον καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

από τις επιλογές (κ κανονικές ταινίες του) εγώ ψηφίζω εύκολα darjeeling, αν δεν υπήρχε η Πορτμαν στο hotel chevalier, την οποία και ερωτεύτηκα.

Hotel Λοιπόν

Δεν ξέρω ποτέ δεν τον άντεξα τον τύπο, ιδιαίτερο σινεμά μεν αλλά σε εμένα απλά φαίνεται απόμακρο. Ή μοναδική ταινία του που είδα χωρίς διάλειμμα είναι το Mr. Fox που ήταν και η πιο διαφορετική του.

Δεν θα ψηφίσω κάποια ταινία, γιατί μόνο The Royal Tenenbaums έχω δει πριν 10 χρόνια που ακόμη και τώρα δεν μπορώ να ξεχάσω την μιζέρια που ένιωσα μετά (όχι επειδή βαρέθηκα με την ταινία, αντιθέτως μάλιστα, αλλά το ψυχοπλάκωμα που μ’ έπιασε).
Οι υπόλοιπες δουλείες του στο ίδιο μήκος κύματος είναι?

εντιτ : γοουπς τώρα είδα αυτό που έγραψε ο montecristo : σύμφωνα με τους κριτικούς, η καλύτερη ταινία του πρέπει να ειναι οι tenenbaums, δλδ η ταινία που αυτό που κάνει κ ξανακάνει, το έκανε μάλλον καλύτερα από κάθε άλλη φορά.
Οπότε απαντήθηκε η ερώτηση μου πριν την κάνω

Αγαπαω Anderson και απο το Poll, προσωπικα παντα, με χαρακτηριστικη ευκολια και ανεση το δινω στο Rushmore…ολες του οι ταινιες ειναι απο καλες μεχρι αριστες αλλα στο Rushmore σηκωνω τα χερια ψηλα, ειμαι συναισθηματικα μαζι του δεμενος-το ειχα δει και οταν βγηκε-…κατα τ’αλλα, οι Τενεμπαουμς ναι, ειναι οτι πιο χαρακτηριστικο εχει κανει, πηγη για ολες τις υπολοιπες, λιγοτερο μαρεσε το Νταρζιλιγκ και περιμενω πως και πως για το νεο του πονημα-απο το τρεηλερ και μονο μου θυμιζει τρελο πιερο-…

Στο [B]Σινε Μεσογειος[/B] τις δυο επομενες εβδομαδες θα γινει ενα μικρο αφιερωματακι στον [B]Wes Anderson[/B] και θα προβληθουν οι εξης ταινιες του:’’[B]The Darjeeling Limited[/B]’’ και ‘’[B]Μοοnrise Kingdom[/B]’’.
Eπειδη περα απο το ‘’[B]The Royal Tenenbaums[/B]’’ δεν εχω δει κατι αλλο,μπορει καποιος να με κατατοπισει λιγο και να με ‘‘φτιαξει’’ εν οψει αφιερωματος?
Ευχαριστω…

οι κακογλωσσοι λενε οτι ολα τα ιδια ειναι

θελω να δω το φετινο που το εχασα

ο ζισου για μενα στεκεται πιο κατω, rushmore/royal ειναι ταινιαρες αλλα προσωπικα προσκυπω το darjeeling/hotel chevalier

Ανάμεσα στο The Life Aquatic with Steve Zissou και το Moonrise Kingdom ψηφίζω το δεύτερο.

Bump γιατί τον Μάρτιο βγάζει καινούργιο http://www.youtube.com/watch?v=1Fg5iWmQjwk.

Eχοντας δει μονο το ‘’[B]The Royal Tenenbaums[/B]’’ και το ‘’[B]The Moonrise Kingdom[/B]’’ ειπα να ξεκινησω ενα αφιερωματακι στον [B]Wes Anderson[/B],αλλα μου κοπηκε η φορα με αυτη τη βαρετη,ανουσια,κουραστικη κι ανευ λογου υπαρξης ταινιας με τους σχηματικους χαρακτηρες που κουραζουν με την απροβλεπτη προβλεψιμοτητα τους και την και καλα πνευματικου περιεχομενου αναζητηση.
Πραγματικα κουραστηκα,βαρεθηκα κι απογοητευτηκα…