Δωσε και κανα λογο να χαιρομαι που δεν ηρθα ρε φιλος (aka παρηγορια)…
πολύ θα το ήθελα αλλά δεν…
Η συναυλία ήταν όλα τα λεφτά!!!..μια χαρά κόσμος ήμασταν…και ΟΛΟΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ!
Χαλάλι και η κούραση και όλα εκείνης της ημέρας…και τα κιλά ιδρώτα που χάσαμε από την πολλή εκτόνωση…και τα μαλλιά των μπροστινών που φάγαμε :lol: κλπ. Αν είχα φτιάξει το σετλιστ εγώ…θα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!!!..
Αγαπάμε Κιπ όσο δεν πάει…
Ούτε εγώ τα πήρα χαμπάρι…Και φυσικά μας γούσταραν γιατί τραγουδούσαμε ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και γουστάραμε και εμείς και αυτοί:D
Άντε να ξαναέρθουν λέμε:!:
έφυγα κατά τις 00:15 όταν έγινε ο χαμός με το κλεμένο πετάλι του Reb. Βγήκε όντως ο Kip για φωτογραφίες?
Βάλτε καμιά φωτογραφίτσα να δούμε… :roll:
βγήκε ο Κιπ. δεν ήταν και στο τσακίρ κέφι αλλά μας υπέγραψε. στη μία παρά
Για πολύ μαλλί όμως!:lol:
Έσκισε το live…Μ’έκανε ν’αναθεωρήσω ακόμα και για τον καινούριο δίσκο.Ε και συγκίνηση να βλέπω τον Kip απο κοντά!
Τις γυφτιές που ακολούθησαν δεν τις προλάβαμε γιατι φύγαμε νωρίς αλλά έλεος…Μην τυχόν και δεν δείξουμε ότι είμαστε τριτοκοσμικοί
φτου κ έφυγα στις 00:15… Πως να είναι στο τσακίρ κέφι, αφού ακύρωσαν 2 συναυλίες από λαρυγγίτιδα πριν από Ιωάννινα… Για να μην πω για το κλεμένο πετάλι…
Re guys, ti kseftila einai auti pia? na tou klepsoun to petali tou anthrwpou? eleos pia, eleos! Re filarako, irthes, eides mia super banda, perases kala, voutikses kai to petali tou anthrwpou? Ti na pw!!! Pantws, epeidi emeina na dw ti tha ginei, akousa ton drummer twn danger angel na leei ston reb oti tha tou to antikatastisoun autoi…An einai etsi, polla bravo sta paidia!! Toulaxisto na figoun kai na min nomizoun oti eimaste oloi kseftiles!
Pantws i sinavlia eskise!!! Apla katapliktikoi!!! Kai eixe kai o Kip farigitida? An einai dinaton! to kalitero show gia fetos kai o kosmos fantastikos nomizw oti to efxaristithikan kai oi Winger!!! Ande twra kai Thessaloniki kai makari na exei kai ekei poli kosmo gia na goustaroun kai na ksanaerthoun!!!
Τα greeklish απαγορεύονται.
Sorry για τα greeklish !!! Είναι το πρώτο μου post και δεν το κατάλαβα :roll:!!! Θα το συνοψίσω στα ελληνικά!!
Έλεγα ότι είναι η απόλυτη ξεφτίλα να πηγαίνεις σε ένα live σαν το προχτεσινό, να περνάς καλά, να βλέπεις μια super μπάντα και να φεύγεις σαν κλέφτης!!! Και ότι πάλι καλά που άκουσα ότι ο drummer των danger angel είπε στον Reb ότι θα του αντικαταστήσουν αυτοί το κλεμμένο πετάλι του (και μπράβο τους αν το κάνουν τελικά), έτσι για να μην φύγουν οι άνθρωποι με την εντύπωση ότι όλοι είμαστε τόσο ξεφτιλισμένοι!!! Επίσης, έλεγα ότι η συναυλία ήταν εκπληκτική και ότι είναι απίστευτο το πως τραγούδησε ο Kip με τη φαρυγγίτιδα που τον ταλαιπωρεί!!! Άντε, παίδες, και στη Θεσσαλονίκη γεμίστε το 8ball να γουστάρουνε και να ξανάρθουν γρήγορα!!!
Κάποια πράγματα σε κάνουν να διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου όσο φιλήσυχος και μακρόθυμος και αν είσαι σαν άνθρωπος.
Κύριοι του rocking αλήθεια αγνοείτε ότι απόψε παίζουν στη Θεσσαλονίκη οι WINGER;
Μέρες τώρα παρακολουθώ τα upcoming shows και λέω:‘δεν μπορεί, τους διέφυγε η ημερομηνία αλλά σίγουρα θα αναρτηθεί κάποια στιγμή έστω και την τελευταία στιγμή’.Λοιπόν, διαψεύστηκα μια και 3 ώρες πριν τη συναυλία δε γίνεται μνεία πουθενά.Αντίστοιχα υπήρχε αναφορά για τις εμφανίσεις σε Αθήνα και Ιωάννινα.
Δεν θέλω -φυσικά- να μπω στη διαδικασία και να διατυπώσω συνωμοσιολογικές ανησυχίες ότι αυτό συμβαίνει επειδή λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη καθότι πιστεύω πως το ζήτημα είναι κατάτι πιο πολύπλευρο.
