What Is This...That Stands Before Me... (Favourite Black Sabbath Albums)

+18)
μεταλ φορουμ:P

Kαλά σας ΧΩΝΕΙ το Η&Η φλωράκια! :stuck_out_tongue:

o dio ειναι οπως ο παναθηναικος στη μπαλα η οπως ο ολυμπιακος στο μπασκετ…οσο καλη μπαλα/μπασκετ και να παιζει παντα θα ερχεται ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!

τι να διαλεξω…κατι με τραβα προς το vol 4…ναι αυτο θα ψηφισω…αν και ολα τα ozzy era δεν θα τα αποχωριζομουνα ποτε…ερωτας…

Black Sabbath και Paranoid για μένα!

Heaven and Hell
Headless Cross

Sabbath Bloody Sabbath & Heaven and Hell !

Bλέπω ότι έχω ψηφίσει Heaven & Hell και Mob Rules. Πάντως θα έβγαζα ευχαρίστως οποιοδήποτε από τα δύο για να βάλω το Dehumanizer, που μόλις φέτος αναγνώρισα τι δισκάρα είναι (άνετα favorite από Sabbath πλέον).

Επίσης με κατατρώει το γεγονός ότι δεν έχω ψηφίσει το Paranoid, που είναι χαλαρά το αγαπημένο μου με τον Ozzy στο μικρόφωνο. Τα μισά τραγούδια με τα οποία γνώρισα τους Sabs είναι εκεί μέσα γαμώ το κερατό μου.

Mετά από σκέψη, στο μυαλό μου οι αγαπημένοι δίσκοι Sabbath είναι (καλά, σχεδόν όλοι μου αρέσουν) οι εξής δέκα (με σειρά):

1. “Dehumanizer”
  2. “Mob Rules”
  3. “Heaven & Hell”
  4. “Paranoid”
  5. “Black Sabbath”
  6. “Headless Cross”
  7. “Sabbath Bloody Sabbath”
  8. “Master of Reality”
  9. “Sabotage”
  10. “Vol. 4”

Heaven and hell και sabbath bloody sabbath

Black Sabbath,Technical Ecstasy,Sabotage,Vol.4

έχω ψηφίσει παλιότερα το άλμπουμ που ξεκινά με τον ξερόβηχα και το άλμπουμ που ξεκινά με την σειρήνα, αλλά ζήλεψα και θα κάνω μια λίστα και γω με τα 10 αγαπημένα μου άλμπουμ τους. Τα 6 πρώτα είναι από τους Black Sabbath :p:p

[SIZE=“3”]Master Of Reality
Paranoid
Black Sabbath
Vol.4
Sabbath Bloody Sabbath
Sabotage[/SIZE]

ΤΥR
Heaven and Hell
Cross Purposes
Headless cross

Διαφωνώ κάθετα με το αποτέλεσμα του πολλ. Κάντε κάτι! Κάντε σαμποτάζ! Δεν υφίσταται αυτο το πράγμα! Εκτός κι αν υποθέσουμε οτι τα 6 πρώτα είναι τόσο υπεράνω που αρνούνται αυτόματα κάθε ψήφο.

:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

MOB RULES
HEAVEN & HELL
MASTER OF REALITY
SABBATH BLOODY SABBATH
Vol 4

Aυτη ειναι η δικη μου 5αδα…

το war pigs γιατι συμπεριλαμβανεται στα αλμπουμ???

το λοιπον…οσοι μιλατε για Sabbath “και τοτε και μετα και παντα και η αλλαγη ειναι γαματη και γιατι να μην λεγονται Sabbath μετεπειτα”…

ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ για H&H και τις λοιπες τετριμμενες μπαναλιές του γνωστου-αγνωστου μεταλλα (με επικο-παουεροκλασσικιζουσες μεταβολες) που το παρουσιαζουν ως ΕΞΕΛΙΞΗ και ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ (γιατι ακουγεται “ΚΟΥΛ”!) ενω στην ουσια υποβαθμισε τους Sabbath στη λιγκα με τους λοιποι…(αυτοι που επαιζαν με τον Dio…αυτοι που ακουγονταν τοσο 80’s)

βαλ’τε να ακουσετε το Technical Ecstasy…
δεν θα σας πει κανεις “τοιουτους”
Ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικο το να ακουσετε κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαφορετικο/προοδευτικο και ΑΠΟΛΥΤΑ Sabbath!(Να μην πω με το ΣΩΣΤΟ φροντμαν και γινουμε ΚΩΛΟΣ παλι!:p)

ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ!

