White Wizzard-Over the Top

χθες τον κατεβασα,αλλα δεν το εχω ακουσει ακομα ολοκληρο.ελπιζω να ειναι τουλαχιστον στο επιπεδο του πρωτου,αν οχι καλυτερο.το εχει ακουσει κανενας?

Δεν έχει τοπικ αυτό ακόμα;

Το έχω ακούσει αρκετές φορές και ειναι πολύ καλο. Δεν φτανουν τους Enforcer φυσικα αλλα είναι μια χαρά μπαντα. Επίσης τα κλιπακια τους γαμαν.

καλα ναι,δεν ειχα την απαιτηση να φτανουν τους ενφορσερ(αυτοι σιγα σιγα αρχιζουν να παιζουν μπαλα σε τελειως αλλο επιπεδο).επισης,ζω για τη στιγμη που θα τους δω να παιζουν μαζι την ιδια μερα:D

και γω νομιζα οτι εχει ανοιχτει καποιο θεμα για αυτο…
τεσπα…
το ειχα ακουσει κανα 2 φορες πριν καιρο…
αρκετα καλο - εχει και και ωραια maiden περασματα…
δεν θυμαμαι τιτλους απο songs…
παντως και εγω προτιμω enforcer…
γενικα ειναι καλο cdaki…

ο δίσκος είναι πολύ ωραίος ! τον έχω σε βινυλιάκι και μετράει . ναι , είναι πολύ μεηντενικός , αλλά μαζί με τους ενφορσερ τους κατατάσω στα ελπιδοφόρα νέα γκρουπ του παλιακού χέβυ μαίτσαλ . :smiley:

Γενικά δεν ακούω πολύ heavy metal πλέον.Kαι οι Enforcer φέτος μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μου.Αυτό το λίγο που άκουσα όμως μου άρεσε πολύ.Μακάρι να βγουν κι άλλες τέτοιου επιπέδου μπάντες σε αυτό το χώρο.

Οντως δεν ειχε thread αυτος ο δισκος? Τον εχω ακουσει και εγω και μου αρεσε πολυ, κλασικο heavy metal με φανερες επιρροες απο Iron Maiden και Judas Priest… Ωραια κομματια και ωραια φωνη, πολυ καλος ο δισκος και οι τυποι δεν παιζονται. Ειναι πραγματικα φοβερα τα videoclip…

Τον εχω αγορασει τον δισκο και τον συνιστω ανεπιφυλακτα !! :thumbup:

Αγνο και τιμιο heavy metal με πολλες κομματαρες για να γουσταρεις !! :drunk:

• 1… τα σπαει ο δισκος…

Ω ναι, πραγματικα καλο αλμπουμ! Γουστερνω σωστη αναβιωση 80’s τωρα τελευταια, απο πολλα συγκροτηματα! Και το βιντεο του Over the Top επικο ε.

τελικα,χτυπαει κορυφη αυτος ο δισκος.ισως να ειναι και ο δευτερος αγαπημενος μου για φετος.παντως σε αντιθεση με τους ενφορσερ,μου φαινεται οτι πανε και σε αλλα χωραφια πλην του κλασικου heavy metal.

Και εγω, και εγω… Γουσταρω τρελα…

εφυγε ο τραγουδιστής και ο κιθαρίστας απο αυτους ε…??
κριμα…ακουσα μια φορα το αλμπουμ και μου αρεσε…

ποσο τραγουδαρα ειναι το iron goddess of vengeance?

ΔΙΣΚΑΡΑ! :wink:
Εντάξει είναι θεούληδες οι τύποι. Το είχαν δείξει με το ep τους το high speed gto, και ήρθε η επιβεβαίωση με αυτόν τον δίσκο. Γενικά τον έχω λιώσει αυτόν τον δίσκο τους τελευταίους μήνες. Και παρέα σε αυτόν κάνει το diamonds τον τελευταίο μήνα. :wink:
Οι τύποι και σαν Holy Grail έπαιζαν απίστευτα.

+1

υγ. apple juice FTW! :wink: :stuck_out_tongue:

το ακουσα αυτες τις μερες και με εντυπωσιασε πραγματικα…
πολυ καλος δισκος, ελπιδοφορα μπαντα! :slight_smile:

Ωπ, δεν έχω γράψει εδώ βλέπω. Δισκάρα! Μαζί με Accept & Enforcer οι καλύτεροι HEAVY METAL δίσκοι της χρονιάς!

Ναι ειναι απο τους πιο δυνατους δισκους της χρονιας. Ελπιδοφορο ονομα αλλα η αλλαγη τραγουδιστη και κιθαριστα με κανει σκεπτικο… Αλλαξαν ηδη μια φορα τραγουδιστη τον Ιουνιο και στην θεση του Wyatt Anderson που τραγουδαει στον δισκο πηγε ο Michael Gremio και στην συνεχεια αλλαξαν και αυτον με τον Peter Ellis τον Σεπτεμβριο. Οποτε με τοσο ασταθες lineup εχουν προβλημα. Βασικος συνθετης και ιδρυτης της μποαντας ειναι ο μπασιστας Jon Leon ο οποιος παραμενει, αλλα με τοσες αλλαγες σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα δυσκολευουν τα πραγματα δυστυχως. Μακαρι να κρατησει το τωρινο lineup.

ετοιμάζουν νέο δίσκο για αρχές του 2011 λένε ,αρα πλησιάζει.na
να και ένα απο τα νέα track:
[B][U]http://www.youtube.com/watch?v=HjJAEz__Ol4[/U][/B]

[SPOILER]ψιλομέτριο θα έλεγα, πιο poser [/SPOILER]

πόζερ? δεν σε αντιλαμβάνομαι αγαπητέ

ον τόπικ το δισκίο είναι απολαυστικότατο και αναμένουμε το καινούργιο. το νέο κομμάτι είναι αφιερωμένο στο Dio και μου άρεσε αρκετά