Αν ολα πανε καλα (και ετσι δειχνει, οτι πανε καλα…)
Athens 19/7 με Scorpions
Thessaloniki 21/7 με Scorpions
Ioannina 22/7 στο Castle Rock
Ε ε ε ε ερχονται!!!
Ωραία πράγματα
akougete endiaferon…
Ωραίο πακέτο!
Μακάρι να τα βρουν και οι Crue με τους Stones και να δουμε και αυτό το δίδυμο στο ΟΑΚΑ
de tha pao… :lol: :lol: :lol:
Ούτε εγώ…
Ούτε εγώ…
:P[/quote]
ναι καλα καλα λειπει ο Μαρτης…
Ερώτηση: Στα Ιωάννινα θα παίξουν full setlist;; Γιατί υποθέτω πως με τους Scorpions δε θα παίξουν πάνω από ώρα…
Ετοιμαστείτε για εκδρόμα…(Karvou θα μας φιλοξενήσεις εεε;; )
πιστευω καταλαβαινετε γιατι επιλεχθηκαν τα Ιωαννινα σαν τριτη πολη …
ego pantos leo na pao kai stin thesaloniki…kai meta na noikiaso kana vanaki kai na kano volta ton kosmo gia na tous ksanado…
:lol: :lol: :lol:
hm kai stis 3 paw. a btw. kati mou leei oti oi scorps tha nai support. epishs - mallon blepw 1,5 ora o kathenas or so…
Εννοείται ρε! Βέβαια, δεν έχω σπίτι εκεί, αλλά άνετα κανονίζουμε μία πολύ jet εκδρομή στα Ζαγοροχώρια (θα μένουμε Πάπιγκο εννοείται, εγώ δε το κουνάω από το χωριό μου!!!) με bonus εκδρομή στην καταπληκτηκή Δρακολίμνη και rafting στο Βοϊδομάτη.
Ίσως να το κάνουμε και οpen invitation για όσους ενδιαφέρονται (αρκεί κάποιος να αναλάβει το λιγοστό τρέξιμο γιατί εγώ αρκετά έτρεξα για άλλες εκδρομές φέτος… )
Γιατί οπτικά είναι η πιο ωραία πόλη της Ελλάδος;
(οπτικά είπα, μη με φάτε. Το ξέρω ότι πλέον ψιλομυρίζει η λίμνη )
Γιατί οπτικά είναι η πιο ωραία πόλη της Ελλάδος; [/quote]
eeeeeeeeee…de tha to lega…sorryyyyyyyyyyyyyyyy…
Γιατί οπτικά είναι η πιο ωραία πόλη της Ελλάδος; [/quote]
eeeeeeeeee…de tha to lega…sorryyyyyyyyyyyyyyyy…[/quote]
(Ωχ, κάποιος έχει πάει) #-o
Γιατί οπτικά είναι η πιο ωραία πόλη της Ελλάδος;
[/quote]
Mπαα,μάλλον ο Γάκης (που το διοργανώνει) έχει καλά κονέδια απ’ότι φαίνεται.Και πέρυσι είχε φέρει Glenn Hughes.Πάντως μπορώ να διαθέσω το σπίτι μου για να φιλοξενήσω κάποιες
Α και το rafting στο Βοιδομάτη όλα τα λεφτά 8)
w re manaaaaaaa!pali fetos oi scorpioi sta merh mas!!! dn xerw gia esas egw pantos tha paw na tous dw k athens k salonika gia 3h fora…tis 2 prohgoumenes emeina POLY ikanopoihmenh!
Γουστάρω πολύ που θα έρθουν και οι Scorpions και οι Whitesnake!!! Στα Γιάννενα θα είναι τέλεια… 'Εμαθα πως η ατμόσφαιρα στο κάστρο είναι μαγευτική και αν δεν έχεις εισιτήριο, πάλι μπορείς να δεις και να ακούσεις φυσικά σα να είσαι μέσα… Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά αξίζει το ταξιδάκι…
Στα Γιάννενα πάντως θα είναι μόνο οι Whitesnake. Απλά σε περίπτωση που δεν είχε γίνει αντιληπτό 8)