WINGER live in Greece!

Και οι poser-άδες Winger σύντομα στην χώρα μας! Έκλεισαν εμφάνιση στο ΑΝ Club! Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα εάν κι εφόσον βγάλει κάποιο δελτίο τύπου ο κύριος που τους φέρνει!

Dirtyharry το ξερεις οτι εχω αρχισει να συμπαθω πολυ? :smiley:
Παντα τετοια ευχαριστα νεα να μας λες

10.19.06 Athens, Greece An Club
10.20.06 Thessaloniki, Greece Ksilourgeio Club

Αυτές τις ημερομηνίες έχει στο official site του K.Winger για Ελλάδα !!!

Βρε στραβάδι, ούτε ο Λουκι Λουκ δεν είναι πιο γρήγορος!!!
Σε ανοικτή γραμμή είσαι? Πάλι καλά που κρατήθηκες και δεν το είπες πριν ανακοινωθεί…χαχαχαχαχχα.

Πάρτι winger θα κάνουμε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άντε να φέρουν και τους FAIR WARNING να δούμε όλο το Firefest III !!

αρκει να μην εχουν πολλα support που κουραζουν πιστευω

χλωμό ως κίτρινο το βλέπω…

Αυτά είναι… Θα είναι απίστευτο live!

πολυ καλο ονομα και μουσικοι , διατηρω μια επιφυλαξη για την καταλληλοτητα του Αν , σε περιπτωση που υπαρχει πολυς κοσμος . Αν ειναι μισογεματο ,τοτε ολα ειναι ο.κ. , αν ομως ειναι γεματο , εχω την εντυπωση οτι δεν προσφερεται ,ασχετο αν ειναι απο τους παραδοσιακους χωρους συναλιων. Το ιδιο ισχυει και για αλλους χωρους βεβαια . Και ελπιζω να μην εχει παραπανω απο ενα
support ,γιατι κατανταει κουραστικο .

Αθηνα θαναι τελικα gagarin ,με support raw silk , τουλαχιστον αν Αν καλυτερα

Και Fatal Smile. Έχουν κλεισει support για όλη την περιοδεία. Και με τέτοια τιμή εισιτηρίου μάλλον η best value for money συναυλία του χειμώνα.

ναι τελικα:
Αθηνα
raw silk
fatal smile
Winger

Θεσσαλονικη
Γάκης & the troublemakers
fatal smile
Winger

και ας μη ξεχναμε οτι ειναι και ο reb beach…

Πιστεύω ότι είναι λάθος πού γίνεται στο Gagarin το live… Μπορεί ως χώρος να ενδείκνυται περισσότερο από αλλά clubs, όμως ο νοών νοείτω… Δλδ εγώ αν ήμουν στη θέση του Kip Winger και της παρέας του, δεν θα ξαναέπαιζα μπροστά σε (το πολύ) 200 άτομα κι ενώ η χωρητικότητα του club είναι γύρω στα 1000 άτομα… Κι εννοείται ότι αν κάποιος άλλος/μπάντα με ρωτούσε την άποψη μου θα του έλεγα ακριβώς ότι είδα… :wink:

γιατί; ξέρει ο winger τι εστί Gagarin;;

200 ? βαζεις και τις προσκλησεις μεσα ?Σιγουρα δεν θα εχει πολυ κοσμο , αφου δεν ειναι εποχη συναυλιων , και επισης εχουμε σε πολυ μικρο διαστημα 3 γκρουπ παρομοιου χωρου (bonfire-winger-gotthard) . Αυτες οι συναυλιες προσφερονται για οσους θελουν να απολαυσουν μουσικη .Ανετα βλεπουν , ο ηχος συνηθως ειναι ο.κ. ,και 200 ατομα αρκουν για να ειναι πετυχημενη η συναυλια .Ο διοργανωτης βεβαια δεν θαναι ικανοποιημενος .Επισης το οτι ειναι καθημερινη ειναι αρνητικο για την προσελευση . 1000 ατομα χωραει το Gagarin σαρδελες , οποτε λιγοτεροι καλυτερα . Επισης μη νομιζεις οτι τους πειραζει ιδιαιτερα , αφου παιρνουν τα λεφτα , το αν εχει κατω 200 η 400 μικρη διαφορα κανει . Οι winger
αλλωστε δεν ηταν και το εξαιρετικα δημοφιλες group στην Ελλαδα ακομα και
παλαιοτερα . Η παρουσια των Raw silk ,ειναι πιστευω επισης σημαντικη , απο τα
καλυτερα ονοματα που εβγαλε η Ελλαδα .

γιατί; ξέρει ο winger τι εστί Gagarin;;[/quote]

Νομίζω ότι θα κάνει μπαμ αφού το club θα είναι σχεδόν άδειο :wink:

Τουλάχιστον αν γινόταν στο An Club η Underworld δε’νομίζω να φαινόταν τόσο πολύ.

re seis einai sigouro??? aurio kai methaurio??? kserei kaneis an uparxoun eisitiria gia athina???

αφθονα …

Αν δεν βρεις εισιτήρια, πάρε προσκλήσεις!!! :lol: :lol: :lol:

σωστος!