Οποισδήποτε έχει κάποιο απο τα cd των Will-o-the Wisp εκτός του πρώτου του τελευταίου και ενδιαφέρεται να το πουλήσει ας στείλει ένα πμ. Επίσης αν ενδιαφέρεται κάποιος ανταλάσσω το πρώτο πρώτο cd τους με τίτλο το όνομα τους για ένα απο τα Second Sight ή Ceremony of innocence.
Λοιπόν φίλε, το πρώτο και το τελευταίο τα βρίσκεις σχεδόν παντού σήμερα (το 1ο είναι επανέκδοση). Το Ceremony και ειδικά το Second Sight ειναι δύσκολα να τα βρείς πλέων (μιας και κυκλοφόρισαν σε λιγότερο απο 1000 κομμάτια) και πολύ απίθανο να σου κάνουν και προσφορά για ανταλαγή.
Το μόνο που σου προτείνω να κάνεις είναι να ψάξεις στο ίντερνετ. Εγώ ήμουν τυχερός και άρπαξα τον περασμένο χειμώνα μια απο τις τελευταίες κόπιες του Ceremony, και μετά απο μερικούς μήνες ψάξιμο βρήκα και το 2ο απο Γαλλία με 40 Ευρώ. Βέβαια για το δεύτερο είχα μάθει απο έγκυρη πηγή οτι μπορεί να κυκλοφορίσει σε μερικές κόπιες και πάλι μιας και πολλοί είναι αυτοί που το ψάχνουν.
Συμφωνώ αλλά και πάλι, βινύλια βρίσκεις μόνο απο τα δύο τελευταία (και τα έχω ήδη). Εκτός και αν ξέρεις κάπου που υπάρχουν και τα δύο πρώτα, οπότε στείλε μου μήνυμα.
Όντως τα δύο τελευταία βρίσκεις εύκολα στα δισκάδικα. Πάντως από καιρού εις καιρόν εμφανίζεται και το Second Sight είτε σε cd (συχνότερα) είτε σε βινύλιο αλλά σε τσιμπημένη τιμή. Αν κάνεις συχνές βόλτες στα μεταχειρισμένα (προσωπικά στο Μοναστηράκι ως Αθηναίος) μπορεί να το πετύχεις. Το πρώτο ομολογώ ότι δεν το έχω δει ποτέ.