Whitesnake - Forevermore

Ναι, πιθανότατα θα έπρεπε να αλλάξει όλη την μπάντα, αν και ο Aldrich ίσως και να μπορούσε να προσαρμοστεί!

Διέρρευσε

1η ακρόαση: Αρκετά καλό album ακούγεται πολύ ευχάριστα και θυμίζει πραγματικά παλιές καλές εποχές. 2-3 χαλαρά σημεία με μπαλαντοειδή κομμάτια, 1-2 τραγούδια δεν μου πολυάρεσαν αλλά γενικά ο δίσκος και σίγουρα θα τον ακούσω αρκετά!

Ο φωνή του Cov δεν ενθουσιάζει κιόλας αλλά είναι μια χαρά!!!

Σαν πρωτη γευση,2-3 αρνητικα πρωτα,δεν μου αρεσε γενικοτερα ο ηχος των ντραμς στα περισσοτερα κομματια,το ειχα επισημανει κ για το single οταν βγηκε,καπου χανει νομιζω,μετα οι κιθαρες μου ακουγονται λιγο μπουκωμενες,η φωνη του Cov φαινεται οτι στις μπαλαντες κ στα πιο mid tempo τα καταφερνει καλυτερα ενω οταν ειναι να γκαζωσει χαρακτηριστικα δεν μπορει,τρανταχτο παραδειγμα η κραυγη που προσπαθει να βγαλει στο “My Evil Ways” 3’12’’ και ακουγεται ψιλοχαλια.

Κατα τα αλλα υπαρχουν καποια καλα τραγουδια,αλλα μου φανηκαν αδιαφορα,ενω αλλα συμπαθητικα,θεωρω οτι δεν ειναι καλυτερο απο το Good to be Bad,ενα κλικ πιο κατω ισως,παντως ειναι ροκια ο δισκος,εχει δυναμη,εχει καλα σολο.

Αδιάφορο. Στο λαιβ θα τον ευχαριστηθούμε (ελπίζω) και το κεφάλαιο Whitesnake τελειώνει οριστικά για μένα πλέον. Κρατάμε τις ωραίες στιγμές του παρελθόντος.

Stef, τον Reb Beach τον γουστάρω 22 χρόνια τώρα από τότε που τον άκουσα να κατεβάζει παπάδες στο πρώτο Winger (όπου η μουσική που έπαιζαν δεν ήταν και ακριβώς του γούστου μου…) Από τότε τον παρακολουθώ με Alice Cooper, Dokken, ξανά Winger και Whitesnake και έχω και την σχετικά σπάνια κυκλοφορία του “The fusion tapes” όπου ο Reb παίζει απελευθερωμένος ένα είδος που γουστάρει αλλά δεν έχει… “ψωμί”. :roll:
Παρ’ όλα αυτά δεν θεωρώ πως είναι ο ιδανικός παίχτης για τους Whitesnake γιατί έτσι και αλλιώς παίζει λιγότερα lead από τον Aldritch, αλλά και γιατί εγώ θα ήθελα να δώ την μπάντα να επιστρέφει στον ήχο του Ready and Willing π.χ.

Ωραια, και αναρωτιομουονα τι θα ακουσω στο λεωφορειο. Εντυπωσεις το απογευματακι :slight_smile:

Edit
Με μία δυο ακροασεις για την ωρα ακουγεται σχεδον ετσι οπως το περιμενα. Σε ικανοποιητικα επιπεδα για μενα. Μια χαρα:thumbup:

Μια χαρά ειναι.Ακουγεται πολυ ευχαριστα :slight_smile:

Από μία πρώτη ακρόαση μου αφήνει ένα blues feeling που μου είχε λείψει από τους Whitesnake από το 87 και μετά. Όχι ότι δεν είναι Αμερικανιά, αλλά είναι, πως να το πω, “λιγότερο Αμερικανιά”. Το Love Will Set You Free είναι μετριότατο και δεν ξέρω γιατί το διάλεξε για πρώτο single. Θα μπορούσε να βάλει ένα από τα δύο πρώτα. Τα Fare Thee Well και Whipping Boy Blues κατ’ εμέ ξεχωρίζουν. Γενικά το περίμενα πολύ χειρότερο και μου προέκυψε καλό!

για αυτούς που θα αγοράσουν τον δίσκο υπάρχει και αυτό…

*όπως και μια έκδοση με dvd

Το νέο album των Whitesnake ?Forevermore? κυκλοφόρησε παγκοσμίως και ήδη βρίσκεται στο top50 πολλών χωρών. Στην Αμερική καταλαμβάνει τη θέση 48 των 200 καλύτερων δίσκων γι? αυτό τον μήνα.
Όσο για τα νούμερα της Ευρώπης οι Whitesnake τα πήγαν ακόμα καλύτερα: Θέση 6 στη Σουηδία, 11 στη Φιλανδία, 15 στη Τσεχία, 16 στη Γερμανία, 17 στην Ελβετία, 27 στην Αυστρία, 41 στην Ιταλία και 42 στις Ολλανδία και Πολωνία.
Να θυμίσουμε πως οι Whitesnake θα επισκεφτούν τη χώρα μας τον προσεχή Ιούλιο.

…σε μας τίποτα;:):!:

Αντε βρε αρκουδεηδες, δεν εχει αλλα σχολια??? :stuck_out_tongue:

Επειτα απο ενδελεχη ακροοαση της τελευταιες 3 εβδομαδες (παροτι το πηρα την μερα που βγηκε #-o), μπορω να εκφρασω και 'γω μια αποψη.

Λεπον, εδω εχουμε το καλυτερο αλμπουμ με την συμμετοχη της Γριας τα τελευταια 20 χρονια. Παραγωγη δυνατη αλλα χωρις να πνιγει τις δυναμικες, αποδοση μελων αψογη, σολαρες και φυσικα συνθεσεις ανταξιες του τεραστιου ονοματος WHITESNAKE. Δεν θα το συγκρινω φυσικα με πχ. “1987” και “Slide it in” αλλα εχουμε ενα αλμπουμ ΜΠΟΜΠΑ εν ετη 2011.

Ξεχωριζουν τα Tell me how, Love will set you free (ΣΟΛΑΡΑ!), υπερκομματος το Steal your hear away που θα ηταν μεσα στα καλυτερα κομματια οποιουδηπωτε αλμπουμ τους και για το τελος…FOREVERMORE. Μαγκες, αυτο ειναι σιγουρα ενα απο τα κορυφαια κομματια της καριερας του Covernator. Κομματι-ανατριχιλα απο την αρχη μεχρι το τελος.

Ενα 8/10 το παιρνει με το σπαθι του γιατι εκτος απο τις κορυφες του μπορει να εχει κομματια που δεν με τρελαινουν αλλα απο την αλλη κατα την αποψη μου δεν εχει fillers.

+1. Το ομώνυμο είναι, με μία λέξη, ΕΠΟΣ. Το καλύτερο μάλλον του άλμπουμ και κομμάτι που είχαν πολύ καιρό να βγάλουν. Κατά τ’ άλλα υπάρχουν 1-2 πιο αδύναμα κομμάτια, αλλά γενικά ο δίσκος σπέρνει.

WHITESNAKE ΤΡΕΛΛΑ!!!ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ [U]HARDROCK[/U] ΣΥΓΓΡΟΤΗΜΑ!!!..