Side one

1. “Back Street Kids”
  2. “You Won’t Change Me”
  3. “It’s Alright”
  4. “Gypsy”

Side two

1. “All Moving Parts (Stand Still)”
  2. “Rock ‘n’ Roll Doctor”
  3. “She’s Gone”
  4. “Dirty Women”

ΜΗΝ ανυσηχησετε αν αρχισετε (ασυναισθητα) να χτυπατε το ποδι σας κατω,μαζι με το ρυθμο!Δεν ειναι κακο…δεν θα σας μαλωσει κανεις!

Oσο για εσενα με το Η&Η,τις ακροασεις και τα πωπουδελια…(ΝΑΙ, σε ΕΣΕΝΑ μιλαω!) να πλενεις το στομα σου με JACK, ΚΑΘΕ φορα που θα αποφασισεις να πιασεις ξανα κουβεντα για τη πρωτη περιοδο της μπαντας,τους ΟΠΑΔΟΥΣ της και το τι μπορει και δεν μπορει να κανει το δισκακι της σειρας που προμοταρεις σαν κακοπληρωμενη
(και οχι μονο:roll:) πορνη!:p:p:p

Δευτερο-τριτε!

:p:p

ε,πως να το κανουμε ρε μαστορα?δεν μπορει να εχει το απυροβλητο ενα αλμπουμ!:lol:

Δες το βίντεο της περιοδείας του Never Say Die, και μετά αυτό της περιοδείας του H&H. (το δεύτερο υπάρχει εδώ μέσα σε μπούτλεγκ για κατέβασμα. Είναι από την περιοδεία με Blue Oyster Cult ε! Το’χε ποστάρει ο desertsky.)

Και τα ξαναμιλάμε για υποβάθμιση, υποβιβασμούς, υποπλοιάρχους κλπ. :stuck_out_tongue:

ΑΜΠΑΛΕ! :stuck_out_tongue:

Ναι, αλλά το άλμπουμ που πληροί αυτές τις προδιαγραφές είναι το Born Again. :p:p:p

“Αμπαλλος”

:roll:

Το War Pigs είναι το Paranoid, γράφτηκε κατά λάθoς έτσι, αλλά τελικά το άφησα έτσι λανθασμένο (εξάλλου όπως είχαμε πει πίσω, War Pigs σκόπευαν να ονομάσουν τον δίσκο στην αρχή ούτως ή άλλως, συν οτι War Pigs > Paranoid :PPP)

Paranoid
Master of Reality!!!
Ήθελα βα βαλω την πρώτη μου επιλογή και δεν ήξερα ότι το War pigs είναι το Paranoid , γι αυτό βάλε μία ακόμα στο War pigs και βγάλε απο τα άλλα!! :stuck_out_tongue:
Εκτός απο αυτα!!! :respect::respect::respect: γιατί όλα τα album τους(εκτοσ απο 1-2 ντάξει!) είναι ένα κι ένα!!! :smiley:

Ok vote added. 8)

Ωραια βγαλε τωρα και καμια 20αρα απο το Η&Η μπας και εχουμε αποτελεσμα της προκοπης. :stuck_out_tongue:

+1

ον τοπικ ψηφιζω

vol.4
sabbath bloody sabbath

(paranoid)
(masters of reality)

αμα γινω μεταλλοπουλο θα ψηφισω το heaven & hell (α ρε μπλιντινγκ αμπαλε μεταλλα φιλε μου :wink:)