Εκτός λοιπόν ότι υπάρχει στα εγχώρια ηλεκτρονικά και έντυπα μουσικά μέσα μια ανεξήγητη (κατ’εμέ) ‘αβάντα’ στον ακραίο ήχο(βλ. Opeth και λοιπούς …ρόγχους), τα συναυλιακά συμβάντα που δεν εμπίπτουν στο σημερινό εμπόριο του μουσικού γίγνεσθαι, περιθωριοποιούνται.Το παράξενο είναι ότι αυτά που συνήθως είναι ‘μοδάτα’ για το Ελλαδιστάν, έξω προκαλούν το γέλωτα και τη χλεύη! Τυχαίο; Ο καθένας μπορεί να κρίνει μοναχός του…
Κάποιος εύλογα θα έλεγε: ‘Στάσου ρε φίλε, δεν είχαν ίσως ενημέρωση ή δεν ‘έπαιξε’ το απαραίτητο σπονσοριλίκι’. Μωρ’τί μας λες;;;;!!! Δηλαδή χρειάζεται σπόνσορα ή ενημέρωση για να υπάρξει μια τοσοδούλα καταχώρηση στο σχετικό χώρο που αναφέρονται οι επερχόμενες συναυλίες πλάι σε αυτές που δίνει ο εκπληκτικός αυτός μουσικός Kip Wnger με τη μπάντα του, σε Αθήνα και Ιωάννινα; Και πάλι δε νομίζω.
Αντίθετα, βλέπω το αντίθετο να συμβαίνει με άλλου ‘τύπου’ συναυλίες που δεν θα ήθελα να τις χαρακτηρίσω περαιτέρω μια και είναι ανώφελο να δώσω προσωπική χροιά και να χάσω το…δάσος. Ωστόσο, δεν μπορώ να μη γελάσω βλέποντας άρθρα για τους Opeth μέχρι και στο zougla, πρωτοσέλιδα σε ‘παππουδίστικο’ δωρεάν διανεμηθέντα κυριακάτικο τύπο και λοιπές αστειότητες. Σημειωτέον, πως για το live Winger το μόνο που είδα ήταν 10 αφίσες σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης. Θα μου πείτε και πάλι πως αυτό είναι θέμα διαφήμισης.Ναι, μπορεί. Όμως που είναι όλοι αυτοί που δήθεν κόπτονται για τα συναυλιακά δρώμενα στη χώρα μας; Μόνο το ‘μπαγιόκο’;;; Δεν είναι έτσι μάγκες…
Για το ότι παίζουν στο 8ball καλύτερα να μην το σχολιάσω όπως και για το ότι δεν υπάρχει προπωληση…
Αυτά.Δεν σκοπεύω να αλλάξω τον κόσμο μόνος μου αλλά διεκδικώ το δικαίωμα να ‘γκρινιάζω’ για ό,τι νομίζω πως δικαιούμαι.
Άντε και καλά να περάσουμε απόψε…8)
Χωρίς να είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω, νομίζω πως πρώτα έρχεται δελτίο τύπου από τη διοργανώτρια εταιρεία και μετά τα λαιβ καταχωρούνται στις “Συναυλίες”.
αιντε ξεκιναμε για γουνιγκερ…ο Θορ μαζι μας
Πολυ σωστα τα λες.
Αν και απ’οτι βλεπω ο φιλος πιο πολυ ενοχλειται για την μεγαλυτερη προβολη
των Opeth παρα απο το γεγονος οτι δεν εχει ‘ανεβει’ η συναυλια στην αντιστοιχη
κατηγορια του site.
Ψιλομαπα βλεπω το σετ λιστ… Που ειναι το “Time to surrender”, “state of emergency”, “without the night”, “in the heart of the young”, “under one condition”…?
I’ll mend your broken heart, she said, under one condition… αυτα ειναι τα ασματα…
Τεσπα, θα κοιταξω να τους δω κι εγω. Ειναι παιχταραδες οι τυποι.
γυρισα και γω απ το λαηβ…νταξ ψιλοειχε κοσμο, δεν ηταν και ασφυκτικα γεματο, θα λεγα κανα 200+…
danger angel οκ μια χαρα,δεν τραβαω και τα βυζια μου βεβαια…που και που χανοτανε η φωνη του εκκεντρικου τραγουδιαρη, ειχαν και κανα 2 τεχνικα προβληματακια αλλα οκ…παιξανε δικα τους κατα βαση, για κανα μισαωρο περιπου
μετα επαιζε ο Γακης, κλασσικα πραμματα…διασκευουλες κιετς…ψιλοαδιαφορια να πω την αληθεια απο μερους μου
νταξ οι winger γαμησαν…o kip ειναι τεραστιος ετσι…τραγουδησε, επαιξε μπασο, πληκτρα, τα κανει ολα και συμφερει…επαιξαν οτι και Αθηνα και μειναμε ολοι ευχαριστημενοι…
παπαρδελα εσυ ησουν ακρη αριστερα καγκελο;;
#-o
Tι πετάλι του έφαγαν;
Έλεος ρε πούστη…
Θα ακούει Ελλάδα και θα αλλάζει δρόμο. Το '90 που είχαν ανοίξει για τους Scorpions είχε φάει μπουκάλι στη διάρκεια του σόλο του, τώρα του έφαγαν το πετάλι, τι να πώ… [-X[-X
Και για τα 2 αλλά περισσότερο για το αυτονόητο, το να υπήρχε έστω μία αναφορά μίας φράσης…
Τέσπα…
Αύριο είναι μεγάλη μέρα για τη Θεσσαλονίκη…Είπαμε.
να υπενθυμίσω όπως έγραψα κ πιό πάνω ότι το 2006 έφαγαν και το τζάκετ του morgetsein στο gagarin… πραγματικά ντροπή για μερικούς ακατονόμαστους να αμαυρώνεται η χώρα.
θυμάμαι τη φάση το 90 στο ΣΕΦ, όπως κ θυμάμαι κάποια άλλα ερπετά που έφτυναν (!!!) τον Kip τότε…