Για κάποιο λόγο μου θυμίζει κάργα το Still of the Night. Δεν είναι απαραίτητα καλό αυτό…
Χμμμ δε ξέρω να πω την αλήθεια δε μου το θύμισε το συγκεκριμένο καθόλου. Σίγουρα όμως θυμίζει τον ήχο της εποχής εκείνης που για μένα προσωπικά είναι πολύ καλό!!!
Αααααα ρε πούστη Cov παλιόγρια!!!
Μου αρεσε αρκετα το πρωτο δειγμα. :thumbup:Οντως θυμιζει κομματι απο τα 80’s και ο Coverdale φαινεται σε καλη κατασταση. Βεβαια αλλο στο στουντιο, αλλο live. Καλη η πρωτη εικονα παντως.
Καλό είναι…αλλά ο Coverdale πλέον είναι μόνο για studio τον είδα πριν 4 περίπου χρόνια Live και ήταν χάλια…κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα
Το ιδιο εχω πει και εγω, αλλα θελω πολυ να με διαψευσει.
εγώ ακόμα περιμένω νέο εξώφυλλο απ’ τους whitesnake!
ρε σεις.ΡΕ ΣΕΙΣ…
ετουτο ειναι καλο…
όντως το sample φαίνεται υποσχόμενο ,
δυνατές κιθάρες και τα φωνητικά του David μια χαρά και ωραίος ήχος .
αντε ρε David βγάλε το hard rock δίσκο του 2011 !
[SPOILER]αν και επιμένω οτι θα ήθελα έναν πιο bluesy δίσκο ,με ένα-δύο ακουστικά κομμάτια [/SPOILER]
Ενταξει μικρουτσικο ειναι το δειγμα αλλα ακουγεται ωραιο. Υπομονη τωρα 2 μηνες
Καινούριο video για το Love Will Set You Free.
http://www.youtube.com/watch?v=TOwd30wXc-0&feature=player_embedded
Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα. Το ρεφρέν χάνει.
Όμορφο τραγούδι, ισορροπεί ανάμεσα στην προ και μετά 1987 περίοδο. Όμορφο video-clip… Whitesnake Forevermore!!!
To ρεφρέν μου θυμίζει Talisman… :-s
Μια χαρά τραγούδι μου φάνηκε…αν έχουμε τέτοια τραγούδια στο δίσκο, θά’χουμε μια καλή φυσική συνέχεια του προηγούμενου, κιαυτό μου φαίνεται καλό:):!:
__Εγώ πάλι άκουσα “καινούριους” Whitesnake μετά από πολλά χρόνια και ενώ περίμενα να ακούσω κάτι αδιάφορα και μέτριο, νομίζω πως άκουσα κάτι ενδιαφέρον, δυνατό και καλό. Εντυπωσιακό!
__Και ωραίο video clip.
__To δε ρεφρέν δε με χάλασε καθόλου. Δε με ενθουσίασε /αποτυπώθηκε /απογείωσε τα πολύ ωραία κουπλέ, αλλά πολύ αξιοπρεπές… Μακάρι να έχουμε ένα δίσκο σαν το τελευταίο των Europe (όπου μετά απο πολύ καιρό ήταν κάτι παραπάνω από καλή αλλά χρυσή μετριότητα), που είχε και μερικές πολύ-πολύ καλές εκπλήξεις μέσα (αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ παραγωγή… δε μπορώ να τον ακούσω γμτ! :().
__εδώ η παραγωγή δείχνει δυστυχώς στο ίδιο “μοντέρνο” στυλ του ηχογραφώ με σούπερ ποιότητα και τεχνολογία και αφού δέσουν όλα σκοτώνω τις δυναμικές και τη μουσικότητα “για ν’ ακούγεται δυνατά στο ραδιόφωνο /mp3”. Αλλά ευτυχώς σε καμία περίπτωση κοντά στα χάλια των Europe ή των Metallica.
__Ας περιμένουμε να το ακούσουμε και σε καλή ποιότητα (δε περίμενα να το πω αυτό ξανά για τους αγαπητούς Whitesnake!). 8)
Καλο σε γενικες γραμμες το κομματι για πρωτο δειγμα,δεν μου αρεσαν τα ντραμς,ελπιζω να ειναι πιο δυναμικα στα υπολοιπα κομματια,το ρεφρεν οντως θα μπορουσε να ειναι καλυτερο.
Ωραίο τραγούδι με σολάρα.
Πολυ καλο το τραγουδι, δεν ειναι κατι το απιστευτο, αλλα καλυτερο απο οτι θα μπορουσαμε να περιμενουμε… Μακαρι να εχει ενα τετοιο καλο επιπεδο ολος ο δισκος…
Υ.Γ. Ρε 'σεις πως εγινε ετσι ο Coverdale?
Eμ, αγκαλιά με τη γυαλισμένη παραγωγή πάνε και οι βαφές…
Άσε ρε γίγαντα το μαλλί σου άσπρο, δείξε περήφανα τις ρυτίδες σου (στο δρόμο τις απέκτησες…) και βγάλε και ένα δίσκο επιστροφής στον ήχο 77-85 ή και πιό bluesy :roll:, εκεί θα αξιοποιηθεί και καλύτερα η φωνή σου στο σημερινό της εύρος!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (για την επιστροφή στον προ-1987 ήχο και για το ότι ταιριάζει γάντι στη φωνή του) όμως με αυτούς τους κιθαρίστες ειδικά, χλωμό το κόβω!! !:lol: