Whitesnake live in Greece

Ευτυχώς!! Έτσι θα μπορέσω να απολαύσω τον David για περισσότερη ώρα :smiley:

P.S.: Είχε γίνει αντιληπτό… thanx anyway :wink:

Τι να λέμε τώρα… Άκόμα και η κλανιά του είναι προκλητικά σεξοπορνοδιαστροφική…
Μαζί με τον Dio οι αγαπημένοι μου rock τραγουδιστές ever

kai o joey pou sygkatalegetai…??? se aftous pou thes na pareis?? esy rock_sugar kala tha kaneis na mazevesai giati eimai antrogynaika kai derno… :lol: :lol: liga me ton david… :lol:

Tου Joey η φωνή εκπέμπει άλλου είδους ερωτισμό… Ευαίσθητο κι αγγελικό!!!

Όταν θα θελήσω να γίνω παιδεραστής θα έχω μουσική υπόκρουση μόνο την φωνή του Joey…

Ενώ η φωνή του David είναι για πιο πρόστυχα πράγματα…

Θα τους κάνω πρόταση για ένα ντουέτο…

Ο απόλυτος συνδυασμός

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

otan tha tous kaneis tin protasi, fonakse me na pairno mati…pou toso mou aresei… :lol: :lol:

Ωραίοι οι scorps,γαμάνε οι scorps αλλά τους σιχάθηκα πια!Σε λίγο θα συμπληρώσουν ένσημα και θα τους βγάλει και σύνταξη το Ελληνικό κράτος!Έλεος φτάνει ρε παίδες,κάθε χρόνο τα ίδια!Φέτος θα πάω μόνο για Whitesnake.Kαι για David!!Chk chillin θα παλέψω μέχρι τέλους για τον David να το ξέρεις!!

Ama pigainame egw kai o koukos stous Scorps tote fysika kai den tha erxotan syxna! Alla otan kathe xrono exoume 20-40.000 koukous… :lol:
Poly kalo paketo pisteyw,se kalous synayliakous xwrous kai me poly logikes times! Special tha einai!

Μακάρι!Απλά σπάζομαι γιατί σκάει μύτη η Σάρα και η Μάρα.Ο κάθε άσχετος παλιοτρέντουλας

Έλα μωρέ!! Απεναντίας, θα έπρεπε να χαίρεσαι γιατί τους δίνεται η δυνατότητα να ακούσουν καλή μουσική :smiley:

Egw perisy eimoun 1h seira kai den eixa kanenan xekarfwto trend-a stin mapa mou! An kai re paidia edw pou ta leme egw goustarw na vlepw anthrwpous pou exoun mikrh sxesh me ena sygrothma na kathontai stin kerkida kai na diaskedazoun me to optiko-akoustiko theama pou parakolouthoun. San na pigenoun cinema! Vevaia tous maidanous xeroles kaneis den tous paei wstoso kala den tha itan na akougame kapoion 40arh,me mikrh sxesh thn rock/h.metal na leei:“shmera den exw na kanw tipota to idiaitero,as paw ston tade,kalh fash tha einai kala tha perasw…”. Alla eipame ta akra mas tin psilodinoun… :?

Έλα μωρέ!! Απεναντίας, θα έπρεπε να χαίρεσαι γιατί τους δίνεται η δυνατότητα να ακούσουν καλή μουσική :smiley:

Έλα μωρέ!! Απεναντίας, θα έπρεπε να χαίρεσαι γιατί τους δίνεται η δυνατότητα να ακούσουν καλή μουσική :D[/quote]

Χαλάνε την αισθητική μου!! :wink:

Έλα μωρέ!! Απεναντίας, θα έπρεπε να χαίρεσαι γιατί τους δίνεται η δυνατότητα να ακούσουν καλή μουσική :D[/quote]Ayto skeftomai kai egw kammia fora! Oti kati tetoia gegonota borei na einai h aformh gia an vgoun apo ton mousiko tous vourko!

Έλα μωρέ!! Απεναντίας, θα έπρεπε να χαίρεσαι γιατί τους δίνεται η δυνατότητα να ακούσουν καλή μουσική :D[/quote]Ayto skeftomai kai egw kammia fora! Oti kati tetoia gegonota borei na einai h aformh gia an vgoun apo ton mousiko tous vourko![/quote]

Αυτό δεν γίνεται!Once σκυλάς always σκυλάς!!!

Έλα μωρέ!! Απεναντίας, θα έπρεπε να χαίρεσαι γιατί τους δίνεται η δυνατότητα να ακούσουν καλή μουσική :D[/quote]

Χαλάνε την αισθητική μου!! :wink:[/quote]

Το περσινό sold out στο Καραϊσκάκι (με όλους τους φλώρους μέσα και εμένα που δεν προνόησα απ’ έξω :? ), έπεισε τον Ολυμπιακό ότι μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά με συναυλίες γνωστών ονομάτων κατά το καλοκαίρι. Πράγματι, φέτος φέρνουν μεγάλα ονόματα. Αλλά κάνουν λάθος, φέρνουν μεγάλα ονόματα για τους φλώρους (J.Lo., 50 Cent, Ricky Martin, Shakira, κτλ). Η πιθανή μη επιτυχία των φετινών συναυλίων, δε νομίζω ότι θα πτοήσει τη διοίκηση του σταδίου, αλλά θα τους δείξει ότι μόνο το ροκ κοινό πάει σε συναυλίες…

Ηθικό δίδαγμα: Με τη βοήθεια των φλώρων, του χρόνου θα έχουμε AC/DC !!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Kalo skeptiko… :? :lol:

Χαλάνε την αισθητική μου!! :wink:[/quote]

Το περσινό sold out στο Καραϊσκάκι (με όλους τους φλώρους μέσα και εμένα που δεν προνόησα απ’ έξω :? ), έπεισε τον Ολυμπιακό ότι μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά με συναυλίες γνωστών ονομάτων κατά το καλοκαίρι. Πράγματι, φέτος φέρνουν μεγάλα ονόματα. Αλλά κάνουν λάθος, φέρνουν μεγάλα ονόματα για τους φλώρους (J.Lo., 50 Cent, Ricky Martin, Shakira, κτλ). Η πιθανή μη επιτυχία των φετινών συναυλίων, δε νομίζω ότι θα πτοήσει τη διοίκηση του σταδίου, αλλά θα τους δείξει ότι μόνο το ροκ κοινό πάει σε συναυλίες…

Ηθικό δίδαγμα: Με τη βοήθεια των φλώρων, του χρόνου θα έχουμε AC/DC !!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ναι ουου!Πώς το θέλεις?Με τζατζίκι η χωρίς?Dream on φίλε μου!! :cry:

Εμένα μου αρέσει που δεν είναι ακριβά τα εισιτήρια, σε αντίθεση με τους Stones που μας τον πιάνουν και καθόμαστε κιόλας! Εδώ νομίζω φαίνεται ποιος αγαπάει τη rock και ποιος το χρήμα… (Συγγνώμη που μιλάω έτσι… :? )

O David είναι λίγο άρρωστος, αλλά αύριο θα εμφανιστεί κανονικά. Ελπίζω εδώ να είναι καλά… [-o< We wish you well…

Doug Aldrich στη μία κιθάρα και Reb Beach στην άλλη και με τον αρχηγό (αν και Πάριος Αγγλίας μου κάνει) θα τα σπάσουν. ΦΩΝΑΡΑ!!!
Τους είδα στο Λυκαβηττό το 2003 και γάμησαν