Έρχονται οι winger

Στο λαιβ σαλονικη ποιοι θα στε ωρε?

εγω θα ειμαι σιγουρα…μοναχουλης

Παπαρδελα λες να το ψησω και να ερθω ?? :D:-k

ναι μωρη τρελα!..ελα σου πα…μοσ!

Ξερεί κανείς τι ώρα θα βγεί το κάθε συγκρότημα ??? Γιατί δε μπορώ να είμαι πριν τις 22:00 οπότε να ξέρω τι παίζει να χάσω… :smiley:

They won’t start before 22:00. There are 1 or 2 other greek bands, plus Danger angel, performing before winger…

Set list from last nights show at Ioannina?

Εμενα η Νεφέλη δε με άφησε να έρθω…

Σε συνέχεια προηγούμενων posts και Μιλώντας με γνωστούς μου ανέφεραν (με κάθε επιφύλαξη) ότι οι winger θα ξεκινήσουν στις 21:30

δεν υπάρχει κάποιος που να πήγε στα Γιάννενα, να μας πει πως πέρασε?? :roll:

και κάνα σετλιστ ρε παιδιάααααααα!!!

Εγώ αν επιζήσω μετά το σημερινό…καλά θα είναι…
Χτες κοιμήθηκα στις 3 γιατί δε με έπαιρνε ο ύπνος…ξύπνησα στις 6 (γιατί κατ’ εξαίρεση γαμώ την γκαντεμιά μου έπρεπε να έρθω 8-8:30 στη δουλεια αντί για 10-10:30)…έτρεχα όλο το πρωί σε ραντεβού…και τώρα γραφείο…όπου μόλις μου είπε ο διευθυντής μου “σήμερα θέλω να κάτσεις λίγο παραπάνω για να κάνουμε κάτι πράγματα”…8O8O8O

Και του είπα ότι έχω τους Winger σήμερα…και γέλαγε:-s#-o
Μάλλον θα έρθω απευθείας:?

They won’t start before 22:00. There are 1 or 2 other greek bands, plus Danger angel, performing before winger…

Set list from last nights show at Ioannina?

Σε συνέχεια προηγούμενων posts και Μιλώντας με γνωστούς μου ανέφεραν (με κάθε επιφύλαξη) ότι οι winger θα ξεκινήσουν στις 21:30

ναι που να πάρει ο Δίας, κανα set list απο γιάννινα?

She’s only seventeen, daddy says she’s too young, but she’s old enough for me…

Μακαρι να ηταν ετσι αλλα δεν νομιζω οτι παιζει αυτο το ενδεχομενο… αφου θα παιξουν αλλες 3 μπαντες ρε παιδια κ το εισητηριο γραφει 8.30 … κ 10.30 να ξεκινησουν καλα ειναι…

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ συναυλία… Οι Winger έδωσαν ρέστα και για 1,5 ώρα δίδαξαν τι σημαίνει hard rock. Τα εύσημα στον Kip για την απόδοσή του παρά τα προβλήματα λαρρυγίτιδας που είχε.

Ακούστηκαν ανάμεσα σε άλλα:
Pulle me under
Blind revolution mad
Stone cold killer
Miles away
Rainbo in the rose
Deal with the devil
Down igognito
Escape
You are the saint
Headed for a heart break
Cant get enough
Seventenn
Madalaine
Hungry
ένα κομμάτι των beatles, δεν θυμάμαι τίτλο

Παίδες απο Θεσσαλονίκη, ΜΗΝ τους χάσετε

Μοναδικό μελανό σημείο ο ηλίθιος που έκλεψε στο τέλος το πετάλι της κιθάρας του Beach… Κρίμα για ένα βλάκα να χαλάει η εικόνα μιας φοβερής συναυλίας

ελεος…αυτο δεν το προσεξα… καλα που δεν εκλεψαν κ το λαπτοπ του κιπ δλδ…

άλλη μιά φοβερή συναυλία από τους τεράστιους Winger. το sin city είναι πολύ μικρό γιά να χορέσει αυτή τη γκρουπάρα αλλά τί να κάνουμε που είμαστε τόσο λίγοι. btw 330 εισιτήρια είναι καλός απολογισμός αν τα συγκρίνεις με τα 200 των House of Lords. επισημαίνω και το ρεκόρ προσέλευσης ωραίων παρουσιών… :slight_smile:

όποιος βούτηξε το πετάλι είναι πολύ άθλιο υποκείμενο. γιά όνομα του θεού δηλαδή.

τι να πεί κανείς γιά τον Rod, αυτόν τον τεράστιο ντράμερ…

το σετλιστ ήταν ονειρεμένο. ένα time to surrender έλειπε μόνο.

Ήταν Τ Ε ΛΕ Ι Α ! τους ευχαριστήθηκα… Δεν ήθελα κάτι παραπάνω. :slight_smile:
Όλοι τους ήταν όλα τα ΛΕΦΤΑ! :smiley: :smiley: :smiley:

Υ.Γ. έχει βγάλει κανείς καλές φωτογραφίες? οι δικές μου βγήκαν όλες κουνημένες… :roll:

330 εισιτήρια είναι πολύ καλά… Μακάρι να τους δούμε πάλι σύντομα.

Να υπενθυμίσω ότι το 2006 στο Gagarin ο Morgsestein είχε χάσει το τζακετ του. Μάλλον του το έφαγαν και αυτό… Πραγματικά ντροπή…

εκει που ειχα κατασταλαξει στα 3 live που θα ψηφησω στο metal hammer ερχεται ενα live σαν το χτεσινο κ τα φερνει ολα τουμπα… Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Ι !!! απεδειξαν οτι ειναι τεραστιο συγκροτημα κ ελπιζω να τους ξαναδω… κορυφη για μενα ηταν το down incognito αλλα περιμενα να ακουσω (στανταρ το ειχα) who’s the one κ hangin on… αλλα με τοσους υμνους που εχουν, υποχρεωτικα καποια μενουν εξω…

τα καφριλικια που αναφερετε πιο πανω δεν τα καταλαβα, ημαρτον πια… αλλα σαν κοινο φανηκε οτι μας γουσταραν…:slight_smile:

φυσικά και μας γουστάρουν. η ελλάδα είναι στανταρτ πλέον στις περιοδείες των Winger, αλλά και του ίδιου του Kip. Μακάρι να μπορούσα να πάω και Θεσσαλονίκη αύριο…

αντε αντε να ρθει το αυριο !!!

Δεν ηταν 330 ατομα…Ηταν τουλαχιστον 329…
Ενω ειχα εισητηριο ενα σοβαρο οικογενειακο θεμα ανωτερας βιας με εμποδισε απο το να ερθω…

Απ’οτι βλεπω δεν επαιξαν Who’s The One που περιμενα και εγω και το επος Easy Come Easy Go που μου προκαλει μεγαλη εντυπωση που δεν παιχτηκε…Αλλα επαιξαν αλλες κομματαρες απ’οτι φαινεται…

Παρηγορια στον αρρωστο θα μου πεις ψαχνεις…Anyway…

Ξερει κανεις αν εμειναν μετα για φωτογραφιες και υπογραφες…??

Αντε ελπιζω να μην κανουν πολυ καιρο να ξαναερθουν γιατι θελω πολυ να τους δω…Η’ εστω να τους πετυχω σε καποιο φεστιβαλ εξω…

Waiting for Winger to come back mode on…

το έπαιξαν το easy come easy go
και φυσικά έκατσαν γιά φώτος, υπογραφές και τα σχετικα