Νεκρή η Whitney Houston

Δεν εχει καμια σχεση με το ροκ νομιζω αλλα φυσικα ειναι μια τεραστια μουσικη προσωπικοτητα και ο χαμος της ειναι ενα ασχημο νεο. RIP…

Η είδηση στο Twitter έσκασε σαν βόμβα ή σαν μια από αυτές τις κακοστημένες social φάρσες. Όμως, ήταν αλήθεια: μία από τις μεγαλύτερες φωνές που γνώρισε η σύγχρονη μουσική βιομηχανία δεν θα ακουστεί ποτέ ξανά. Η Whitney Houston είναι νεκρή…

Το Associated Press έβγαλε την είδηση του θανάτου της, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη ούτε η αιτία, αλλά ούτε και το πού βρέθηκε νεκρή η 48χρονη τραγουδίστρια. Ο Jill Fritzo, εκπρόσωπος της Houston, επιβεβαίωσε το θάνατο αλλά ούτε αυτός έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη, γεγονός που έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρο το Χόλιγουντ και τη μουσική σκηνή. Ο Lenny Kravitz ήταν από τους πρώτους που έγραψαν στο Twitter για το θάνατο της μεγάλης τραγουδίστριας και μάλιστα μέχρι τότε υπήρχαν πολλοί που νόμιζαν ότι πρόκειται για φάρσα, αφού το να “σκοτώνονται” διάσημοι στο Twitter έχει γίνει σχεδόν συνήθεια το τελευταίο διάστημα.

Το CNN αναφέρει ότι ο σωματοφύλακάς της, Ray, βρήκε την Houston νεκρή στο Hilton του Μπέβερλι Χιλς και ενώ θα ακολουθούσε ένα πάρτι για τα Grammy τα οποία γίνονται την Κυριακή και προφανώς θα έχουν πλέον ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα μετά το χαμό μίας από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες των τελευταίων δεκαετιών.

Και το TMZ αναφέρει ότι βρέθηκε στο Hilton και πως παρά την προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν με τεχνητή αναπνοή, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Την ίδια ώρα το MSNBC μετέδωσε ζωντανά πως στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της Whitney Houston δεν υπήρχαν ίχνη σωματικής πάλης ή ναρκωτικές ουσίες.

Ενταξει ρε Deadmeat κριμα για τη γυναικα,αλλα οχι και τεραστια μουσικη προσωπικοτητα !!!

οχι οτι εχω ασχοληθει αλλα ετσι νομιζω. στο χωρο της τουλαχιστον. παντως οτι ηταν φωναρα ειναι αδιαμφισβητητο.

Βεβαια στην Ελλαδα πιστευω οτι θα μνημονευεται παντα για τη συμμετοχη της στο ‘’[B]Τhe Bodyguard[/B]’’ και φυσικα γι αυτο το τραγουδι

Oπως και να εχει παντως,ειναι κριμα!!!

Καλημέρα.Διαφωνώ ρε συ ,επειδή δεν ανήκει στον μουσικό χώρο που κινείσαι δεν σημαίνει ότι δεν ήταν σημαντική τραγουδίστρια.Τεράστια φωνή,πάρα πολλά βραβεία κ γενικά ήταν μεγάλη μουσική προσωπικότητα για τον ποπ/σοουλ/Rnb χώρο.
Χωρίς κακία το σχόλιο έτσι?

Μεθεόρτια μεν, αλλά δυο πραγματάκια να τα πω. Όποιος έχει θέμα με σεβασμό στην μνήμη του νεκρού, τα μπρατσάκια και σε άλλη πλαζ.

