White Wizzard-Over the Top

συγκεκρίμενα έγραψα πιο poser δλδ περισσότερο poser απο την L.A. πλευρά του θέματος και αν μπορώ να το μεταφέρω σωστά αυτό που εννοώ :

είναι οτι στα δικά μου αυτιά , το συγκεκριμένο τραγούδι (που προφανώς δεν είναι ενδεικτικό της μπάντας ,ίσως όχι και του επερχόμενου album) έχει λιγότερες maiden επιρροές και έχει περισσότερες μελωδίκές γραμμές π.χ. στα φωνητικά που είναι διπλά και σε σημεία πιο ψηλά ,αλλά δεν τα κάνει power metal ,αλλά πιο cheesy .
Καθώς και συνθετικά έχει λιγότερο “καλπαζων” μπασο και περισσότερο riff και ξανα riff.

[SPOILER]Εντάξει ,το παραδέχομαι , δεν είναι το στυλ μουσικής που παρακολουθώ (απλώς άκουγα τα ep και το album πρόσφατα) ακόμα και οι εμπειρίες μου σταματούν αρκετά πιο πίσω χρονολογικά (αν με ρωτήσεις στα ξαφνικά και χωρίς να το σκεφτώ, ποίο είναι το τελευταίο maiden θα απαντήσω το x-factor ), [U]αρα το πιο πιθανό είναι να τα λέω λάθος.[/U][/SPOILER]

ok man, απλά επέτρεψέ μου να διαφωνώ με την εκτίμησή σου :slight_smile:

ευχαρίστησης μου να διαφωνεί κάποιος μαζί μου μουσικά.
οι πιο ωραίες κουβέντες γίνονται οταν διαφωνεί ο κόσμος (αρκει να επιχειρηματολογουν).

και μου αρέσει να ακούω τις γνώμες εκείνων που κατέχουν πράγματα μουσικά παραπάνω απο εμένα (γι’αυτο έγινα και μέλος του forum) ,άλλωστε το παραδέχομαι οι νέες κυκλοφορίες δεν είναι το φόρτε μου.

Ωραιο κομματι, αφιερωμενο στον [B][SIZE=“3”]ΜΕΓΙΣΤΟ[/SIZE][/B] DIO. Καλη φωνη εχει και ο καινουριος…

Ωραιο ειναι το κομματι, ωραιο και το εξωφυλλο. Προτιμω βεβαια τον παλιο τραγουδιστη αλλα τι να κανουμε

WHITE WIZZARD Announces Return Of Vocalist WYATT ANDERSON
[I]http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.Net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=153262[/I]

εισακούστηκες,
δεν εύχοσουν να κερδίσεις το τζόκερ , :stuck_out_tongue:

μα τι γίνεται με δαύτους :?

γαμώτο ο τραγουδιστής είναι η μισή εικόνα της μπάντας , μην τους αλλάζετε σαν πουκάμισα ! πάντως όντως ο Wyatt λέει πιο πολύ :wink: .

άντε , διοργανωτές, καιρός είναι να τους δούμε κ λαιβ :):!:

Τι σκατα γινεται, φευγει ο Wyatt Anderson, παιρνουν αλλον τραγουδιστη, ηχογραφουν με αυτον και ξαναγυρναει στα καπακια ο Wyatt Anderson? Μυλος, πολυ Anthrax μου θυμιζει αυτο και δεν ειναι καλο… Τουλαχιστον να στεριωσουν μια και καλη τωρα…