White Wizzard

Τι έχετε να πείτε για αυτός?

Και νόμιζα πως αυτή η μουσική είχε πεθάνει.τελικά εκανα λάθος.

Παρτε γευση http://www.youtube.com/watch?v=c8-zehtCs7U

καλή φάση. δεν κόβεις και φλέβες αλλά το κατέχουν το όλο στυλάκι. περιμένω να ακούσω και το νέο άλμπουμ

περιμένω να βρω κανένα λινκ για το τελευταίο τους. είχα διαβάσει κτ για αυτούς σε μια κριτική του classic rock . όταν το ακούσω ξαναποστάρω .:slight_smile:

Πολύ συμπαθητικό συγκρότημα! Τους άκουσα για πρώτη φορά προχτές (με αφορμή τις αναφορές στο Χάμμερ, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε) και τους “πήγα” με τη μία εξαιτίας και ενός κομματιού τους, του 40 Deuces, στο οποίο κυριολεκτικά ξεπατικώνουν τους Priest και το Desert Plains! :stuck_out_tongue:

Το βιντεάκι τρελή καλτιά, πιο 80’s δε γίνεται! Επίσης γαμάει το εξώφυλλο του High Speed GTO, όπου ο τίτλος σχηματίζεται από τις κονκάρδες στο jacket που είναι με βάση τις γραμματοσειρές από Maiden, Priest και Tank! Εντάξει πόσο πιο θεϊλα! :smiley:

Δεν κοροϊδεύουν κανέναν, δεν προσποιούνται ότι είναι οι φωτισμένοι σωτήρες του μέταλ, κάνουν την καύλα τους για να περάσουν καλά κι αυτοί και ο κόσμος και πραγματικά ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ :!: :slight_smile:

Μου αρέσουν πάααααρα πολύ! Είδα το βιντεάκι του Over The Top και έπαθα πλάκα. Και το EP τους πολύ καλό!

μαλακαααα ντεζα βου επαθα οταν το ακουσα…

γενικοτερα ωραια φαση ειναι τα παλλικαρια…
το βιντεακι του over the top τρελη καλτια

Ειδα χτες στο TV WAR, το βιντεακι του Over The Top… Καλα ε, τρελο γελιο, μου αρεσε πολυ και το κομματι. Ειναι και το αγαπημενο μου ειδος αυτο που παιζουνε, θα ασχοληθω σιγουρα, μπραβο στα παλικαρια…

Δεν τους έχω ψάξει, αλλά πιστεύω ότι χώνουν όμορφα και παίζονται δεν. Τρομερό γέλιο το κλιπάκι του High Speed GTO, έχει βραβευτεί κιόλας. Ωστόσο δεν είναι και για χόρταση. Εντάξει παίδες, άμα θέλω να ακούσω traditional metal θα χώσω Sabbath… Έχω ακούσει το High Speed GTO και μόνο από εκεί έχω αγαπημένα κομμάτια (Red Desert Skies, Into the Night, το ομώνυμο, Megalodon). Σύντομα θα ακούσω και το ντεμπούτο τους & το καινούριο άλμπουμ.

To βιντεακι του over the top ειναι απλα κορυφή.

σχόλιο στο youtube

White Wizzard could be the next big band. Erase all the terrible music that the bands from the 90’s and 00’s gave to us. The bands from the 2010’s will bring back the good, fun, melodic heavy metal music that we need. Here is the start of the NWOTHM (New Wave Of Traditional Heavy Metal).

:lol::lol:

τους τυπους δεν τους ήξερα καν, αλλά τα δύο κομμάτια που άκουσα στο youtube πραγματικά σε πάνε στα 80΄ς. Εντάξει πλάκα έχουν. Βασικά μου θυμίσαν μια πιο Helloween (σε φάση χαρούμενη) έκδοση των Maiden, αν και εντάξει έχουν ξεπατικώσει τα μίσα ριφφς και σόλος των δεύτερων, ενώ τα υπόλοιπα μισά από Priest. Δεν είναι κακό να υπάρχουν τέτοια γκρουπ, ίσα - ίσα, απλά δεν μπορώ να τους πάρω και πολύ στα σοβαρά.

Το καλό βασικά είναι πως ούτε οι ίδιοι περνουν σοβαρά τον εαυτο τους αν δεις το βιντεάκι απο το over the top.

Και καλα κανουν. Βαρεθηκαμε τις σοβαροφανεις evil μουτσουνες.
Αυτο το Heavy Metal θελουμε. Παθιασμενο και διασκεδαστικο.
Iδανικη η χροια της φωνης και ιδανικος ο ηχος στις κιθαρες.
Στηριζουμε White Wizzard !!

μιας και μιλάμε για καλτ βιντεο , ας ευλογήσουμε το σπίτι μας μην πέσει κ μας πλακώσει …
αλλά δν ξέρω κατά πόσο το έκαναν επιτιδευμένα καλτ αυτοί …:stuck_out_tongue: (ή τους βγήκε )

Strikelight - Inner Voice

To GTO σπέρνει:lol::lol::lol::lol::lol:

Ενταξει απιστευτο τραγουδι τι να λεμε τωρα !!! :bow2:

Και μπλουζα Heavy Load o θεουλης… :bow2:

Η ελληνικη epic/heavy/power σκηνη αξιζει παρα πολλα.
Το θεμα ειναι ποσοι ασχολουνται με αυτην ωστε να ανεβει επιπεδο.

ρε κ το τραγούδι κ η δισκογραφία τους απίστευτη είναι . εγώ μόνο το βίντεο σχολίασα . πιστεύω πως τους βγήκε τόσο καλτ . αλλά στα @@ μας ! αυτοί είναι κ γιαυτό τους πάμε :smiley:

To video των Strikelight ειναι απλα TRUE.
Σκατα στις ‘‘πλαστικες υπερπαραγωγες’’ της Nuclear Blast.

:D:D:D

[SIZE=“5”]Μη βαρατε ρε μαλακες…ηταν κρυο…το ξερω![/SIZE]

O σερ Ίαν Μακέλεν είναι γκέι… ο Γκάνταλφ είναι γκέι… ο Μάνατζερ είναι γκέι…;
Κάνει γκέι χιούμορ πάντως.

Αγαπάμε μάνατζερ. Παράφορα. Έντιτ. Αν ξέρεις, μπορείς να μου την πεις με το άβατάρ μου. Αν όχι, άρχισε να βλέπεις Family Guy.

Έντιτ 2. Zητώ συγγνώμη για το οφφ-τόπικ

άκουσα το αλμπουμ τους. καλή φάση . πιστεύω πως θα αρέσει σε λάτρεις του είδους . γενικά θα έλεγα πως΄οι συνθέσεις έχουν το στυλ των Maiden εποχής Powerslave με μια πινελιά από Priest . καλό μ ακούστηκε με την πρώτη αυτιά . σίγουρα μια καλή κυκλοφορία .:slight_smile: