WHITESNAKE - Αθηνα 9/7/2022

Οι θρυλικοί βασιλιάδες του rock 'n roll Whitesnake έρχονται στην Ελλάδα για μία και μοναδική αποχαιρετιστήρια συναυλία στην Αθήνα, στις 9 Ιουλίου 2022!

Οι πρωτοπόροι του hard rock αποχαιρετούν τους πολυάριθμους θαυμαστές τους με ένα live που θα συνδυάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες (έχουν στο ενεργητικό τους έναν από τους μεγαλύτερους back catalogues, που εκτείνεται σε περισσότερα από 40 χρόνια!)

9 Ιουλίου 2022! Τα εισιτήρια είναι ήδη προς πώληση:
📍 www.eventation.gr/whitesnake
📍www.viva.gr/tickets/festival/music/whitesnake

2 Likes

Χωρις ενα δυνατο σαπορτ (μπορει και δυο) δεν δικαιολογειται το 50ρικο,τουλαχιστον εγω δεν το δινω σε ενα καλοκαιρι με τοσες επιλογες.
2 φορες που τους ειδα, το 2008 με def leppard στο καραισκακης και το 2011 με priest δεν τρελαθηκα κιολας

Με JP ηταν χαλια, δεν εβγαινε φωνη. Με DL ηταν λιγο καλυτερα, αλλα και 3 χρονια παλιοτερα. Πραγματικα καλοι ηταν στον Λυκαβητο το 2003, αλλα νταξ, εκανα αλμα αλλων 5 χρονων πισω. Εκει παντως τους ευχαριστηθηκα. Το καλοκαιρι θα παω μονο αν πραγματικα αξιζει το Billing.

2 Likes

Α ρε, θυμήθηκα τα νιάτα μου, που ο Γάκης μας είχε φέρει στα Γιάννενα τη μια χρονιά Glenn Hughes και την άλλη Whitesnake και παραληρούσαμε όλοι!

2 Likes

Ανακοινωσαν 6 ιουλιου βελιγραδι με dead daisies, μαλλον το ιδιο θα ισχυει και εδω

Οι Dead Daisies θα ερθουν στο Ριλις απ’ οσο θυμαμαι.

1 Like

Νομίζω ότι η μόνη καλή τους συναυλία στην Ελλάδα ήταν αυτή του Λυκαβητού. Τις άλλες δύο φορές που τους είδα, με Scorpions και Priest, ο Coverdale κυριολεκτικά δεν ακουγόταν.

1 Like

Καλα λες, εχουμε χασει τη μπαλα

Καλυτερα μηπως και ερθουν οι europe

Με Dead Daisies support ισως αλλαξω γνωμη. Εξακολουθει να μοιαζει ακριβο εισιτηριο παντως.

Ακριβό πολύ για έναν Coverdale τελειωμένο.

2 Likes

Δεν διαφωνώ απλά έχετε υπόψη σας ότι οι αποχαιρετηστήριες περιοδείες είνα πάντα πιο ακριβές. Οι καλιτέχνες ζητάνε περισσότερα, ως μια τελευταία ευκαιρία για cash in. Αυτο συνέβει με όλες τις αποχαιρετηστήριες που έχουν πέσει στην αντίληψη μου, είτε πήγα, είτε όχι. Ενδεικτικά αναφέρω sabbath, skynnyrd, slayer.

2 Likes

Εν τω μεταξυ τα σχολια στα σοσιαλ κατω απο την ειδηση της συναυλιας ειναι χωρισμενα σε 2 αποψεις, την απογοητευση οσων τους ειχαν δει στις τελευταιες εμφανισεις (πανε κιολας 11 χρονια ε) και στον ενθουσιασμο οσων ηταν πολυ μικροι για να ειναι στις τοτε συναυλιες.

1 Like

Από μένα, ό,τι είπε ο @jonkyr για την προϊστορία των συναυλιών.

Ευχαρίστως ναι, αλλά όχι…

2 Likes

Λυκαβηττο τον είδα ήταν απλά επαρκής δεν ξετρελάθηκα. Ίσως φταίει που μια βδομάδα νωρίτερα ειχα δει Dio και οι συγκρίσεις ήταν πολύ κατά.
Σίγουρα καλύτερος από τη φορά με Deaf Leppard όπου ήταν απογοήτευση στο Καραϊσκάκης.
Τρίτη φορά δεν άντεξα.
Ακόμα δεν αντέχω.

1 Like

Τους είχα δει στο Καυτατζόγλειο πάρεα με scorpions,με την καλή τους σύνθεση.Με hoekstra δεν ψήνομαι,όχι γιατί δεν είναι καλός κιθαρίστας,απλά γουσταρα Doug περισσότερο.

Ούτε με playback δεν αξίζει ο παππούς πλέον,ακόμα και τα remasters που έκανε ήταν χαλί μαύρο τα φωνητικα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τους είδα. Η δεύτερη ήταν με Priest το '11. Εκείνη την βραδιά, πάντως, με Scorpions ήταν φοβεροί και είχαν σβήσει για μένα τους Γερμανούς (παρότι πήγα για την πάρτη τους, καθώς περίμενα πως και πως να δω Scorpions).

Το '11, ο David ζοριζόταν πολύ με τη φωνή του.

1 Like

Είδα πάλι το λάιβ του 2003.υπαρχει όλο στο γιού τούμπ .με τρελή σύνθεση τότε.Μεντόζα κτλ.
Χωρίς κινητά ,χωρίς να ξέρεις το σετλιστ από πριν. Νομίζω τρομερή απόδοση. Με το που σκάει bad boys. Πρέπει να έφυγα 5 σειρές μπροστά.

1 Like

link?

Ας καταθέσω κι εγώ τις εμπειρίες μου από live Whitesnake, που περιλαμβάνουν την εμφάνιση του 2011 όπου ο Coverdale ήταν κάτω του μετρίου και η εμφανιση των Priest λίγη ώρα αργότερα επιδεινωσε τις ήδη χλιαροτατες εντυπώσεις (και έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε), αλλά και μια headline συναυλία στο Κάστρο το 2006 που, δεν ξέρω αν έφταιγε η ιδανική τοποθεσία, το ότι πήγα με τα πόδια και δεν χρειάστηκε να κάνω ταξίδι ή η εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου, αλλά μου έχει μείνει ως πάρα πολύ καλή (όμως ήταν 15 χρόνια πριν!)

Παρεμπιπτόντως, μιας και μιλάμε για αποχαιρετιστηριες περιοδείες, την προηγούμενη χρονιά, το 2010, μας είχαν επισκεφθεί και οι Scorpions, στα πλαίσια της “τελευταίας περιοδείας” για το “τελευταίο δίσκο” τους. Δυο album και αμέτρητες συναυλίες αργότερα, νομίζω ότι έχουν σπάσει κάθε σχετικό ρεκόρ!

2 Likes
4 Likes