[SPOILER]Ρε παιδιά ποιον κοροιδεύουμε; Η γυναίκα ήταν άσχετη με την μουσική για χρόνια, για τον κόσμο είχε ήδη πεθάνει. Συν ότι για μένα η Houston έκανε περισσότερο κακό στην μουσική απ’ ότι καλό. Παρά την φωνάρα της, αυτή περισσότερο από κάθε άλλη εξαπέλυσε την στρατιά από τις μαυρόφωνες που η καθεμιά τους ξεχωριστά νόμιζε ότι είναι η επόμενη Whitney και κατέκλυσαν τα ράδιο και τα American Idol. Γενικά είναι ένα ηχόχρωμα που μισώ πλην λίγων εξαιρέσεων. Και τώρα που πέθανε, να που θα πεταχτούν όλοι να μιλήσουν για την μεγαλύτερη φωνή που υπήρξε ποτέ, θα μας γαμήσουν στο I Will Always Love You, θα βάλουν και το Bodyguard στο Star, και σε μια βδομάδα ξανά στο χρονοντούλαπο.

Κι ας μην συζητήσουμε καλύτερα το ποιος έφταιγε που κατέληξε όπως κατέληξε.[/SPOILER]

Ασχοληθείτε με το ροκ/μέταλ γιατί μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σας…

Φιλε,εγω λεω οτι δεν ηταν μεγαλη φυσιογνωμια ουτε για το χωρο της.Προσωπικα ακουω πολλα ειδη και υπαρχουν soul φωνες που μου αρεσουν πολυ περισσοτερο.Αυτο εννοω,οχι δεν ειναι metal ειναι για τα πανηγυρια.Καμμια σχεση.Επισης ειπα πολλες φορες κριμα για το συμβαν,απλα την εκρινα και μουσικα με προσωπικα κριτηρια!!!:slight_smile:

…όπου κιαν την κατατάξει κανείς, είχε και αυτή μέσα της, την ροκ αυτοκαραστροφή…όπως και νά΄χει r.i.p.

1.Το σχόλιο πήγαινε στον μουντσάιλντ.
2.Για το άλλο τι να σου πω…μεγάλη εξυπνάδα,μπράβο.

Θεωρείς ότι έχω πρόβλημα να παραδεχτώ κάτι ανάλογο για κάποιον από το “σινάφι μου”; Κανένα, σε διαβεβαιώ. Αλλά κάποια γεγονότα παραμένουν γεγονότα.

Οταν ειρωνευεσαι αδερφε,να περιμενεις και απαντηση!!!

Τα γεγονότα δλδ ποια είναι φίλε μου?Ότι επηρέασε καποιους να ασχοληθούν με το τραγούδι κ την είχαν σαν πρότυπο?Το ίδιο ακριβώς δεν έχουν κάνει μεγάλες μορφές της ροκ/μέταλ σκηνής?Εκεί ήταν η διαφωνία μου κ συγνώμη για τον τρόπο που το έθεσα.Κάθε πιτσιρικάς που έπιανε μια κιθάρα ή ένα μικρόφωνο,δεν ήθελε να γίνει ο νέος Γκάλαχερ/Βάι/Μάλμστιν/Χαλφορντ κλπ?
το ίδιο προσπαθούσαν να πετύχουν κ οι πιτσιρίκες που ξεκινούσαν το τραγούδι.
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

Καταλαβαίνεις ότι δεν αναφερόμουν στο δικό σου πόστ?
Επίσης το αστείο με το μπαοκ έχει παλιώσει,μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο.

Eγω νομιζα οτι αναφεροσουν και σε μενα.
Απο μενα ληξαν παντως διοτι σημερα ειδικα,με απασχολουν πολυ σημαντικοτερα θεματα,οπως οτι σημερα θα μας γαμησουν για τα καλα δυστυχως.Προκειται για προειλημμενη αποφαση και πρεπει ολοι τουλαχιστον να βγουμε στους δρομους ολων των πολεων για διαμαρτυρια.
Οποτε αν θες το σβηνω κιολας και ολα καλα φιλε μου!

