δεν μπορεί να κυκλοφορεί αυτό ως live δίπλα σε άλλα που είναι πράγματι live…
μας δηλώνει όμως ο DC ότι “είναι 100% live ό,τι ακούτε” άσε μας ρε David…τα καινούρια κομμάτια είναι φοβερά,βγάλε κανένα δίσκο κι άσε το δούλεμα…
Τι είναι;; Το ένα χειρότερο απ’ τα άλλο κατ’ εμέ. Αν είναι να βγάλει τέτοιο δίσκο…Ας συνεχίσει τα live καλύτερα :lol:
Eμενα παντως μ’ αρεσουνε. Ειναι πιο heavy απο συνηθως μου φαινεται.
cozy ginese grafikos - kala ein ta kommatia - pio slide it in k ets kai pio heavy kapws…
alla ntaks ---- den sygkrinonte me to epiko prohgoumeno solo tou - thelei kapws kalytera refrainia gia na goustaroume poly… kalo einai gia tourta sto live…
Έτσι ακριβώς.
O Coverdale είναι γαμάτος τραγουδιστής…Ήταν μάλλον…Δυστυχώς δεν νομίζω να είναι όπως παλιά…Εχει πάσει πολύ τωρα τελευταία…
οι 3 ροκιές είναι γαμάτες…η μπαλάντα είναι μπλιαχ…
if you want me…τι κομμάτι!!! κομματάρα!!!
Ειδα επιτελους κι εγω το dvd και εχω να πω τα εξης:
-Ο DC δειχνει πολυ “γερος” και …μιαζει καπως σαν woman. θα μπορουσε να εχει
καλυτερη εμφανιση εστω κι αν εινναι 55.
-H φωνη του εχει χαλασει αρκετα αλλα νταξει καπως το παλευει να το σωσει.
-Εχει πολλες γρηγορες εναλλαγες στα πλανα και το γκρι φοντο για μενα ειναι κουραστικο.
-Σαν φροντμαν ο DC ειναι φοβερος, δειτε μονο το take me with you και θα καταλαβετε
-Μου αρεσε πολυ ο beach, αρκετα κεφατος.
-Το κοινο καλο ηταν(πολλους χοντρους ειχε ρε γτπ!)
Γεινκα ειναι ενα DV Dκαλο , οχι κατι το φοβερο, αλλα
η ουσια ειναι οτι περνας καλα.
Σαφως και περιμενα περισσοτερα σαν πρωτο DVD των WS αλλα νταξει…, ο David μας ειχε προειδοποιησει.
Εχει δει κανεις το starkers in tokyo να μου γνωμες?8)
κορυφή…σε κάτι τέτοια ο Dave είναι άπιαστος,αν και σε ένα παρόμοιο unplugged here I go again που είδα,με τον Aldrich κιθάρα,η φωνή ήταν κατά πολύ χειρότερη
H skinothesia tou DVD borw na pw oti me enthousiase, ap’tis kalyteres pou exw dei. Aytes oi enallages planwn kai to apsromayro den me kourase proswpika antithetws me evale poly mesa sto klima. Oson afora to “Starkers…” poly aneyro mou fanike re paidia, san na ta para-egdyse ta kommatia…
1987-2007 , τι εγινε ρε γμ ολοι γιορταζουν τα αλμπουμ που βγαλανε πριν 20 χρονια… βλεπε gnr AFD, τωρα κ οι whitesnake για το 1987(καλο αλμπουμ ε?:lol: )