Ποιά είναι η γνώμη σας; Τους είδα χτες στη Θεσσαλονίκη. Αν και τους περίμενα πιο rock n roll και με χαρούμενη διάθεση, ήταν αρκετά ζόρικο live. Δεν το πιστεύω πως έπεσε ξύλο στη συγκεκριμένη συναυλία. Να πω την αλήθεια αν το ήξερα θα ήμουν πιο πίσω γιατί δεν την απόλαυσα πλήρως. Πάντως ήταν καλή εμφάνιση και απέδειξαν το πόσο καλοί είναι. Έδωσα 45 ευρώ στο ταμείο αλλά δεν το μετάνιωσα.
Και κάτι άλλο: Ήταν ιδέα μου ή πολλά από τα κομμάτια τους θυμίζουν Zeppelin?
ROCK’n’ROLL till the day I die!!!
__45 ευρώ για δύο άτομα ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ! Γιατί; 25 οι Megadeath (4 μουσικοί), 30 οι Apocalyptica (5 μουσικοί), 40 οι Dream Theater (5 μουσικοί) και 43 οι Iron Maiden (6 μουσικοί).
__Γιατί 45 για τους White Stripes; Δε το καταλαβαίνω… Μήπως μπορεί να μας το εξηγήσει ο διοργανωτής ή κάποιος σχετικός; Πολύ καλά κάναν και έφεραν αυτό το νέο, ανερχόμενο και πολύ ενδιαφέρον /φρόεσκο σχήμα, αλλά γιατί αυτή η τιμή;
__Απο κόσμο πώς πήγε η συναυλία, πόσοι περίπου;
Είχε μπόλικο κόσμο, δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο αλλά μπροστά στη σκηνή ήταν γεμάτο μέχρι τις κερκίδες, οι οποίες κερκίδες ήταν σχεδόν οι μισές καλυμμένες απο όσο είδα. Επιφυλάσσομαι βέβαια γιατί την ώρα της συναυλίας δεν πρόλαβα να δω καλά για ευνόητους λόγους (έτρωγα ξύλο)!!
Όσο για την τιμή μιλάω για ταμέιο αλλά και 37 προπώληση δεν είναι λίγα. Συμφωνώ πως τα λεφτά είναι πολλά αλλά τι να γίνει θα έχουν υψηλό κασέ οι Stripes. Η Encore δε φημίζεται να χτυπάει τις τιμές της μέχρι στιγμής.
Τι σημασία έχει το πόσα άτομα είναι? είναι πολύ πιθανό 2 άτομα να παίζουν καλύτερη μουσική από 5-6, ειδικά αν ο ένας (Jack White) είναι απίστευτα ταλαντούχος συνθέτης και ερμηνευτής.
@whitesnake: πόση ώρα παίξανε? ήταν φεστιβάλ ή παίξανε μόνοι τους? θα πάω σήμερα στη συναυλία τους και φοβάμαι μην παίξουν μόνο για 1 ώρα.
Ήταν μόνοι τους, βγήκανε κατά τις 10 παρα τέταρτο και η συναυλία τελείωσε γύρω στις 11:30. Τώρα η αλήθεια είναι πως είναι πολύ προσεγγιστικές οι ώρες που δίνω γιατί 1. Δεν κοίταξα το ρολόι μου (μαλακία) και 2. Ήμουν ελαφρώς κομμάτια! Οπότε μπορείς σε αυτές τις ώρες να βάλεις ±15 λεπτά!!! Πάντως ήταν πολύ ικανοποιητική συναυλία, δεν έχω παράπονο παρά το ακριβό εισιτήριο.
Για πες, μίλαγε καθόλου με το κοινό ή απλά έπαιξε τα τραγούδια και έφυγε? και όντως έχεις δίκιο ότι θυμίζουν αρκετά Led Zeppelin και ειδικά στην ποικιλία των τραγουδιών τους (από blues, hard-rock μέχρι μπλάντες και country).
Δυστυχώς δεν είχε ιδιαίτερη επικοινωνία με το κοινό. Η μόνη φορά που τον θυμάμαι να μιλάει ήταν στο τέλος όταν είπε πως είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα. Μόνο αυτό. Μπορεί να κάνω λάθος και να μίλησε κι άλλο αλλά πάντως για επικοινωνία ούτε συζήτηση. Ανεξάρτητα από αυτό η παρουσία τους πάνω στη σκηνή ήταν εντυπωσιακή, και από άποψη ντυσίματος αλλά και όσον αφορά το “ντεκόρ”.
