Nα πω την αλήθεια, ανησυχώ λιγάκι για την τύχη του παρόντος καθότι το…deathcore(και μπάντες του σιναφιού) ως μουσικό είδος I[/I] δεν χαίρει και τόσης εκτίμησης στη χώρα μας -ίσως εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Σαν να μην άγγιξαν οι αμερικάνοι από το Κνόξβιλ του Τέννεσυ, τις…υψηλότατες απαιτήσεις ξέρω-γω-τι των… ΟΚ γούστα είναι αυτά, στην τελική.Φρέσκια μπάντα (σχηματίστηκαν το 2006) με μικρή ιστορία. Οι συχνές αλλαγές line-up ίσως να μην ωφέλησαν πολύ τη μπάντα (Brandon Cagle, Kevin Lane, Derek Martin που έφυγαν),αλλά δεν έπαυαν να βγάζουν τον ένα πορωτικό δίσκο μετά τον άλλον. Τέσπα, δεν θα προβώ σε ανάλυση εδώ. Όσοι πιστοί, προσέλθετε…
Ωραίος αρχικά. Πριν κανά μήνα έπεσα τυχαία σε ένα κομμάτι από το ομώνυμο album, το κομμάτι είναι I,Dementia το οποίο με πώρωσε. Γενικά το album το βρήκα πολύ καλό. Δεν το βαρέθηκα. Υποθέτω ότι ισχύει ο κανόνας πως θα βρω τα προηγούμενα ακόμα καλύτερα? δεν έψαξα τα υπόλοιπα (με έφαγαν οι saturnus βλέπεις). Πάντως από τα καλύτερα που έχω ακούσει σε αυτό το είδος.
Πάντως ισχύει οτι το deathcore δεν χαίρει και τόσης εκτίμησης στη χώρα μας. Και εγω λίγο που πήγα να το ψάξω δεν τρελάθηκα και πολύ. Μόνο με Despised Icon τρελάθηκα.
Εντάξει όλα τα -core δεν είναι τόσο για κράξιμο. Whitechapel γουστάρω. Έχω ακούσει μόνο The Somatic Defilement και This Is Exile. Θα ψηφίσω το πρώτο γιατί μου άρεσε περισσότερο. Τα άλλα 2 θα τα ακούσω τώρα. Μου αρέσουν αλλά δεν νομίζω να ψάξω και άλλες μπάντες core, εκτός από αυτές που ξέρω ήδη.
Το sample είναι ότι λέει το μήνυμα μου από κάτω. Όποιος ξέρει ή ψάχνεται θα καταλάβει. Έχουμε και κάποιες συμπάθειες.
Και εκτός από αυτό στηρίζουμε γιατί “Whitechapel is the district of London where Jack the Ripper committed the murder of at least five prostitutes in the late 1880s.”
Σημείωση :::Έχω ακούσει και το τελευταίο… Λάθος μου…αλλά θα το ξανά κάνω τώρα!