Έληξε:wink:

Το δέχομαι απόλυτα το ότι αποτέλεσε πρότυπο για νέες τραγουδίστριες, απλά εγώ που λόγω ηλικίας κρίνω από το σήμερα βλέπω ότι αυτή η επιρροή έχει καταλήξει σε ένα εντελώς τυποποιημένο καλλιτεχνικό προϊόν που προσπαθεί ακόμα να ξεφύγει από την σκιά των παλιών μεγάλων φωνών. Σαφώς και έχουν υπάρξει αντίστοιχες αρνητικές (υποκειμενικά αρνητικές πάντα, γι’ αυτό και εγώ αναφέρομαι αρνητικά στην όλη σκηνή, σε άλλον μπορεί να αρέσει η οποιαδήποτε έκφραση αυτού του στυλ) επιρροές στην μέταλ με τύπους π.χ. σαν τον Malmsteen, τόση κουβέντα έχει γίνει στο σχετικό θρεντ.

Ε και πιστεύω ότι συμφωνείς, εκτός ότι φταίει και αυτή για την κατάληξή της(για τον θάνατό της δεν ξέρω ακόμα, αλλά φαντάζομαι), ότι ο πολύς κόσμος(ας αφήσουμε τα ΜΜΕ απ’ έξω) την είχε ξεχάσει για καιρό πριν τον θάνατό της, θα ασχοληθεί τώρα που είναι επίκαιρη, θα ανέβει και με την ευκαιρία το ομώνυμό της στο no1 του iTunes, και μετά από λίγο θα ξεχαστεί και πάλι. Αυτά είναι τα γεγονότα στα οποία αναφέρθηκα πριν, η πραγματικότητα του κόσμου.

Πολύ ωραία.Για το θέμα της ηλικίας,ήθελα να το αναφέρω από την αρχή αλλά το απέφυγα επίτηδες για να μην δημιουργήσω πρόβλημα.Κακώς απ’ότι φάνηκε γιατί θα γλιτώναμε την μανούρα.Λόγω του ότι εγώ γεννήθηκα το 78,την θυμάμαι την δεκαετία του 80-90 όπου μεγαλούργησε σαρώνοντας τα τσαρτς.(χωρίς να έχω ασχοληθεί βέβαια ιδιαίτερα.Όταν είσαι πιτσιρικάς ακούς τα πάντα,είσαι σαν ηλεκτρική σκούπα,απορροφάς οτιδήποτε κ σιγα-σιγά χτίζεις το δικό σου μουσικό υπόβαθρο.)
Για το δεύτερο που ανέφερες,πάντα έτσι γίνεται.Θα βρεθούν κάποιοι κ θα επωφεληθούν από τον θάνατό της,βγάζοντας εκατομμύρια,όπως έγινε κ με τον Μάικλ Τζάκσον.Τα τελευταία χρόνια έχεις δίκιο,κανείς δεν ήξερε την τραγουδίστρια Χιούστον,αλλά πόσα ναρκωτικά πήρε κ πόσο ξύλο έφαγε από τον άντρα της.
Αυτό όμως δεν μειώνει την καλλιτεχνική της αξία.

Δεν έχω κάτι να διαφωνήσω, απλά για το μπολνταρισμένο να κάνω την παρατήρηση ότι ναι μεν δεν μπορείς να εστιάσεις σε κάποια πράγματα όσο όταν τα έχεις ζήσει(φαντάζομαι εκεί αναφέρεσαι; ) αλλά ταυτόχρονα μπορείς να τα δεις και λίγο πιο αντικειμενικά.

Όπως και να 'χει, ας αναπαυτεί η ψυχή της, δεν τράβηξε και λίγα.

Βασικά το μπολνταρισμένο ήταν πολύ γενικό σχόλιο κ αναφερόταν κ σε εμένα.Όταν λέω πιτσιρικάς εννοώ 12-13,εκεί περίπου.Μέταλ εγώ ξεκίνησα να ακούω στα 14,οπότε μέχρι τότε ανακάτευα διάφορα πράγματα.Κ τώρα το κάνω βέβαια αλλά πλέον συνειδητά.Δεν θεωρώ εσένα πιτσιρικά με αυτήν την έννοια,για να μην το πάρεις στραβά το λέω.