Τι σημασία έχει το πόσα άτομα είναι? είναι πολύ πιθανό 2 άτομα να παίζουν καλύτερη μουσική από 5-6, ειδικά αν ο ένας (Jack White) είναι απίστευτα ταλαντούχος συνθέτης και ερμηνευτής.[/quote]
__Τι λες βρε! Καμία σχέση!! 8) Αλλωστε μιλάς σε έναν μεγάλο θαυμαστή των Rush (3 άτομα, αλλά παίζουν σαν 6 και μάλιστα παίζοντας πολύ δύσκολα πράγματα! μόνο ο Geddy Lee, τραγουδά, χορεύει και παίζει μπάσο και πλήκτρα ταυτόχρονα, αυτά που παίζει μάλιστα είναι απο δύσκολα, έως πάρα πολύ δύσκολα)…
__Αυτό που λέω είναι, ότι ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ, πόσα έξοδα έχουν πια για πληρωμές, τεχνικούς, roadies κλπ; Δε μπορεί να έχουν το ίδιο εισητήριο με άλλους που κάνουν ακριβές παραγωγές και έχουν να μοιράσουν τα έξοδα στα 6! Αυτό είπα, καμία σχέση με απόδωση… 8)
Loipooooooooooooon…
Epaiksan gia 1 ora kai 10 lepta (ante ena tetarto to poly…)
Paidia, itan poly akrivi paragogi kai tha to katalavete osoi pate na tous deite simera.
Poly kaloskinothetimeno, 2 atoma fainontan san na epaize olokliri mpanta.
I konsola tou ixou douleve sxedon olokliri… Milame gia apisteuto ixo.
Den ypirxe polli epafi me to koino, alla auto pou synevi sto telos, sto 7 Nation Army, den nomizo na exei symvei se polles xores…
Efygan apo tin skini kai o kosmos akomi tragoudouse tin melodia gia 4-5 lepta…
Gia mena prosopika, to mono lathos tis Encore itan oti den eixe kapoio support kai etsi i 1 ora kai kati fanike ligi ston kosmo. Kata ta alla itan mia synavlia poly kala organomeni, pera apo tin klassiki kathysterisi sto na anoiksoun oi portes, kati gia to opoio ftaiei katigorimatika o span, o opoios simioteon kanei synexeia arpaxtes. :lol:
KATO O FASISMOS TOU SPAN
Φεύγω σε καμιά ώρα για τη συναυλία!!!
Οι White Stripes έφυγαν από την σκηνή την πρώτη φορα, επέστρεψαν και ξανάφυγαν!
Φοβόντουσαν λέει μην τους έρθει το roof στο κεφάλι, επειδή φυσούσε πολύ!
Ο κόσμος άρχισε να πετάει πλαστικά μπουκάλια και ποτύρια! Για πολύ γιούχα λέμε!
Η συναυλία σταμάτησε, ενώ η διοργάνωση υποσχέθηκε ότι δεν θα μείνουμε δυσαρεστημένοι. Για πολύ ξενέρωμα λέμε! Εγώ βέβαια δεν είχα πληρώσει οπότε…κλάιν που λένε και πάνω στον αγαπημένο μας βορρά!
Ρε c azza όπου πας ακυρώνονται τα live… κανόνισε να ακυρωθεί η Αντίπαρος :lol:
Πάντως η astra έφαγε μεγάλο πακέτο φέτος.
Τώρα που τέλειωσε το G-Fest και έχει βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του για το “festival”, μπορούμε να μιλήσουμε πιο “ελεύθερα” και να πούμε πράγματα που σε άλλες περιπτώσεις ίσως δε μας έκανε η καρδιά. Πρωτού γράψουμε όμως το οτιδήποτε θα έρθουμε σε επαφή με την Astra για να πάρουμε και τη δική της άποψη, μη βγούμε και οι κακοί της υπόθεσης…
Paidia, eiste poly gantemides…
Ap’to arthro pou diavasa, den eftaigan oi Stripes poly…
Anyway, euxomai na ksanaerthoun syntoma kai na tous deite live giati elegan polla…
Κρίμα. Πήγε χαμένη και η “πιο hot συναυλία του καλοκαιριού”. Πραγματικά κρίμα γιατί ήταν το δυνατό χαρτί της Astra και το άφησε να πάει χαμένο.
Τι λες αγόρι μου, ξέρεις σε πόσα Live πήγα εγώ εφέτο που πραγματοποιήθηκαν κανονικά και με το νόμο? /me kanei epideiksh gia tis synaulies pou exei parakolou8hsei
Όσο για Αντίπαρο, κάτι για πολλά μποφορ και απαγορευτικά άκουσα την Παρασκευή, δεν φταίω εγώ όμως, ο θεός που άκουσε ότι θα πας εσύ (αν και νομίζω ότι φεύγεις Πέμπτη, δλδ σήμερα)
Όσο για το G_Fest εντάξει, δεν τους έκατσε με την καμία, πολύ χάλια διοργάνωση κατα την ταπεινή μου άποψη! Όμικρον είναι πίσω ή κάνω λάθος?
LOL… kammia sxesi.
Kat’arxas prepei na siniditopoiisoun oloi oti den prokeitai gia festival.
An einai etsi tote o kathenas mporei na diorganonei synavlies olo to xrono kai na to onomasei festival…