Πωλείται Βινύλιο Will O' The Wisp - Second Sight

Πωλείται Βινύλιο Will O’ The Wisp - Second Sight σε άριστη κατάσταση. Ζήτημα να έχει πάιξει 3 φορές σε επαγγελματικό πικ απ Technics MK 2. Τιμή 100,00? (δέχομαι & λογικές προσφορές).

δεδομένου οτι η τιμή που ζητάς για το βινύλιο, είναι αρχικά παράλογη, φοβάμαι να σου κάνω αντιπρόταση.

Ανάλογα και την έκδοση ε; Ποια είναι;

Οποια έκδοση και αν είναι, δεν είναι και υπερβολικά πολλά.

αυτά που ζητάς στο discogs, αντιθέτως…

Ρε φιλε εαν δεν ξερεις ποσο πουλιεται γενικα αυτο το βινυλιο μην μιλας. Γιατι δεν ξερεις τι σου γινεται. Οι τιμες σε αυτα τα επιπεδα παιζουν παντου και παντα. Σε πληροφορω οτι 100 ευρω ειναι σε καλα επιπεδα και που να δεις αλλα. Εσυ απλως θελεις να το απαξιωσεις γιατι θελετε να τα παιρνετε τζαμπε λες και σας εχουν κανει καμια χαρη.

το βλέπεις αυτό μπάρμπα? 400 ΕΥΡΩ. ΤΕΤΡΑΚΌΣΙΑ.

ο φίλος που άνοιξε το θρεντ το δίνει 100. δε μιλάω γι’αυτόν. δεν έχω ιδέα αν είναι λογική τιμή ή όχι.

τα ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ευρώ, αντίθετα, είναι παρανοϊκή τιμή.

ΝΕ?

Τίποτα δεν είναι παρανοικό και όλα είναι παρανοϊκά στον κόσμο των συλλεκτών βινιλίου. Εδώ σινγκλάκι των Κρίνων και έχει 500 ευρώ. Σινγκλάκι. Των Κρίνων.

Τα 100 που ζητάει ο φίλος είναι μάλλον νορμάλ χωρίς να είναι και ευκαιρία πάντως. Εκτός κι αν είναι η δεμένη έκδοση. Οπότε εκεί είναι και ευκαιρία. Πάντα σε σχέση με την αγορά και όχι με την τσέπη του καθένα. Χωρίς να είμαι και ειδικός ε!

To συγκεκριμενο τοσο πηγαινει και παραπανω. Αν εισαι τυχερος το πετυχαινεις και με 80 αλλα γενικα θεωρειται ακριβο αντικειμενο. Τα 100 που ζηταει ο φιλος ειναι μια τιμη φυσιολογικη.

για πες ποιό, γιατί έχω ένα :stuck_out_tongue:

σορρυ για το οφφ.

το πρώτο αν δεν κάνω λάθος. πριν τον πρώτο δίσκο

Χαίρομαι που υπάρχει ένα κλίμα απαξίωσης όσων προσπαθούν να πουλήσουν πολύ ακριβά αρκεί να γνωρίζουν τι λένε αυτοί που το κάνουν…αντιθέτως όσοι δεν γνωρίζουν όπως ο BAN καλύτερα να ψάχνουν πρώτα στο google, ακόμα και ένας άσχετος μπορεί να βγάλει ένα συμπέρασμα. ΤΟ συγκεκριμένο LP πουλήθηκε μέσω ebay τα τελευταία 2 χρόνια σε αυτές τις τιμές παρακάτω, οπότε ο φίλος μια χαρά το πουλάει εφόσον είναι και σε άψογη κατάσταση. Ο άλλος στο discogs είναι απλά ηλίθιος και εύχομαι να του σπάσει ο δίσκος με όλη μου την ψυχή, seriously.

2009-11-02 192 USD
2010-08-14 170 USD
2009-11-04 150 USD
2011-04-15 129 USD

λολ, εντάξει matia μου, θα σ’αφήσω να πεθάνεις στον λάκκο της αντιφατικοτητας σου, δεν ξέρω πόσο πάει το βινύλιο, είμαι άσχετος και σ’ευχαριστώ που ήσουν τόσο κατατοπιστικός

Λογικά τα 100 ευρώ λέει.

Κρεμάλα σε όσους το πουλάν πάνω από 50.

Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν είμαι ηλίθιος [-X και εύχομαι να μην σπάσει ο δίσκος γιατί πολύ απλά είναι ο δικός μου :lol:. Ο μοναδικός λόγος που υπάρχει η τιμή 400 Ευρώ είναι γιατί απλά δεν τον πουλάω.
Αν πάλι κάποιος ηλίθιος θέλει να δώσει 400 τότε το δίνω και πέρνω άλλα 4 κομμάτια 8).

Και ναι όποιος παρακολουθεί τα συγκεκριμένα κομμάτια ξέρει ότι 100 Ευρώ είναι normal τιμή για τα 2 πρώτα βινύλια τους (σε καλή κατάσταση φυσικά). Έχουν κυκλοφορίσει και τα τα 2 απο 800 κομμάτια μόνο.

Πουλιέται και εδώ αν προτιμάς
http://www.gemm.com/item/WILL-d-O-d-THE--WISP/SECOND-p-SIGHT/GML1455895523/

Την αντίφαση που την είδες δεν κατάλαβα…αν παρακολουθείς τι γράφω στις αγγελίες έχεις καταλάβει ότι ένας από αυτούς που κράζει και φωνάζει στους κερδοσκόπους είμαι και εγώ…αλλά όλα έχουν και κάποια όρια…όταν ένας δίσκος έχει πουληθεί μέσω δημοπρασίας 4 φορές σε 2 χρόνια με μέσο όρο τιμής λίγο πάνω από τα 100 ευρώ είναι λογικό για κάποιον που γνωρίζει να ζητάει επίσης 100 ευρώ…νομίζω ότι με αυτά που είπες έδειξες ότι είσαι άσχετος και νομίζω ότι με αυτά που είπα σε κατατόπισα…

Προσωπικά δεν σε ξέρω οπότε φαντάζομαι ότι κατάλαβες πως το ηλίθιος πήγαινε στην ιδιότητα σου ώς πωλητής και όχι ως άτομο, αν και με αυτό που είπες ότι τον έχεις 400 ευρώ γιατί δεν τον πουλάς νομίζω ότι βάζεις υποψηφιότα για τον τίτλο του παρανοικού και για το άτομο σου…τι λογική είναι αυτή δηλαδή? Κάνεις δήλωση στο discogs ότι ο δίσκος είναι ανεκτίμητος? ΑΝ είναι έτσι οκ, αν και είναι μαλακία γιατί επηρεάζεις την αγορά με κακό τρόπο και δίνεις πάτημα σε άλλα λαμόγια να το εκμεταλλευτούν και να ζητάνε τα μαλλιοκέφαλα τους…Για αυτό στο Gemm γνωρίζω ότι είναι γνωστός κολοπιάστης όπως σχεδόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΣΚΑΔΕΣ, και όπως σου είπα εύχομαι να σπάσουν οι δίσκοι όλων αυτών που πουλάνε πανάκριβα με σκοπό να πιάσουν το κορόιδο.

Ενταξει, αυτο που λεει ο matia ισχυει. Εχω παρατηρησει που εχει μπει ενα καρο φορες σε θρεντς που παιζει καθαρη κερδοσκοπια κι εχει κραξει απροκαλυπτα κοσμο που πουλαγε πραγματα σε υπερβολικες τιμες.

Να σπάσουν να σπάσουν! Έτσι θα μείνουν ακόμα λιγότερα κομμάτια και τα δικά μας θα είναι ακόμα πιο ακριβά! :stuck_out_tongue:

Πέρα από την πλάκα, κι επειδή το έχουμε σκίσει το θρεντ, είναι ακόμα διαθέσιμο το βινύλιο; Όλοι έχουμε γράψει εκτός από τον ιδιοκτήτη

Ευχαριστώ μάγκες για το ενδιαφέρον. Το βινύλιο το πούλησα σε έναν ευγενέστατο κύριο εκτός forum. Αν κάποιοι δεν το γνωρίζουν το άθλημα καλύτερα να ακούνε τις πειρατείες τους. Να στε καλά.

αν το αθλημα σου είναι να γαμάς μικρά γατάκια … όσο καλός και να είσαι σε αυτό , δεν σε κάνει λιγότερο μαλακα .

Το οτι υπάρχουν κάποιοι άνιωθοι συλλέκτες κτλ που δίνουν τα νεφρά τους για ένα lp, δεν κάνει μαλάκες αυτούς που εντοπίζουν τον παρλογισμό σε κάτι τέτοιο, από την άλλη.

Θενξ φορ γιορ ταιμ. Καλή συνέχεια με την μη πειρατική μουσική σου τσάκαλε.